Burns 4470 #76 Napisano 11 Grudnia 2012 wz0041dj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
etz 37 #77 Napisano 4 Stycznia 2013 mój Orient Automatic 21 jewels Day-Date, złocona koperta i bransoletka, lekko zmaltretowana lupka na datowniku - ale i tak się opłacało go wziąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #78 Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Mojego OSa można dokładnie obejrzeć tu: http://zegarkiclub.p...ja-uzytkownika/ Jedna fotka na zachętę Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #79 Napisano 4 Stycznia 2013 Ten OS prezentuje się rewelacyjnie. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #80 Napisano 6 Stycznia 2013 Wstawiałem fotkę w innym temacie ale tutaj też nie zaszkodzi jak narazie mój jedyny Orient którego używam na co dzień z ewentualnymi 2 dniowymi przerwami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 15203 #81 Napisano 10 Stycznia 2013 Doszedł kolejny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #82 Napisano 10 Stycznia 2013 No to ja też dodam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salomon 3 #83 Napisano 10 Stycznia 2013 To "new" Mako czyli Ray w ciekawym zestawieniu, czarny pasek? Osobiscie chyba fajniejszy na bransolecie..pozdr i pozazdrościc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mustrum 0 #84 Napisano 11 Stycznia 2013 To i ja się pochwalę. Mam patelnię, i będę smażył Jakość zdjęć... hmmm... substandardowa, ale wiadomo ossochodzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #85 Napisano 11 Stycznia 2013 No i pięknie, gratki W ramach zOrientowania swojej kolekcji muszę i jakąś patelnię do niej dołożyć. 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floncik 0 #86 Napisano 12 Stycznia 2013 witam kolegów a u mnie ostatnio taki prostokącik , mój pierwszy taki , już go polubiłempozdrawiamMichał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronsky 39 #87 Napisano 13 Stycznia 2013 To mój pierwszy, trochę przypadkowy Orient. Odnaleziony przeze mnie u mojego ojca pokazałem tutajhttp://zegarkiclub.p...-identyfikacje/Zegarek przeszedł generalne czyszczenie werku i smarowanie, wymianę szkiełka i trochę wyczyściłem kopertę. Teraz jest tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo 1 #88 Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Świeżo kupiony, więc i ja się pochwalę. Jest naprawdę ładny, a niebieski pasuje do mojej marki samochodów czyli Subaru http://zapodaj.net/8...e8c761.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/c...a81817.jpg.html Edytowane 31 Stycznia 2013 przez elo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo 1 #89 Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Przepraszam za dubla, ale łamie mnie obsługa tego forum Edytowane 31 Stycznia 2013 przez elo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salomon 3 #90 Napisano 31 Stycznia 2013 Skoro masz ulubioną markę Subaru to Orient jako współpracujący z tą marką ma kilka pozycji do zaoferowania - patrz Orienty limitowane STI - tam są przykłady dedykowanych marce Subaru zegarków.Pozdr Kolegę a sam zegarek kultowy - mam taki tylko ze czarny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #91 Napisano 31 Stycznia 2013 A tego wrzucałem? Ostatnio dość często na łapie. 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salomon 3 #92 Napisano 31 Stycznia 2013 był taki sam, tylko nie wiem czy Twój, a nie za duży? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #93 Napisano 31 Stycznia 2013 Idealny Było nie było, mam w nadgarstku 19,5 - 20 cm 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salomon 3 #94 Napisano 31 Stycznia 2013 no tak, spory nadgarstek, mój dla zegarka 41-43 góóóra..ale przyznam się, że ta limitka mi chodzi po głowie, raz, że ma wygląd (w końcu to kompresor z nakładanymi indeksami i trójwymiarową tarczą), dwa, że w zasięgu finansowym, a trzy, że limitka.. (na watches88.com stoi po 499 dolarów więc się ceni.. a w Polszcze można wyrwać kole 1100 PLN)..no korci tak.. gratuluję nabytku i pozdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #95 Napisano 31 Stycznia 2013 Sam kupiłem z równy tysiąc z Poljot Euro w Promenadzie.Teraz wszędzie powystawiali za 1120 ale z doświadczenia wiem, można urwać do 15-tu procent. 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #96 Napisano 31 Stycznia 2013 Wojtek, wrzuć Marshalla, tutaj chyba się jeszcze nim nie pochwaliłeś. Na mojej liście życzeń jest to jeden z najwyżej pozycjonowanych Orientów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #97 Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Mówisz i masz Jeszcze mi fajnego paseczka dla niego brakuje... Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #98 Napisano 31 Stycznia 2013 Na bransolecie chyba trochę bardziej podoba mi się niż na pachu (ogólnie mam słabość do żelastwa), ale jeśli dobrze pamiętam to coś Ci w tej bransolecie nie odpowiadało? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salomon 3 #99 Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) JEST TO ODPOWIEDZ na odwieczne pytanie dlaczego wybrałem zegarek marki Orient.. a taki niebieski też jest super Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Salomon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #100 Napisano 31 Stycznia 2013 Niebieski jest super a co do bransolety to niestety ale jest cienka i licha :/ 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach