suqub 94 #2701 Napisano 26 Grudnia 2016 Star będzie dużo palił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubabuba 0 #2702 Napisano 26 Grudnia 2016 Taaaaaaa stara mowicie....tylko ten co mi sie podoba DJ00001B to kosztuje 600euro taki mikolaj chojny nie jest no chyba ze Macie jakies propozycje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinomaniak 16 #2703 Napisano 27 Grudnia 2016 STARE DOBRE CZASY taka ciekawostka bardzo dokładny 5 sek ,,+-,, na tydzień a może i mniej Ten zegarek jest wyjątkowo niefotogeniczny. Dopiero na żywo, założony na kończynę nabiera blasku. Korzystając jednak z okazji, pokażę i swój 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2704 Napisano 27 Grudnia 2016 Multipla jest tak brzydka, że aż ładna. Myślę, że taka sama zasadę można przyjąć do tego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WALSUGOB 0 #2705 Napisano 27 Grudnia 2016 patelnie były są i będą i figa z makiem temu co to zmieni a takie cuśśśśśśśśs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jbravo 462 #2706 Napisano 28 Grudnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #2707 Napisano 29 Grudnia 2016 Orient który formalnie nie istnieje ;-) Sent from my SM-A510F using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2708 Napisano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Orient który formalnie nie istnieje ;-) Sent from my SM-A510F using TapatalkOpowiesz cis więcej? Edytowane 29 Grudnia 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #2709 Napisano 29 Grudnia 2016 Oficjalnie Orient twierdzi że taki model nie był nigdy produkowany. Tarcza i wskazówki od Mako, koperta od M-Force'a, data angielska i arabska. Można by powiedzieć że składak ale za dużo ich jest, na całym świecie się pojawiają. Jedna z wersji jest taka że to nieduży wypust na rynek arabski. Sent from my SM-A510F using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4337 #2710 Napisano 30 Grudnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #2711 Napisano 2 Stycznia 2017 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4469 #2712 Napisano 2 Stycznia 2017 Oficjalnie Orient twierdzi że taki model nie był nigdy produkowany. Tarcza i wskazówki od Mako, koperta od M-Force'a, data angielska i arabska. Można by powiedzieć że składak ale za dużo ich jest, na całym świecie się pojawiają. Jedna z wersji jest taka że to nieduży wypust na rynek arabski. Sent from my SM-A510F using TapatalkInnych teorii spiskowych nie ma ? Że może ktoś hurtem dorobił koperty i przepakował seryjne zegarki ? List Orient'a w tej sprawie gdzieś czytałem i jest jak mówisz, zresztą rozmawialiśmy na ten temat również na PW. Nie pamiętam już co w kwestii mechanizmu, ale zakładam, że również jest firmy Orient ? Bo jak wiemy, Orient był i jest również podrabiany w całości! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #2713 Napisano 2 Stycznia 2017 To właśnie cała zagadka z tym zegarkiem. Mechanizm jest Orienta, na wielu forach pojawia się jako oryginał, a Orient się nie przyznaje.Tarcza niby od Mako, ale ze złotymi ramkami tak jak i wskazówki, a takich o ile wiem nie było.Pytałem tych co wiedzą więcej ode mnie, ale też nie potrafią jednoznacznej odpowiedzi udzielić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 65 #2714 Napisano 2 Stycznia 2017 Nawet nie wiedziałem że mam taki fajny zegarek. Dobrze jest, bardzo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #2715 Napisano 3 Stycznia 2017 Nie oszukuj! Dobrze o tym wiedziałeś! Ray to niebywale udany zegarek - sportowe zacięcie z nutą elegancji, dobry mechanizm, świetna luma, bezbłędne wykonanie i to wszystko za stosunkowo niewielką kwotę. Tylko szafiru z antyrefleksem mu brakuje 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meehoo 600 #2716 Napisano 4 Stycznia 2017 Mój pierwszy OS... piękny jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 65 #2717 Napisano 5 Stycznia 2017 Mój pierwszy OS... piękny jest super! Z bazarku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2718 Napisano 5 Stycznia 2017 Bardzo dobry zakup.Gratuluje . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #2719 Napisano 5 Stycznia 2017 @meehoo, Twój pierwszy to zarazem jeden z najładniejszych OS Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #2720 Napisano 5 Stycznia 2017 Co to za model? Ale mi się podoba Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18683 #2721 Napisano 5 Stycznia 2017 https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=orient%20star%20classic%20sel05004w0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meehoo 600 #2722 Napisano 5 Stycznia 2017 Dzięki Panowie, tak zakup z naszego bazarku Kupiłem na próbę, ale chyba zostanie na dłużej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2723 Napisano 5 Stycznia 2017 Pierwszy OS, który mi się podoba.Gratuluję wyboru 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #2724 Napisano 5 Stycznia 2017 Pierwszy OS, który mi się podoba.Gratuluję wyboru A co Ty widziałeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2725 Napisano 5 Stycznia 2017 Z tych, które widziałem na forum, w sklepach i ogólnie w necie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach