satanic 18212 #107726 Napisano 28 Lutego 2016 Jeszcze nie, ale znowu mnie świerzbi by puścić do ludzi . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jacek Olszewski #107727 Napisano 28 Lutego 2016 image.jpeg Cóż to za zegarek, którego tarcza i wskazówki tak doskonale prezentują się w zupełnych ciemnościach? Czyżby za taki wspaniały efekt podświetlenia była "odpowiedzialna" Super-LumiNova? Z góry dziękuję za informację zwrotną! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterall 5 #107728 Napisano 28 Lutego 2016 Cóż to za zegarek, którego tarcza i wskazówki tak doskonale prezentują się w zupełnych ciemnościach? Czyżby za taki wspaniały efekt podświetlenia była "odpowiedzialna" Super-LumiNova? Z góry dziękuję za informację zwrotną! Tudor BB. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickt 99 #107729 Napisano 28 Lutego 2016 Toż to zapewne Tudor jakiś Przy czym nie ma co patrzeć na zdjęcia, można ustawić 2sek naświetlania a można i 30sek albo więcej....Efekt na zdjęciach można praktycznie zawsze uzyskać niesamowity....i nawet barwa podświetlenia może być na żywo inna niż na zdjęciu...Na mnie największe wrażenie do tej pory z wszystkich zegarków jakie miałem/mam zrobił .... Frankenmonster! To była latarka! Nic go jeszcze nie przebiło...Dla przypomnienia....trytowe Deep Blue T100 I w identycznych warunkach i przy tym samym czasie 30sek Frankenmonster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44441 #107730 Napisano 28 Lutego 2016 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2841 #107731 Napisano 28 Lutego 2016 Cóż to za zegarek, którego tarcza i wskazówki tak doskonale prezentują się w zupełnych ciemnościach? Czyżby za taki wspaniały efekt podświetlenia była "odpowiedzialna" Super-LumiNova? Z góry dziękuję za informację zwrotną! Zegarek pod tytułem Tudor Black Bay Black zdjęcie nowo starego a jednak nowego 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #107732 Napisano 28 Lutego 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jacek Olszewski #107733 Napisano 28 Lutego 2016 Tudor BB. Toż to zapewne Tudor jakiś Przy czym nie ma co patrzeć na zdjęcia, można ustawić 2sek naświetlania a można i 30sek albo więcej....Efekt na zdjęciach można praktycznie zawsze uzyskać niesamowity....i nawet barwa podświetlenia może być na żywo inna niż na zdjęciu...Na mnie największe wrażenie do tej pory z wszystkich zegarków jakie miałem/mam zrobił .... Frankenmonster! To była latarka! Nic go jeszcze nie przebiło...Dla przypomnienia....trytowe Deep Blue T100 I w identycznych warunkach i przy tym samym czasie 30sek Frankenmonster Bardzo dziękuję za konkretne i błyskawiczne odpowiedzi z Waszej strony! Jestem albowiem obecnie na etapie wyboru zegarka, najlepiej uniwersalnego, który by sprostał moim wysokim wymaganiom w zakresie podświetlenia tarczy i wskazówek. Dlatego przeszukuję aktualnie strony internetowe, w tym także fora "zegarkowe", w poszukiwaniu czasomierza optymalnego pod tym względem. A tak przy okazji, to przyznam szczerze, że obstawiałem coś w rodzaju wręcz kultowego modelu Rolex Submariner... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stateless 44 #107734 Napisano 28 Lutego 2016 Bardzo dziękuję za konkretne i błyskawiczne odpowiedzi z Waszej strony! Jestem albowiem obecnie na etapie wyboru zegarka, najlepiej uniwersalnego, który by sprostał moim wysokim wymaganiom w zakresie podświetlenia tarczy i wskazówek. Dlatego przeszukuję aktualnie strony internetowe, w tym także fora "zegarkowe", w poszukiwaniu czasomierza optymalnego pod tym względem. A tak przy okazji, to przyznam szczerze, że obstawiałem coś w rodzaju wręcz kultowego modelu Rolex Submariner... Seiko SKX007 tez jest fajny A jak chcesz cos co pieknie swieci caly czas to Timex jest nalepszy 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pav 294 #107735 Napisano 28 Lutego 2016 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jacek Olszewski #107736 Napisano 28 Lutego 2016 Seiko SKX007 tez jest fajny A jak chcesz cos co pieknie swieci caly czas to Timex jest nalepszy Co do pierwszej "japońskiej" propozycji, to pełna zgoda! Jednak do wyboru amerykańskiego czasomierza, pomimo wszystko jeszcze w pewnym sensie nie "dorosłem"... Atak przy okazji, to piękne świecenie zapewniał mi do tej pory Casio Iluminator AW-44. Jednak jego techniczny żywot dobiega już końca... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackFrost 93 #107737 Napisano 28 Lutego 2016 @lukebor - zdjęcie pokazuje to co w tym zegarku jest faktycznie naj... tarcza "robi robotę" Wspaniała Eterna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 274 #107738 Napisano 28 Lutego 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #107739 Napisano 28 Lutego 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2529 #107740 Napisano 28 Lutego 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7785 #107741 Napisano 28 Lutego 2016 Toż to zapewne Tudor jakiś Przy czym nie ma co patrzeć na zdjęcia, można ustawić 2sek naświetlania a można i 30sek albo więcej....Efekt na zdjęciach można praktycznie zawsze uzyskać niesamowity....i nawet barwa podświetlenia może być na żywo inna niż na zdjęciu...Na mnie największe wrażenie do tej pory z wszystkich zegarków jakie miałem/mam zrobił .... Frankenmonster! To była latarka! Nic go jeszcze nie przebiło...Dla przypomnienia....trytowe Deep Blue T100 I w identycznych warunkach i przy tym samym czasie 30sek Frankenmonster nickt kurcze fajne nietuzinkowe masz zegarki i zarówno Stenek jak i Porszak bardzo mi sie podobają, 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #107742 Napisano 28 Lutego 2016 Chyba mam nowego-starego garniturowca.Zaiskrzyło:) 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jacek Olszewski #107743 Napisano 28 Lutego 2016 Zegarek pod tytułem Tudor Black Bay Black zdjęcie nowo starego a jednak nowego Zegarek naprawdę robi niesamowite "luminescencyjne" wrażenie, a do tego jego prawdziwie ekskluzywna cena... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2841 #107744 Napisano 28 Lutego 2016 Toż to zapewne Tudor jakiś Przy czym nie ma co patrzeć na zdjęcia, można ustawić 2sek naświetlania a można i 30sek albo więcej....Efekt na zdjęciach można praktycznie zawsze uzyskać niesamowity....i nawet barwa podświetlenia może być na żywo inna niż na zdjęciu...Na mnie największe wrażenie do tej pory z wszystkich zegarków jakie miałem/mam zrobił .... Frankenmonster! To była latarka! Nic go jeszcze nie przebiło...Dla przypomnienia....trytowe Deep Blue T100 I w identycznych warunkach i przy tym samym czasie 30sek FrankenmonsterTo ustaw naświetlanie w telefonie 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #107745 Napisano 28 Lutego 2016 ... a do tego jego prawdziwie ekskluzywna cena... Ekskluzywne bebechy to i cena ekskluzywna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #107746 Napisano 28 Lutego 2016 Prawdziwie ekskluzywna eta 2824-2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #107747 Napisano 28 Lutego 2016 To może ja mam w swoich zegarkach podróby... Jak to tak za 1500 to samo co za 12000 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati7811 98 #107748 Napisano 28 Lutego 2016 (edytowane) Prawdziwie ekskluzywna eta 2824-2 Mi to się wydaje ze wiele osób zachwyca się zegarkami przez pryzmat ich ceny. Taki Tudor jest przewartościowany na maksa no ale skoro na kartce + - 14k to znaczy ze jest super. Edytowane 28 Lutego 2016 przez mati7811 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #107749 Napisano 28 Lutego 2016 Ładny i ładnie wykonany. Dla mnie max 5K. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
das 96 #107750 Napisano 28 Lutego 2016 A nosiliscie? miałem PO 8500 z in house zamienilem na Black Bay Blue i jestem zachwycony super wygodny, uniwersalny świetnie wykonany zegarek plus luma ladnie święci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach