Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Ładny ten Oceanus :D Chyba jeden z ładniejszych kasiaków w ogóle.

W czarnej kolorystyce jest chyba ładniejszy, ale mnie nie stać :D

Choć uważam, że w nagrodę za szerzenie wiedzy powinienem taki dostać, może napiszę list do Casio "po prośbie" :) (wybacz tomekr89, tak mi się skojarzyło z Twoją korespondencją z Omegą)

Edytowane przez sergserg

• Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem ;)
  • Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&Promaster
  • Aktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana):
  • Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
009.jpg

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrcze Lechu coraz bardziej mi się ten Twój spadek po dziadku podoba :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się :D Jutro postaram się jakąś sesyjkę mu zrobić, bo fotki w temacie o zegarku są słabiutkie, nie wspominając nawet o pasku. Poza tym doszedł jeszcze mesh i na nim zegarek bardzo fajnie wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się :D Jutro postaram się jakąś sesyjkę mu zrobić, bo fotki w temacie o zegarku są słabiutkie, nie wspominając nawet o pasku. Poza tym doszedł jeszcze mesh i na nim zegarek bardzo fajnie wygląda.

Jak to fajnie? Zajefajnie!!!

Ale ten "Krwawy Ementaler", też niczego sobie. :)

pozdrawiam

Edytowane przez jaszczur11

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje elektryk po finalnym tuningu

IMGP0091.JPG

Edytowane przez cytochrom

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robnyc, dobry pomysł z włączeniem wyświetlaczy, dużo lepiej to wygląda niż z wygaszonymi. Fajne zdjęcie wyszło.

Luke102 - super zdjęcie, bardzo mi się podobają wskazówki

Bulova ma klimat.

Na mojej ręce dziś HEQ Exceed

IMGP3421.jpg

• Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem ;)
  • Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&Promaster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajny Citek - to chyba ten co jest do wzięcia w dziale sprzedam :)

Przeszkadza mi to szkiełko na dacie (wzrok mam jeszcze sokoli, szczególnie w soczewkach :D ). Gdyby nie to, to bym nie oddał, bo Citizen powala. Zwykle nie lubię błyszczącej stali, ale ... są wyjątki - to jest jeden z nich :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszkadza mi to szkiełko na dacie (wzrok mam jeszcze sokoli, szczególnie w soczewkach :) ). Gdyby nie to, to bym nie oddał, bo Citizen powala. Zwykle nie lubię błyszczącej stali, ale ... są wyjątki - to jest jeden z nich :D

Rolexowa lupka nie jest zła :D

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jestem lżejszy o 450ml :)

A z Precistą jednak nie nadajemy na tych samych falach i chyba niedługo odwiedzi bazar :D

post-22779-0-11374000-1331588381.jpg

Uploaded with ImageShack.us

xxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mod mode

Edytowane przez dariusz chlastawa
niegodność z regulaminem - agitacje polityczne

[b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic nie napisze bo brak mi na razie słów :D

post-7884-0-69566100-1331588384.jpg

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GENIALNA Eterna !!!!! CUDO - Gratulacje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj zegareczek pancerny - żeby ewentualnie policja nie uszkodziła :D

double-facepalm.jpg

Edytowane przez diesel

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic nie napisze bo brak mi na razie słów :D

GRATULUJĘ! Jednak się zdecydowałeś:) Jakie wrażenia? Napisz coś więcej.

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TeJot- Eterna taka, że...eh, piękna jest!

Abstrahując od pięknej Eterny- chyba warto dać sobie spokój z wszelkimi tematami polityczno-religijnymi na forum, bo prowadzi to tylko do powstawania kwasów i mielenia plew. Jedni rzucają błotem w drugich, drudzy w tych pierwszych, tak że czasami czuję się jak w Sejmie, albo jakbym oglądał wieczorne wiadomości. Tam sytuacja przecież identyczna. Oczywiście zapis o zakazie toczenia debat politycznych, religijnych, narodowościowo-etnicznych powinien pojawić się w regulaminie. Stanowi to jakiś problem? Już wielu się skłóciło i na swoje wypociny patrzeć nie mogą, a to żadne rozwiązanie kiedy ktoś mi napisze- "jak nie chcesz to nie czytaj".

Sory za OT.

Edytowane przez lechu_wroc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Oczywiście zapis o zakazie toczenia debat politycznych, religijnych, narodowościowo-etnicznych powinien pojawić się w regulaminie. Stanowi to jakiś problem? (...)

Ze tak powiem ... pkt. V regulaminu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w jakikolwiek sposób jest on przestrzegany? Przyznam szczerze, że regulamin czytałem podczas rejestracji, prawie dwa lata temu i jakoś mi ten punkt uleciał, myślałem że go nie ma, a toczenie otwarcie sporów politycznych jeszcze bardziej mnie w tym utwierdzało. Zważając na wszystkie sytuacje jakie miały miejsce w ostatnim czasie, zdaje się że egzekucja zapisów regulaminowych jest żadna.

Edytowane przez lechu_wroc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w jakikolwiek sposób jest on przestrzegany? Przyznam szczerze, że regulamin czytałem podczas rejestracji, prawie dwa lata temu i jakoś mi ten punkt uleciał, myślałem że go nie ma, a toczenie otwarcie sporów politycznych jeszcze bardziej mnie w tym utwierdzało. Zważając na wszystkie sytuacje jakie miały miejsce w ostatnim czasie, zdaje się że egzekucja zapisów regulaminowych jest żadna.

Bo przykład idzie z góry.

Wybory prezydenckie i zarząd rozbrajająco stwierdza, że przez 2 dni sobie o tym pogadamy.

Każda próba rozmów na wspomniane, kontrowersyjne tematy powinna być "duszona" w zarodku. Nie było by kłótni i niepotrzebnych sporów na tematy nie związane z horologią.

WUS jest pod tym względem po prostu wzorem.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie prestańcie mod edit od rzeczy tylko wklejajcie zdjęcia zegarków. W łóżku też lubiecie bardziej konwersować? :D Gawędziarze

Edytowane przez STARUSZEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
IMGP0003-2.JPG

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie prestańcie pieprzyc od rzeczy tylko wklejajcie zdjęcia zegarków. W łóżku też lubiecie bardziej konwersować? :D Gawędziarze

Z dziewczyną na przykład lubię sobie w łóżku podyskutować, nie widzę w tym nic złego :) Chociaż preferuję inny rodzaj łóżkowej aktywności. No i żeby nie było:

post-25253-0-88261400-1331588396.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi