y60 2273 #14276 Napisano 9 Lutego 2010 y60 swietny to jest ten Tag Dzięki ,wobec tego jeszcze widok z frontu.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14277 Napisano 9 Lutego 2010 Majowy - ciesze sie ze juz sa i sie podobaja - To ja dziekuje:) Y60 - lamiesz mi serce - swietne zdjecie i zegarek pozdrawiamRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 110010000010011001 #14278 Napisano 9 Lutego 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2273 #14279 Napisano 9 Lutego 2010 (edytowane) "Y60 - lamiesz mi serce - swietne zdjecie i zegarek" moje krwawi przy Jeagerach.. ... PS: może w dalekim kraju da się znaleźć oryginalny wałek i koronkę do tegóż..? u mnie koronka Tag'owa i zrobiona u Pieśkiewicza(autoryzowany serwis TH) ,ale jak zakręcę gwint "na szczelnie" to zegar staje.. poza tym czysty ,wysmarowany i chodzi bez zarzutu..) kto wie co tam zalega w kantorkach za wielką wodą..? żeby nie było offtop wciąż ten sam na ręku..: Edytowane 9 Lutego 2010 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #14280 Napisano 9 Lutego 2010 Wczoraj i dziś był Sami Orange No i kurde mam problem co jutro założyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #14281 Napisano 9 Lutego 2010 Wczoraj i dziś był Sami Orange No i kurde mam problem co jutro założyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2273 #14282 Napisano 10 Lutego 2010 Wczoraj i dziś był Sami Orange No i kurde mam problem co jutro założyć Ja bym zostawił Samurajową pomarańczkę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopka 0 #14283 Napisano 10 Lutego 2010 0 -- Piotr Konopka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomior 4 #14284 Napisano 10 Lutego 2010 0 WorldWideWatches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #14285 Napisano 10 Lutego 2010 Wczoraj i dziś był Sami Orange No i kurde mam problem co jutro założyć Ja bym zostawił Samurajową pomarańczkę... A widzisz też miałem taki plan ale wygrał czarny koń Amfibia Black na kozodylu Wielki skurczybyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #14286 Napisano 10 Lutego 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #14287 Napisano 11 Lutego 2010 W ramach przygotowania psychicznego do wycieczki 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #14288 Napisano 11 Lutego 2010 Cholera, jaki ładny! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14289 Napisano 11 Lutego 2010 W ramach przygotowania psychicznego do wycieczki Klaudiuszu - mialem okazje gratulowac telefonicznie:) - ale powtorze - swietny - zreszta zabiles temat. pozdrawiamRAFAL 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #14290 Napisano 11 Lutego 2010 Dzięki za gratulacje - i to od znawców Jedna rzecz mnie zaskoczyła bardzo pozytywnie, o której nie wiedziałem: model 976 podobnie jak Omega HourVison ma szybką zmianę strefy czasowej. Po wyciągnięciu koronki regulujemy samą wskazówkę godzinową - skokowo co godzinę, a w drugim położeniu dopiero jest stop sekunda i regulujemy normalnie wskazówkę minutową. Ot taka mała, ale bardzo przyjemna niespodzianka. No i szkoda, że dekiel przeszklony - jedyna wada tego modelu. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14291 Napisano 11 Lutego 2010 pozazdroscilem 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stani.swiss 0 #14292 Napisano 12 Lutego 2010 W ramach przygotowania psychicznego do wycieczki super ladny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stani.swiss 0 #14293 Napisano 12 Lutego 2010 Druga strona siekierki: poprostu ladny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stani.swiss 0 #14294 Napisano 12 Lutego 2010 (edytowane) Edytowane 12 Lutego 2010 przez stani.swiss 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #14295 Napisano 12 Lutego 2010 dobra , schodzimy na ziemię , halo ... tu ziemia ! a może taki zgredek ? 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elite2 0 #14296 Napisano 12 Lutego 2010 cytochrom, twój JLC, albo inny podobny watch z tej stajni to szczyt mojej wish listy, szczerze zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #14297 Napisano 12 Lutego 2010 Fajna Certinka Miałem ją dziś na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14298 Napisano 13 Lutego 2010 cytochrom, twój JLC, albo inny podobny watch z tej stajni to szczyt mojej wish listy, szczerze zazdroszczę Dziekuje - zegarek uwielbiam - zajelo troszke czasu ale sie udalo coz moja lista niestety sie wydluza a konca nie widac:rolleyes: pozdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadow 13 #14299 Napisano 13 Lutego 2010 pozazdroscilem Wybaczcie, że cytuję z "obrazkiem" ale chcę żebyście się mogli napatrzeć na to cudo Ogólnie jestem przekonany, że mając JLC miałbym długi czas problem ze snem bo bym sobie musiał go co chwila pooglądać... ech... piękny... W tej firmie lubię jeszcze jedno - że nie rozczarowują na żywo jak wiele innych zegarków z pięknych zdjęć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #14300 Napisano 13 Lutego 2010 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach