tomzet 2 #2351 Napisano 27 Listopada 2006 Tessio! :shock: Gratulacje! Rewelaha! PS: O jakich półśrodkach bredzisz? EDIT:No to już wiem, o czym bredzisz :? Daj mi znać, jak będziesz sprzedawać 8) 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #2352 Napisano 27 Listopada 2006 Tessio, gratuluję i ja.Cieszę się, że transakcja została szczęśliwie sfinalizowana.Omegi nie sprzedawaj bo to piękny zegarek tylko zbieraj cierpliwie na ten wymarzony. Pozdrawiam Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #2353 Napisano 27 Listopada 2006 Powoli zaczyna mi słów brakować .... Paweł, ten PO jest zaje....., może to sprawa fotki ... ja też taki chcę :twisted: Cholera, chyba bardziej mi się podoba niż ten IWC, naprawdę!! Gratulacje! Jak jeszcze powiesz, że ta fotka jest Twojego autorstwa, to zupełnie odpadnę :oops: BTW, nie widzę sweterka :twisted: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2354 Napisano 27 Listopada 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2355 Napisano 27 Listopada 2006 Fajny półśrodek Ale z gratulacjami poczekam na cały środek a fotki :shock: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #2356 Napisano 27 Listopada 2006 Jak jeszcze powiesz, że ta fotka jest Twojego autorstwa, to zupełnie odpadnęOczywiście, że mojego 8) Szefie :shock: Służy Ci ta Omega Poza tym ja się przyzwyczaiłem, że masz Omegę... ... jeszcze zgub do niej papiery i zwal na domowników, to wszystko będzie na miejscu :twisted: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2357 Napisano 27 Listopada 2006 Tessio serdeczne gratulacje - widzę że pozostałeś przy Kobiecie - fotki coś pięknego :shock: , zegarek również :shock: , ale myślałem że to będzie Coś innego :idea: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24158 #2358 Napisano 27 Listopada 2006 Tessio. Ty snobie, nie sprzedawaj choć to tylko omega :wink: Gratuluję, jest super! A fota miażdży :shock: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #2359 Napisano 27 Listopada 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2360 Napisano 27 Listopada 2006 ... jeszcze zgub do niej papiery i zwal na domowników, to wszystko będzie na miejscuTessio. Ty snobie, nie sprzedawaj choć to tylko omega :) Bardzo ładny zegarek to jest Dzięki jeszcze raz wszystkim :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #2361 Napisano 27 Listopada 2006 Tessio, w końcu to co-axial, a nie VJ. Tak na to popatrz!! 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chorrigan 0 #2362 Napisano 27 Listopada 2006 Tessio to i ja gratuluje!!! Kiedy oblewamy??? 0 Zdrówka!w. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #2363 Napisano 27 Listopada 2006 super fotki , super zegarek - gratuluję Tessio piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 860 #2364 Napisano 27 Listopada 2006 tessio za***ista!! :shock: Fotka swietna. Niech sie dobrze nosi!! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #2365 Napisano 27 Listopada 2006 tessio.... :shock: :shock: :shock: p.i.ę.k.n.a. ale dlaczego nie ta większa ? :twisted: 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #2366 Napisano 27 Listopada 2006 tessio.... :shock: :shock: :shock: p.i.ę.k.n.a. ale dlaczego nie ta większa ? :twisted: no wlasnie, trzeba bylo wziasc ta meska :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2367 Napisano 28 Listopada 2006 No Tessio gratuluję jedynie słusznego wyboru!! (wiedziałem ze nie dasz sie sprowadzić na złą drogę) Niech Ci dobrze służy!!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2368 Napisano 28 Listopada 2006 Gratulacje tessio szkoda, że przed podstolikiem nie przyszła byłoby czym w knajpie zapłacić 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #2369 Napisano 28 Listopada 2006 Zegarek piękny , ale widzisz Pawełku, nie posłuchałeś wykładu o 'półśrodkach', szkoda...Mimo wszystko gratuluję :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2370 Napisano 28 Listopada 2006 kongratulejszyn !!!!!!oj Paweł,jaki tam półśrodek - nie bluźnij!szanuj ten zegarek bo Ci stanie na dobre (oczywiście zegarek ) btw.... że niby jakiś stoper IWC zamierzasz kupić czy sie mylę (po cholerę Ci stoper, nie mówiąc o IWC ). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #2371 Napisano 28 Listopada 2006 .... że niby jakiś stoper IWC zamierzasz kupić czy sie mylę (po cholerę Ci stoper, nie mówiąc o IWC ).Tak, to niewątpliwie jest silny argument na korzyść Omegi Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2372 Napisano 28 Listopada 2006 Jeszcze raz... dzięki wszystkim :!: Zegarek jest naprawdę bardzo ładny, ale dzisiaj chyba trafi na allegro. Daję mu 14 dni, jeżeli się nie sprzeda to będe go nosił. Trzeba było poczekać na IWC :roll: miałeś rację Marcinie. Stoper, którego nie będę używał, wcale mi nie przeszkadza :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 342 #2373 Napisano 28 Listopada 2006 A co Ci w tej PO przeszkadza? 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #2374 Napisano 28 Listopada 2006 Cześć TessioDołączam się do gratulacji i popieram Kolegów w sprawie Omegi abyś ją zachował. Popieram też Twoją informację o kontakcie zakupowym Stani.swiss.Pozdrowienia, Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24158 #2375 Napisano 28 Listopada 2006 A co Ci w tej PO przeszkadza?No bo wiesz, z której strony nie spojrzeć, to nie jest IWC. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach