MasterFan 978 #9376 Napisano 15 Stycznia 2009 Z wiernym przyjacielem ... Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #9377 Napisano 15 Stycznia 2009 Marcin, na tym zdjęciu bransoleta wygląda na za dużą... Great sweter 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #9378 Napisano 15 Stycznia 2009 POwitołUmarł król. Niech żyje Król! Od godziny na ręku SKX007 (z tyłu niewyraźny SNN077; przydał by się rutinoskorbin ). Bransola faktycznie nienajlepsza. Skórka już przycięta, tylko ciąłem na 22x22, a temu grubaskowi przydałaby się 22x24 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #9379 Napisano 15 Stycznia 2009 Wiktor, jak bransoleta za duza???Taka przeciez jest tez w oryginale Jest co najwyzej za luzna, ale co poradzic jak ja tak lubie PozdrawiamMarcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 439 #9380 Napisano 15 Stycznia 2009 Z wiernym przyjacielem ... Marcinzegarek zegarkiem, ale ten sweterek mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #9381 Napisano 15 Stycznia 2009 zegarek zegarkiem, ale ten sweterek mi się podoba Panowie... Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #9382 Napisano 15 Stycznia 2009 Marcinie. fajny, fajny, na żywca jeszcze fajniejszy 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #9383 Napisano 15 Stycznia 2009 Panowie... Marcin Cóż się złościsz, a kto nam tu wkleja sweterki fajniejsze od zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #9384 Napisano 16 Stycznia 2009 Porcelain gratulacje Marcin nie gniewaj się ale Paweł ma rację... 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shirimu 0 #9385 Napisano 16 Stycznia 2009 Bardzo fajny sikor - gratuluje bo ładnie lezy pstylko ta 12 jakos krzywo na zdjeciu Dzięki za gratulacje a co do 12, to godzina już późna była i zmiana daty się "zaczęła" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #9386 Napisano 16 Stycznia 2009 aha zegarek 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9387 Napisano 16 Stycznia 2009 diesel - z taką klamrą nie strach wyjść w nocy na miasto. Sieje zło i to straszne !!!A zegarek - ciekawy dodatek do tej klamry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 5 #9388 Napisano 16 Stycznia 2009 Klamra miażdży! 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #9389 Napisano 16 Stycznia 2009 Ogólnie dobry zestaw. Pogratulować. 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #9390 Napisano 16 Stycznia 2009 Diesel ... jest za***ista, muszę ja zobaczyć na żywo !! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9391 Napisano 16 Stycznia 2009 faktycznie ze jest za....sta,ale wyglada jak karykatura klamry-nie te proporcje- niestety 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #9392 Napisano 16 Stycznia 2009 faktycznie ze jest za....sta,ale wyglada jak karykatura klamry-nie te proporcje- niestety Muszę się z Tobą nie zgodzić!Myślę że zmieniłbyś zdanie gdybyś ją zobaczył na żywo 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9393 Napisano 17 Stycznia 2009 chodziło mi o to ze sama klamra na pewno piekna,nietuzinkowa itp ale na zdjeciu,na twoim reku wyglada groteskowo. po prostu jest moim skromnym zdaniem za duza co oczywiscie nie umniejsza tobie, twojej rece,jak i samej klamerce,no i chetnie zobaczyłbym ja na zywo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #9394 Napisano 17 Stycznia 2009 chodziło mi o to ze sama klamra na pewno piekna,nietuzinkowa itp ale na zdjeciu,na twoim reku wyglada groteskowo. po prostu jest moim skromnym zdaniem za duza co oczywiscie nie umniejsza tobie, twojej rece,jak i samej klamerce,no i chetnie zobaczyłbym ja na zywo W nadgarstku mam 19cm więc Pudzian raczej nie jestem ale w rzeczywistości nie wygląda to tak źle jak na zdjęciu 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9395 Napisano 17 Stycznia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 439 #9396 Napisano 17 Stycznia 2009 Dzisiaj błyszczy staruśka Mołnia. O tyle ciekawa z nim historia, że daawno daawno temu chciałem go sprzedać, żona mi zabroniła i schowała do swoich zegarków. Dzisiaj na niego wpadłem i znów gości na ręce (tylko chrom by trzeba było zrobić bo podrapany) aaa, no i rozmar, 40mm bez koronki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #9397 Napisano 17 Stycznia 2009 Ładniusia 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smariusz 0 #9398 Napisano 17 Stycznia 2009 Diesel ... jest za***ista, muszę ja zobaczyć na żywo !! Podzielam zdanie przedmówcy. Do paneraia jak znalazł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9399 Napisano 17 Stycznia 2009 W nadgarstku mam 19cm.... Moim zdaniem to całkiem normalny nadgarstek. Powiedziałbym nawet, że jest bardziej niż "standardowy". Sam mam 18,5-19 w zależności od pory roku. Co do samej klamry, faktycznie jest monstrualna, ale klamra do Pama musi być duża. Gdyby była mała dopiero wtedy wyglądałoby to groteskowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #9400 Napisano 18 Stycznia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach