Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Sam nie wiem co o nim myśleć....

co ten Brajtek taki mały ?  myślałem że one są tylko w wersji 42mm, chyba że masz taki ogromny nadgarstek  :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest 42mm....tylko tak mi się ułożył, ja mam nadgarstek dosyć szeroki ale płaski i taki trochę kościsty, i właśnie na tej kości mi się ułożył, bo zawsze mi się tak zegarki przekręcają :/ ....znaczy nie zawsze, jakoś na skórze najlepiej się układają (w sensie jakiegoś gada, a nie na mojej ;) )

Może zrobię jakieś zdjęcie jak będę miał czym, to będzie widać rozmiar.

BTW nadgarstek w obwodzie mam jakieś 17,5-18cm ....aaaa i zegarek noszę bardzo nisko, zaraz przy dłoni....

Zobacz poniżej, to Sevenfriday czyli kwadratowy telewizor o rozmiarze 47mm x 47,6mm :/

TOM_7011_cr.jpg

Edytowane przez nickt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiana :)

4527ae81e98afd34e5d01e86aa5c7bb4.jpg

Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaskakująco dobrze tej Alpinie na tej pomarańczowej gumie....w życiu bym nie pomyślał o takim połączeniu, jak już to czerwona guma...ale wygląda dobrze.....tej Alpinie we wszystkim dobrze....ja poluję na extreme regulator w tej kopercie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Nickt  - powiem Ci że nawet taki olbrzym jak Sevenfriday znika na tym Twoim 18cm nadgarstku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dwa piękne zegarki i oba na bazarku, to znaczy że niedługo będzie jeden ale z koroną ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1304%2020150413_143151_zpsb7wtpdaf.jpg

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8a73725b691c10a85f8665667913cd28.jpg

Czekalem na fote tego modelu. Bardzo fajna sztuka. Czy mozna prosic z roznych katow i dekiel?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dzisiaj do korzeni.

post-57210-0-56870800-1428951564_thumb.jpg

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam nie wiem co o nim myśleć....

TOM_7114_cr.jpg

A cóż Ty chcesz od niego? piękny zegarek, co prawda na bransolecie mu dużo lepiej, ale i tak ma wiele plusów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie mi ta guma strasznie nie pasi :/ W limitce niebieskiej którą ma kolega Wraq zrobili nowy pasek pro diver 3 który jest trochę lepszy ale to ciągle guma... Myślę nad paskiem czarnym z żółtym przeszyciem...ale to jeszcze chwilę zajmie nim się zrobi ;)

Bransoleta mi się podoba ....ale nie w tej wersji bo jest cała polerowana i błyszczy się mega a i pewnie tak samo rysuje.... Każdy ma jakiegoś bzika ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o

Trochę świeci :)
Po wejściu na klatkę schodową:

Po krótkim naświetleniu z Monsterem, tylko Monsterek świeci długo a Buran stopniowo coraz słabiej... :( wskazówki nieco dłużej niż reszta :)

Jeszcze bardziej mi się podoba.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie mi ta guma strasznie nie pasi :/ W limitce niebieskiej którą ma kolega Wraq zrobili nowy pasek pro diver 3 który jest trochę lepszy ale to ciągle guma... Myślę nad paskiem czarnym z żółtym przeszyciem...ale to jeszcze chwilę zajmie nim się zrobi ;)

Bransoleta mi się podoba ....ale nie w tej wersji bo jest cała polerowana i błyszczy się mega a i pewnie tak samo rysuje.... Każdy ma jakiegoś bzika ;)

Mam tego Breitlinga na bransolecie i z białym ringiem w środku i nie narzekam na bransoletę. W salonie, gdy go oglądałem pod silnym światłem błyszczała się niemiłosiernie, jednak na co dzień nie widać tego, a wygląda z pewnością ciekawiej niż ta z Omegi Seamastera. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki koledze ulotny na forum przybedzie pewnie pare alpinek bo zdjecia sa kuszace :) swoja droga jak wypada ta alpina na tle konkurentow?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki koledze ulotny na forum przybedzie pewnie pare alpinek bo zdjecia sa kuszace :) swoja droga jak wypada ta alpina na tle konkurentow? :)

Dzięki, o dziwo jak już pisałem to drugie, udane podejście do tego zegarka, za tą cenę nie miałem nic lepszego, oczywiście nie piszę o cenie rynkowej :) Koperta ciekawa, ładna kombinacja szczotki i polerki, krótkie uszy, ładnie leży na ręce, dosyć płaska, świetna tarcza, głęboka czerń, super AR, ładne indeksy, fajna ramka jak i same okienko daty, może wskazówki najsłabsze, ale to w sumie drobnostka, polecam :)

Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, o dziwo jak już pisałem to drugie, udane podejście do tego zegarka, za tą cenę nie miałem nic lepszego, oczywiście nie piszę o cenie rynkowej :) Koperta ciekawa, ładna kombinacja szczotki i polerki, krótkie uszy, ładnie leży na ręce, dosyć płaska, świetna tarcza, głęboka czerń, super AR, ładne indeksy, fajna ramka jak i same okienko daty, może wskazówki najsłabsze, ale to w sumie drobnostka, polecam :)

Miałem okazję zobaczyć. Świetny zegar :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, o dziwo jak już pisałem to drugie, udane podejście do tego zegarka, za tą cenę nie miałem nic lepszego, oczywiście nie piszę o cenie rynkowej :) Koperta ciekawa, ładna kombinacja szczotki i polerki, krótkie uszy, ładnie leży na ręce, dosyć płaska, świetna tarcza, głęboka czerń, super AR, ładne indeksy, fajna ramka jak i same okienko daty, może wskazówki najsłabsze, ale to w sumie drobnostka, polecam :)

A miałeś kiedyś Sumo?

AT vs. PO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi