Sol 7154 #4301 Napisano 11 Czerwca 2018 To nie zasługa żadnego Xiaomi, tylko Ray jest tak urodziwy 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4302 Napisano 11 Czerwca 2018 To też racja.Fotogeniczny zegar. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #4303 Napisano 11 Czerwca 2018 Panowie, jeśli ktoś zainteresowany zakupem SDJ00001B0, to pokazały się znowu na CW - ostatnio były w marcu, czy kwietniu i dość szybko znikły... zniknęły... kurcze, sam nie wiem .Niestety kurs "dularów" niezbyt sprzyja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #4304 Napisano 12 Czerwca 2018 (edytowane) A czy płatność nie lepiej wyjdzie w "ojro"? Edytowane 12 Czerwca 2018 przez pablozpueblo 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18774 #4305 Napisano 12 Czerwca 2018 Kupiłem w nocy białą wersję. Obejrzałem video porownawcze i jednak jest ciekawsza. Nie mogę się doczekać, aczkolwiek liczę się z tym, że będzie za duży na moją rączkę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #4306 Napisano 12 Czerwca 2018 Na pewno będzie za duży na Ciebie Przemku Pierwszy ustawiam się w kolejce 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18774 #4307 Napisano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Niby ma ~49 mm l2l. Nosiłem już z powodzeniem zegarki z 50, ale nie takie grubasy... Na ten moment postanowienie jest takie, że jak nie będzie tragicznie to nie oddaje Długo za mną chodził. Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #4308 Napisano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Zobaczymy.Zegarek zacny. Wiem co piszę bo mam czarnego Jak byś zmienił zdanie to pamiętaj o mnie Czy ze strony CW przysyłają zegarki w oryginalnych pudełkach? Edytowane 12 Czerwca 2018 przez pablozpueblo 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18774 #4309 Napisano 12 Czerwca 2018 Ok Te droższe zawsze dostaje z pudełkiem. Z tańszymi różnie bywa. Generalnie podają info w opisie przedmiotu i czasami są to pudełka zastępcze, ale fabryczne można dodać do koszyka za parę baksów. Bywa też tak, że mimo opisu z pudełkiem zastępczym wysyłają w firmowym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #4310 Napisano 12 Czerwca 2018 Tak zaglądam na CW i wszystkie nowe modele OS maja open heart... To jakaś nowa polityka w związku z nowym właścicielem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #4311 Napisano 13 Czerwca 2018 Witam, czy ktoś z was wie jaki to może być dokładny rok produkcji? Zegarek znalazłem z etykieta nr referencyjnego co ciekawego w takim pudełku citizena. Zegarek znaleziony u moich dziadków. Działa jest w bardzo dobrym stanie. Podobno produkcja jeszcze japońska. Za odpowiedzi dziękuję i pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11643 #4312 Napisano 13 Czerwca 2018 Kupiłem w nocy białą wersję. Obejrzałem video porownawcze i jednak jest ciekawsza. Nie mogę się doczekać, aczkolwiek liczę się z tym, że będzie za duży na moją rączkę... Przemek mówisz o tej ref.: SDJ00002W0 ? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ms87 0 #4313 Napisano 13 Czerwca 2018 Nowy zakup, który dotarł do mnie kilka dni temu. Mój pierwszy automat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4314 Napisano 13 Czerwca 2018 Nowy zakup, który dotarł do mnie kilka dni temu. Mój pierwszy automat Dobry wybór, gratki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18774 #4315 Napisano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Przemek mówisz o tej ref.: SDJ00002W0 ? Dokładnie Rzeczone video: Edytowane 13 Czerwca 2018 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #4316 Napisano 13 Czerwca 2018 Nowy zakup, który dotarł do mnie kilka dni temu. Mój pierwszy automat Moim pierwszym automatem też był Orient Symphony, ale nieco inny. Dobry wybór tylko zacznij od zmiany bransolety. Na dłuższą metę nie da się jej używać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40599 #4317 Napisano 13 Czerwca 2018 Witam, czy ktoś z was wie jaki to może być dokładny rok produkcji? Zegarek znalazłem z etykieta nr referencyjnego co ciekawego w takim pudełku citizena. Zegarek znaleziony u moich dziadków. Działa jest w bardzo dobrym stanie. Podobno produkcja jeszcze japońska. Za odpowiedzi dziękuję i pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPiękny ten Orient, gratuluję znaleziska :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11643 #4318 Napisano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Dokładnie Rzeczone video:Dzięki, nawet nie wiedziałem, że ten OS jest w jasnej odmianie, do mnie też bardziej gada.Czarnego miałem i jakiś taki mało czytelny był MSZ, dlatego był tylko przez moment Edytowane 13 Czerwca 2018 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4319 Napisano 13 Czerwca 2018 OS dostał nowe gatki ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #4320 Napisano 13 Czerwca 2018 Hmm, ciekawy.. a nie za gruby? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4321 Napisano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Hmm, ciekawy.. a nie za gruby?Jest nieco tylko grubszy niż ori, ale mi zależało na tym, żeby pasek sprawił, że ten zegarek stanie się mniej formalny i to IMO się udało Edytowane 13 Czerwca 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #4322 Napisano 13 Czerwca 2018 Jest nieco tylko grubszy niż ori, ale mi zależało na tym, żeby pasek sprawił, że ten zegarek stanie się mniej formalny i to IMO się udało Ja kiedyś próbowałem zrobić z niego mniej formalnego na takim vintage brązie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4323 Napisano 13 Czerwca 2018 O to tyż piknie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #4324 Napisano 13 Czerwca 2018 Tommly, Krygo się nie znacie Czarny dużo ładniejszy. Różnica w cenie 44$ mówi sama za siebie.Po prostu ładne rzeczy muszą być droższe 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelW 59 #4325 Napisano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Dokładnie Rzeczone video:Wysyłka DHL? Pochwał się jak przyjdzie i daj proszę znać czy naliczyli VAT. Mi póki co DHL zawsze naliczał tylko od deklaracji sprzedawcy, która zawsze była znacznie niższa od ceny zegarka Mam czarną wersję i zastanawiam się czy nie wziąć białego Edytowane 13 Czerwca 2018 przez PawelW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach