overrange 47 #87826 Napisano 28 Maja 2015 Foti, dobry tag ale pasek bym mu zmienil Mateusz jak ogolna ocena speediego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cafedelmar 40 #87827 Napisano 28 Maja 2015 od trzech dni, jeszcze się nim nie nacieszyłem (a już jest kolejny na oku) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 5252 #87828 Napisano 28 Maja 2015 Ladny ten niebieski!myslalem kiedys o Sarbie 033 czarnym,ale wiecznie mam wazniejsze wydatki;P poza tym chyba szybko by mi sie znudzil?sam nie wiem...033, 035 uważam, że to świetne zegarki czarnego nie miałem, ale jak dla mnie oba mają świetne wskazówki, są czytelne i w przeciwieństwie do 045 fajnie też wyglądają na pasku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #87829 Napisano 28 Maja 2015 Mateusz jak ogolna ocena speediego? Brakuje tylko 10ATM, aby starczył na całe życie do wszystkiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #87830 Napisano 28 Maja 2015 Daje, choć ta możliwość zabrania go na basen stanowiłaby ostateczną wisienkę na EDCowskim torcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mordaf 28 #87831 Napisano 28 Maja 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 338 #87832 Napisano 28 Maja 2015 Popołudniowa zmiana na nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #87833 Napisano 28 Maja 2015 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #87834 Napisano 28 Maja 2015 Daje, choć ta możliwość zabrania go na basen stanowiłaby ostateczną wisienkę na EDCowskim torcie Ręczny naciąg, brak daty, brak stopsekundy i milion wskazówek na nieczytelnej tarczy jako EDC?Całe szczęście, że chociaż dokręcanie jest... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foti 917 #87835 Napisano 28 Maja 2015 Foti, dobry tag ale pasek bym mu zmienil Mateusz jak ogolna ocena speediego?Jakoś mi się tak spodobał i noszę . Mam jeszcze parę innych, skórę i bransoletę ale ten jakoś najbardziej do mnie przemawia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henizz 2299 #87836 Napisano 28 Maja 2015 w pogoni za minimalizmem zegarkowym odebrałem po spa kawał prima, dałem się naciągnąć na pobedę o urzekającej, mieniącej się tarczy, a w domu zastałem paczuszkę z kaloszami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #87837 Napisano 28 Maja 2015 Ręczny naciąg, brak daty, brak stopsekundy i milion wskazówek na nieczytelnej tarczy jako EDC?Całe szczęście, że chociaż dokręcanie jest... Ręczny naciąg to jak dla mnie plus - zdecydowanie wolę takie zegarki i kilka modeli odpadło z mojej listy ze względu na automatyczny werk (np. Hamilton Intramatic). Brak daty to fakt, trochę jej brakuje, ale zepsuła by niestety tarczę (prototyp na 33xx pokazuje to dobitnie). Stop sekunda jest (choć nie wiem po co ona komu).A tarcza jest jedną z czytelniejszych jakie widziałem. No i chrono to najbardziej przydatna komplikacja zegarkowa jak dla mnie - nawet bardziej od daty. Ale większość tych uwag da się też rozwiązać Holy Grailem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #87838 Napisano 28 Maja 2015 Z tą stopsekundą to mnie zaskoczyłeś, muszę mieć wybrakowany egzemplarz...Ja niestety ciągle zapominam nakręcić, więc u mnie na EDC się nie nadaje. Ale przynajmniej daty nie muszę ustawiać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2357 #87839 Napisano 28 Maja 2015 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #87840 Napisano 28 Maja 2015 Dziś mam ochotę na odrobinę elegancji ( do dziurawych skarpetek ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #87841 Napisano 28 Maja 2015 Z tą stopsekundą to mnie zaskoczyłeś, muszę mieć wybrakowany egzemplarz...Bo jest taka trochę oszukana, ale jak odciagniesz koronkę i przekręcić ją w stronę przeciwną do ruchu wskazówek zegara to sekunda staje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 5252 #87842 Napisano 28 Maja 2015 Dziś mam ochotę na odrobinę elegancji ( do dziurawych skarpetek ) orient (2).jpgPokaż fotkę Wieczorna zmiana :I porównanie z Rayem, jeden zostanie, tylko który? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 96861 #87843 Napisano 28 Maja 2015 Popraw tą bransoletę bo zegarek zgubisz. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23516 #87844 Napisano 28 Maja 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #87845 Napisano 28 Maja 2015 I porównanie z Rayem, jeden zostanie, tylko który? Człowiek nie jest taki, żeby nie pomógł...pisz kornel91 a bo mnie zmylili....już poprawiłem 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #87846 Napisano 28 Maja 2015 Bo jest taka trochę oszukana, ale jak odciagniesz koronkę i przekręcić ją w stronę przeciwną do ruchu wskazówek zegara to sekunda staje. Rzeczywiście, człowiek całe życie się uczy. Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #87847 Napisano 28 Maja 2015 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #87848 Napisano 28 Maja 2015 U mnie też Spidi... 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 5252 #87849 Napisano 28 Maja 2015 Człowiek nie jest taki, żeby nie pomógł...pisz kornel91 a bo mnie zmylili....już poprawiłem Czyli który? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #87850 Napisano 28 Maja 2015 Orienta sobie zostaw, a po sumiaka podjadę 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach