Sol 7154 #4151 Napisano 7 Maja 2018 To zestawienie mi się baaardzo podoba. Mnie też.Wygląda, że warto spróbować. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #4152 Napisano 7 Maja 2018 (edytowane) pofałdowania są metaforą niedoskonałości człowieka, uosobieniem ludzkich cierpień i ułomności - spoglądasz i przeżywasz katharsis takie odnoszenie się do mechaniki to zdaje się eskapizm Szanuję, ja bym chyba wolał jakby nagrali film jak Ci ludzie to nakładają w ramach akcji marketingowe dla zapaleńców, a dali to równo nałożone. Ale już się nie czepiam, bo to widać z soczewką w oku Nie czepiasz się. Mi to by przeszkadzało, taka nierówna luma. O ile widoczne byłoby to gołym okiem.... I zapewne wielu osobom również by to przeszkadzało. To kwestia gustu... Nie wiem, czy to oznaka kunsztu - oznaką kunsztu są miecze samurajskie (samoostrzące się, rozpoławiające pasek jedwabiu puszczony na wodę i tylko muskający ostrze), a nie nierówno nałożona luma Edytowane 7 Maja 2018 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4153 Napisano 7 Maja 2018 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3768 #4154 Napisano 7 Maja 2018 A u mnie od dzis nowy kolega Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #4155 Napisano 7 Maja 2018 2/3 zdjecia w temacie, więc może da radę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #4156 Napisano 7 Maja 2018 Nie potrzebna mi Omega AT Kilka zdjec na zyczenie kolegi ktory sie waha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4157 Napisano 7 Maja 2018 A u mnie od dzis nowy kolega Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu TapatalkaGratki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #4158 Napisano 7 Maja 2018 (edytowane) Kilka zdjec na zyczenie kolegi ktory sie waha Kiedyś słyszałem, że „kto się waha, ten ręką macha”, ale to dotyczyło aktywnego podejścia do spraw damsko-męskich. W kontekście zegarków automatycznych będzie raczej na odwrót. Edytowane 7 Maja 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #4159 Napisano 8 Maja 2018 Kiedyś słyszałem, że „kto się waha, ten ręką macha”, ale to dotyczyło aktywnego podejścia do spraw damsko-męskich. W kontekście zegarków automatycznych będzie raczej na odwrót. Doskonałe. Już zapamietane 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #4160 Napisano 8 Maja 2018 Nosi mnie... chciałby kto?https://1drv.ms/f/s!AuYQ2dfsITdtmzFbY-agplmiPopX może wystawię niebawem na bazarek, ale już teraz jak coś to PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4161 Napisano 8 Maja 2018 M-Force z G 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #4162 Napisano 8 Maja 2018 sporty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4163 Napisano 9 Maja 2018 Wytrzymałem z bransoletą całe cztery dni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4164 Napisano 9 Maja 2018 Pasuje , ale mimo wszystko lepiej bransoleta . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4165 Napisano 9 Maja 2018 Pasuje , ale mimo wszystko lepiej bransoleta .Nie wiem, może... Z mojej perspektywy jednak pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furraan 386 #4166 Napisano 9 Maja 2018 Z mojej również pasek ;-) Ładny jest ten OS, tylko czy trochę nie za ,,gruby"?Ciągle mam wątpliwości... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12877 #4167 Napisano 9 Maja 2018 Zależy do czego. Pod każdy mankiet się zmieści, o ile mankiet ma dwa guziki. Do pełnego garnituru może wydawać się grubawy, chociaż ja czasem noszę. Do żadnego casuala za gruby nie jest. A że mógłby być odrobinę smuklejszy, to fakt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4168 Napisano 10 Maja 2018 Z mojej również pasek ;-) Ładny jest ten OS, tylko czy trochę nie za ,,gruby"?Ciągle mam wątpliwości...Ale bierz poprawkę na to, że jego grubość to także zasługa wypukłego szkiełka, które wygląda po prostu świetnie i sprawia, że zegarek ma vintage/retro look :-) IMO to bardzo uniwersalny typ, a pod mankiet koszuli wchodzi, co również sprawdziłem. Ja bym tej grubości się nie obawiał ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18743 #4169 Napisano 10 Maja 2018 Nie no do grubych to go zaliczyć nie można... Wspomniane szkiełko jest wypukłe i mocno zaokrąglone i z żadną koszulą nie widzę możliwości, aby mógł być problem. Ja wrzuciłem Mako na pasek: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4170 Napisano 10 Maja 2018 Co jednak nie zmienia faktu, że OS Classic jest zauważalnie grubszy niż SARB 033/035, z którym często jest porównywany IMO w tym kontekście nie ma jednak czym zbytnio się ekscytować, bo to jednak nadal zegarek o dość kompaktowych rozmiarach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kan_tiss 0 #4171 Napisano 10 Maja 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #4172 Napisano 10 Maja 2018 Hę??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12877 #4173 Napisano 10 Maja 2018 Jak Ci się bardzo nudzi, to niech będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #4174 Napisano 10 Maja 2018 3xNie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19170 #4175 Napisano 10 Maja 2018 tomaliusz - tu masz zegarek do tego paska http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-ray-raven-ii-automatic-200m-faa02006m9-mens-watch-11998.html Jeszcze od wczoraj 8% rabatu na orientację 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach