Pan Igor 33 #2376 Napisano 28 Listopada 2006 Dziś towarzyszyła ma ta Omega, którą ubóstwiam za jej wielkość Chyba czas pokazać inne eksponaty z kolekcji:) A jak się wgrywa bezpośrednio fotografie na stronę? Bez linka... mod mode > tak :wink: Pozdrawiam 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #2377 Napisano 28 Listopada 2006 No bo wiesz, z której strony nie spojrzeć, to nie jest IWC.Czasem jest to zaletą :wink: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2378 Napisano 28 Listopada 2006 Ależ Panie Igorze, zasada jest prosta: - mało zdjęć, to duże prawdopodobieństwo BANA. - dużo zdjęć, prawdopodobieństwo co prawda maleje, ale bardzo, bardzo powoli. Ja bym nie próżnował i czym prędzej te okazy pokazywał :wink: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #2379 Napisano 29 Listopada 2006 A co panowie sądzą o tym sklepie? Warto? Czy polecacie markę Epos? http://www.zegarki-chrono-online.strefa.pl/ Pozdrawiam 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #2380 Napisano 29 Listopada 2006 To sklep naszego kolegi kubowicza, a zegarki epos są bardzo fajne. Ja osobiście pozycjonuję je nad FC, w okolicach ML i Longinesa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2381 Napisano 29 Listopada 2006 A co panowie sądzą o tym sklepie? Warto? Czy polecacie markę Epos? http://www.zegarki-chrono-online.strefa.pl/ Pozdrawiam http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=4657616 A o zegarkach i sprzedawcy dowiesz się wszystkiego rozgrzewając do czerwoności "szukaj" i czytając ze zrozumieniem otrzymane posty. :wink: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2382 Napisano 29 Listopada 2006 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2383 Napisano 29 Listopada 2006 neuro RESPECT!! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #2384 Napisano 29 Listopada 2006 neuro,klimatyczny, stylowy, nonszalancki; słowem jakby żywcem wzięty z atmosfery zadymionej paryskiej kawiarni lat 50-ych w której aż gęsto od intelektualnych dysput gości i rubasznego śmiechu kelnerki. Tak mi się jakoś kojarzy... Naprawdę, świetna kompozycja sweterkowo-zegarkowa; wyrafinowane, wysublimowane estetycznie zestawienie.EDIT: zapisałem je sobie na twardziela... tak bez zezwolenia :oops: Przy okazji, (spóźnione) gratulacje, tessio (Ω + foto) !. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #2385 Napisano 30 Listopada 2006 Wreszcie do mnie wrócił wiecej tutajhttp://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=4271 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2386 Napisano 30 Listopada 2006 Otho - dziękuję w imieniu swoim i zegarka :oops: Na zapisywanie masz pozwolenie permanentne Amator - po raz kolejny :shock: Wspaniała robota! 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #2387 Napisano 30 Listopada 2006 Amator - zegarek wygląda fantastycznie bardzo spodobały mi sie wskazówki. a co ogólnie przyciąga w tym małym dziele sztuki, to niejednoznacznośc w stylu. mozesz byc - i napewno jestes - z siebie zadowolony mam prosbe: jak bedziesz sie nudził - zrób mu pare fotek na wąskim pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2388 Napisano 30 Listopada 2006 Tessio, spóźnione, ale bardzo szczere gratulacje :!: . Tyle już mamy wątków, że dopiero teraz zauważyłem, że kupiłeś sobie nowy zegarek. Omega prezentuje się bardzo dobrze chociaż po cichu liczyłem, że będzie to IWC. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24436 #2389 Napisano 30 Listopada 2006 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #2390 Napisano 30 Listopada 2006 Mariusz - poczytaj dalej o zegarku Tessia -okazuje się że z tym IWC jeszcze nic straconego piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2391 Napisano 30 Listopada 2006 Filip, zamiast mizdrzyć łape do fotki, trza było śp....lać - miałbyś fajny zegarek :wink: Bo fajny jest faktycznie 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24436 #2392 Napisano 30 Listopada 2006 Ano jest fajny - obwódki indeksów są ze złota, cyfry na bezelu wpuszczane w ceramikę, też ze złota.Najbardziej spodobało mi się zabezpieczenie na szkle masakra :shock: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2393 Napisano 30 Listopada 2006 Filip, zamiast mizdrzyć łape do fotki, trza było śp....lać - miałbyś fajny zegarek :wink: Ciekawe czy Darek by Filipa dogonił :roll: 8). A może dałby sobie spokój, przecież ma tyle świetnych zegarków :wink: :wink: :wink:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24436 #2394 Napisano 30 Listopada 2006 Filip, zamiast mizdrzyć łape do fotki, trza było śp....lać - miałbyś fajny zegarek :wink: Ciekawe czy Darek by Filipa dogonił :roll: 8). A może dałby sobie spokój, przecież ma tyle świetnych zegarków :wink: :wink: :wink:.Ale to nie był Darka zegarek. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula 0 #2395 Napisano 30 Listopada 2006 Nie wiem - a może jestem ciemny :oops: .O jakie zabezpieczenie szkła chodziło? Chyba nie o "refleks". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24436 #2396 Napisano 30 Listopada 2006 Jak spojrzysz przez dobrą lupę pod odpowiednim kątem, to między indeksem na 6, a krawędzią jest w szkle korona roleksa. Nie jest ona na zewnątrz szkła, ani wewnątrz a w środku w szkle. Składa się z malutkich banieczek powietrza. Dodatkowo jest ona w trzech warstwach ułożonych pod sobą. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula 0 #2397 Napisano 30 Listopada 2006 Jak spojrzysz przez dobrą lupę pod odpowiednim kątem, to między indeksem na 6, a krawędzią jest w szkle korona roleksa. Nie jest ona na zewnątrz szkła, ani wewnątrz a w środku w szkle. Składa się z malutkich banieczek powietrza. Dodatkowo jest ona w trzech warstwach ułożonych pod sobą.Dziękuję za szybką edukację :roll: .Niestety: brak lupy, brak szkła - nie mówiąc o reszcie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #2398 Napisano 30 Listopada 2006 Na zapisywanie masz pozwolenie permanentne Dzięki za zgodę ! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #2399 Napisano 30 Listopada 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #2400 Napisano 30 Listopada 2006 WitamA u mnie dzisiaj mój nowy nabytek Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach