Adi 4707 #8576 Napisano 27 Września 2008 Rossi - na balokonie trzaskałeś? - drzwi balkonowe sie odbijają :wink: Paznokcie tez masz ładnie obcięte. :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8577 Napisano 27 Września 2008 Rossi - na balokonie trzaskałeś? - drzwi balkonowe sie odbijają :wink:można by tak powiedzieć ,że prawie na balkonie.. :wink: Szukałem światła i jakoś za dużo go znalazłem... :wink: Paznokcie tez masz ładnie obcięte. :grin:Bo higiena to u mnie b.mocna strona.. :mrgreen: :wink: :twisted: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8578 Napisano 27 Września 2008 UX to swietny zegarek , ekstremalny ! szkoda ze bez bransolety i ze az 44mm - zeby tak mial ze 42 :roll: mam prośbę - czy mozesz zrobić nocne fotki - zeby zobaczyć jak zachowuje sie masa luminescencyjna w tym oleju silikonowym :roll: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #8579 Napisano 28 Września 2008 Samurai na dzisiejszej motocyklowej przejażdżce. W towarzystwie kumpli- zegarów, choc troche innego zastosowania. I Samurai ''na gumie'' 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #8580 Napisano 28 Września 2008 UX fajny. Ile zegarek ma lat? Bo widze, ze juz żółkną wskazówki, szczególnie sekundowa.Bezel :/ Ehh te Sinny... 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #8581 Napisano 28 Września 2008 Masz rację kolor sekundnika jest troszeczkę ciemniejszy niż kolor wskazówek aczkolwiek nie wiem dlaczego bo zegarek był kupiony w marcu tego roku (przynajmniej taka data jest wpisana w kartę gwarancyjną zegarka wpis jest czytelny bez jakichkolwiek poprawek czy też zamazań).Ja kupiłem go od klubowicza we wrześniu.Nie mam więc pojęcia skąd takie przebarwienie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #8582 Napisano 28 Września 2008 Do StaruszkaZegarek świeci wyśmienicie,jest czytelny praktycznie przez całą noc na końcu nie ma rewelacji ale godzinkę da się odczytać.Olej w niczym nie przeszkadza .Co do zdjęć to zamieszczę w najbliższym czasie bo aparacik pożyczyłem szwagrowi :mrgreen:Tak na marginesie dla mnie 44mm to ideał wielkości i........... ta niezniszczalność!!!!!!!! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #8583 Napisano 28 Września 2008 Ciemniejące wskazówki i indeksy to jedna z wad UX'a.Zmieniają kolor pod wpływem oleju, co jest normalne, ale za szybko. Tutaj zmienil kolor po 11 miesiacach od dnia zakupuhttp://img90.imageshack.us/img90/142/p10109792fv1.jpg 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #8584 Napisano 28 Września 2008 Faktycznie sekundnik na Twoim zdjęciu wygląda identycznie jak mój.Ale tak prawdę mówiącto dla mnie ta wada jest do przyjęcia pozatym zegarek jest super i prawdę mówiąc na razie nie mogę się nim nacieszyć , sprawia mi wielką frajdę !!!!!! :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #8585 Napisano 28 Września 2008 To zdjecie nie moje i zegarek tez nie moj. To dobrze, ze Ci to nie przeszkadza bo to bardzo ciekawy zegarek. Gratuluje i niech sie dobrze nosi. :smile: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #8586 Napisano 29 Września 2008 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #8587 Napisano 29 Września 2008 POwiołW robocie "dzień otwarty" (nienawidzę) i musiałem się pokazać z większym glansem Moja Rakieta dostała wreszcie zatrudnienie Jutro szykuje się to samo, więc Rakieta znowu poleci 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Structural 0 #8588 Napisano 30 Września 2008 Tylko do zdjęcia.Więcej po kliknięciu na fotkę. 0 Pozdrawiam serdecznie - Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #8589 Napisano 30 Września 2008 Pikny - to ten loteryjny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Structural 0 #8590 Napisano 30 Września 2008 Pikny - to ten loteryjny?Ano :oops: 0 Pozdrawiam serdecznie - Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #8591 Napisano 30 Września 2008 Nie napisałem tego, aby było Ci głupio Janku - znam sytuację. Poza tym wiem, że wymyslisz coś ciekawego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #8592 Napisano 30 Września 2008 POwiołW robocie "dzień otwarty" (nienawidzę) i musiałem się pokazać z większym glansem Moja Rakieta dostała wreszcie zatrudnienie ObrazekJutro szykuje się to samo, więc Rakieta znowu poleci Fajna, ale musiałbyś popracować nad paskiem, bo na zdjęciu wyszedł strasznie sztywny :???: i średnio to wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #8593 Napisano 30 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #8594 Napisano 1 Października 2008 POwitołFajna, ale musiałbyś popracować nad paskiem, bo na zdjęciu wyszedł strasznie sztywny :???: i średnio to wyglądaPasek jet OK, no trochę cienki, ale taki urok zegarka Hirsh jakowyś. Wygląda na sztywny bo wylakierowany w trupka, coś jak eleganckie paski od spodni Od spodu miękka skóra. Dzisiaj na szczęście mogłem bardziej karzual Zdjęcie stare ale zegarek ten :cool: 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #8595 Napisano 1 Października 2008 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #8596 Napisano 1 Października 2008 Świetna bransoleta Jajacek, gdzie można takową zakupić?Sikor chyba na odciętej dłoni :wink: Ja dziś nowy nabytek... 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #8597 Napisano 1 Października 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #8598 Napisano 1 Października 2008 :wink: Trafiona w klubie ,niedawno :razz: Parcie mam jeszcze na 24mm. 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Structural 0 #8599 Napisano 1 Października 2008 Też tylko do zdjęcia, bo poza tym jedynie na oglądanie wyścigów, i to na zmianę - nie obydwa na raz taki impuls z poczatków fascynacji zarówno F1, jak i zegarkami...oba przeznaczone "na ofiarę" (tzn. przy zakupie czegoś nowego trzeba je będzie poświęcić żeby udobruchać małżonkę) 0 Pozdrawiam serdecznie - Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #8600 Napisano 1 Października 2008 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach