Gość Duniek #16176 Napisano 18 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #16177 Napisano 18 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #16178 Napisano 18 Lipca 2010 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16179 Napisano 18 Lipca 2010 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roj 214 #16180 Napisano 18 Lipca 2010 (edytowane) Duniek - idealnie Ci leży ten Tissot. Czy ten pasek jest OEMowy? Waldii, świetnie wygląda ten Epos na nadgarstku!Bardzo dobry wybór moim zdaniem! Edytowane 18 Lipca 2010 przez roj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #16181 Napisano 18 Lipca 2010 carlito1 Bardzo ladny ten ML , w sumie jezeli chodzi o estetyke to niewiele mozna im zarzucic , wiekszosc modeli mi sie podoba 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #16182 Napisano 18 Lipca 2010 dzisiaj sie zegnam z moim emergency mission, obiecalem go znajomemu z pracy 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorz 2 #16183 Napisano 19 Lipca 2010 Kurcze fantastyczny, strasznie mi się podoba. Możesz zdradzić okoliczność nabycia, cena itp... Cena z przesyłką do Polski to 200 USD, Ja kupiłem u Higuchiego http://www.higuchi-inc.com/index-e.html - w zasadzie tylko on i Seiya - san są jedynym racjonalnym wyborem żeby bez wygórowanej prowizji kupować zegarki dostepne prawie wyłącznie na japońskim rynku.W zasadzie odnoszę wrażenie że ceny mają identyczne - pewnie nawzajem podglądają swoje oferty .Oczywiście trzeba uwzględnić również udział fiskusa w tej operacji (głownie VAT), choć ja go obszedłem i to w pełni legalnie korzystając z dużo wyższych limitów zwolnień celnych w przewozie lotniczym - poprosiłem znajomych wracających do Polski o przysługę. 0 Gorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #16184 Napisano 19 Lipca 2010 Po kolei - Rafale świetna Bulova zaj...sty model .Koledzy czy jest ktoś na sali kto nie ma PO ? Gratulacje choć na satynowanym meshu wyglada znacznie lepiej Lechu Wroc - świetny Wyler , rozumiem ze to ta sama firma co dzisiejsza Wyler Wetta ? Kilka lat temu było sporo ich czasomierzy do kupienia , tyle ze na ecie klasycznie ale design troszkę zachowany , gratulacje świetnego zakupu i przywrócenia do życia . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #16185 Napisano 19 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #16186 Napisano 19 Lipca 2010 Własnie wiedziałem ze coś jeszcze Robnyc masz tyle fajnych zegarków a wklejasz w tym temacie same kilka Breitlingów fajnych ale nie ten i jednego Kobolda - ten drugi jak dla mnie do bani Chronocrazy - świetny Seawolf i nawet nie wyglada na dużego na Twoim nadgarstku u mnie taki nie przejdzie 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #16187 Napisano 19 Lipca 2010 (edytowane) Dzieki Staruszek. Albo takie zludzenie optyczne, albo rzeczywiscie mam gruby nadgarstek A tak juz na powaznie, to jest to dosc masywny czasomierz, z jakiegos powodu o wiele bardziej odczuwalny na nadgarstku (przynajmniej w moim odczuciu) niz np. o wiele masywniejszy od niego chrono- Super Avenger. Edytowane 19 Lipca 2010 przez chrono-craze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #16188 Napisano 19 Lipca 2010 Masz , masz "łapę" nie ma co czarować i przyznaje ze wyjątkowo pasuje Ci a ze ciężki - co robić tytanowego trzeba było brać - chociaż ja bym tytanowego - nigdy 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcfly 5 #16189 Napisano 19 Lipca 2010 Tata i synek kilka dni temu nad ciepłym morzem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #16190 Napisano 19 Lipca 2010 < 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #16191 Napisano 19 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #16192 Napisano 19 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #16193 Napisano 19 Lipca 2010 Maciato - ekstra dodzia !!!!!!!! Piotrze dzieki - odezwij sie czasem !!! pozdr Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #16194 Napisano 19 Lipca 2010 Piotrze dzieki - odezwij sie czasem !!! pozdr Rafaljestem na skypie i juz będę - przepraszam zapomniałem hasła , ale jakoś sie udało 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #16195 Napisano 19 Lipca 2010 Chyba jestem jednym z niewielu na forum którego absolutnie nie podnieca PO Ostatnio oglądałem na żywo,mierzyłem i na żywo jak dla mnie wygląda dużo gorzej niż na zdjęciach.Fenomen tego zegarka jest dla mnie zupełnie niepojęty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #16196 Napisano 19 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16197 Napisano 19 Lipca 2010 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16198 Napisano 19 Lipca 2010 ps maxwell nie znasz sie krystek stan w obronie naszych poczciwych PO ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #16199 Napisano 19 Lipca 2010 ps maxwell nie znasz sie krystek stan w obronie naszych poczciwych PO ! a co ja mam bronić? PO sama się obroni żeby nie było OT: Uploaded with ImageShack.usDzięki Robert 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16200 Napisano 19 Lipca 2010 oj podoba mi sie ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach