bEEf 3 #18851 Napisano 19 Grudnia 2010 beef, już pisałem... GRATY!! Dzięki, nie codziennie spełnia się swoje marzenia zegarkowe, więc jestem podekscytowany jak wiewiórka na spidzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czino 0 #18852 Napisano 19 Grudnia 2010 Robnyc Oris po prostu świetny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18853 Napisano 19 Grudnia 2010 bEEf, GRATULUJE ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #18854 Napisano 19 Grudnia 2010 bEEf, wreszcie się doczekałeś. Wielkie gratulacje. Ten Rolex jest naprawdę wyjątkowy-magiczny 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #18855 Napisano 19 Grudnia 2010 bEEf I ja gratuluję też. A można jakąś fotę z pełniejszą panoramą tarczy...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #18856 Napisano 19 Grudnia 2010 Dziękuję, chłopaki Co do pełniejszej panoramy, tu bardziej klasyczna "łapka". Planuję zrobić jakąś fajną sesję, bo warto. To "zielone oko" faktycznie magiczne i fotogeniczne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18857 Napisano 19 Grudnia 2010 bEEf, bardzo jestem ciekaw - dlaczego nie submariner? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #18858 Napisano 19 Grudnia 2010 no Milgauss to jest ze 2x ladniejszy niz Submariner i to w moich ulubionych kolorach bEEf gratuluje.to jeden z moich ulubiencow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #18859 Napisano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Carlito, no cóż - Milgauss był zawsze dla mnie marzeniem zegarkowym Poza tym chciałem mieć taki "every day watch", i do marynary, i do swetra. Do suba jednak dopiero niedawno "dorosłem". Może kiedyś... (żona nie czyta )no Milgauss to jest ze 2x ladniejszy niz SubmarinerJest, jest, no - powiedzmy tak 1.7 raza, bo ostatnio trochę mięknę Edytowane 19 Grudnia 2010 przez bEEf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18860 Napisano 19 Grudnia 2010 Rozumiem. Ja w nadchodzącym roku przymierzam sie do deepsea, strasznie mi sie podoba ten zegar - koperta, tarcza, cos pięknego ale na widok tej bransoletki mam juz chyba obrzydzenie jest fatalna ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #18861 Napisano 19 Grudnia 2010 Carlito, depsea podoba mi się nawet bardziej, niż Sub, ale... nie na moją rękę. Wąska bransoleta to taka specyfika tego Rolka, trzeba polubić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #18862 Napisano 19 Grudnia 2010 A u Rolexa jest jakieś zagięcie czasoprzestrzeni i nie zauważyli że teraz się robi większe zegarki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #18863 Napisano 19 Grudnia 2010 maxwel, mi się to właśnie podoba, 40mm to dla mnie ideał. Mam szczupłą rękę. Poza tym Deepsea ze swoim 44mm i grubością nie jest małym zegarkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #18864 Napisano 19 Grudnia 2010 Ogólnie Rolek kojarzy mi się z małymi zegarkami,jasna sprawa że jednemu pasują innemu nie.W dzisiejszych czasach "średnią" mają małą.Zakupu oczywiście gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18865 Napisano 19 Grudnia 2010 deepsea tak naprawde ma 43mm (taki szczegol) natomiast jest tez skurczybyk dosc grubasny... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 981 #18866 Napisano 20 Grudnia 2010 bEEf, gratuluję, super zegar! deepsea tak naprawde ma 43mm (taki szczegol) natomiast jest tez skurczybyk dosc grubasny...Deepsea jednak ma te 44mm, taki szczegół, ale jednak Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #18867 Napisano 20 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomior 4 #18868 Napisano 20 Grudnia 2010 0 WorldWideWatches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #18869 Napisano 20 Grudnia 2010 A taka "piąteczka" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Kasztelowicz 51 #18870 Napisano 20 Grudnia 2010 Gruen Curvex ,,,, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18871 Napisano 20 Grudnia 2010 Deepsea jednak ma te 44mm, taki szczegół, ale jednak MarcinJestes absolutnie tego pewien? Mierzyłeś? Pytam bo osobiscie nie miałem okazji zrobić dokładnych pomiarów ale kiedyś ktoś pisał że takie robił... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 456 #18872 Napisano 20 Grudnia 2010 (edytowane) w końcu przybył Mustang (na razie zegarek ) Edytowane 20 Grudnia 2010 przez Krzysiek_W 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 981 #18873 Napisano 20 Grudnia 2010 Jestes absolutnie tego pewien? Mierzyłeś? Pytam bo osobiscie nie miałem okazji zrobić dokładnych pomiarów ale kiedyś ktoś pisał że takie robił...Nie mierzyłem, nie chodzę z suwmiarką po salonach , ale przed chwilą sprawdziłem stronę Rolexa... i wątpię żeby się mylili, czy wprowadzali zainteresowanych w błąd. Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18874 Napisano 20 Grudnia 2010 No co Ty, a ja myslałem że chodzisz z suwmiarka po salonach - może ktoś w salonie był tak uprzejmy i ci zmierzył. Mniejsza zresztą o to. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 10378 #18875 Napisano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Ładny Mustang!!! Ja dzisiaj klasycznie (też właśnie przybył ): Edytowane 20 Grudnia 2010 przez pmwas 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach