Yodek 2549 #101 Napisano 11 Listopada 2019 Ale okaz skrzynia,a zwłaszcza korona zajefajnista jak we wszystkich Twoich. Politura w pięknym odcieniu. Te napisy i gryzmoły to jest to co tygryski lubią najbardziej. Twoją kolekcję to kosmici śledzą z przestworzy, wcześniej NASA, a wkrótce P-E-G-A-S-U-S bez wątpienia :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luks 51 #102 Napisano 11 Listopada 2019 o tyle łatwiej że tutaj są wypisane daty gorzej jak są jakieś tam numery i nie wiadomo z czym te cyferki powiązać potem człowiek gdyba i rozkminia a krzyżowe epnery są przepiękne w tych skrzyniach coś wspaniałego choć praski endler zrobił na mnie spore wrażenie po prostu perełka co sądzicie o wydrapywaniu na tych pięknych płytach tych gryzmołów jak to określiła Gosia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #103 Napisano 11 Listopada 2019 Praski endler czeka, będzie następny ... powoli i delikatnie go tylko umyć i odświeżyć. Zegar umyć i będzie chodził ... Też zrobił na mnie wrażenie i to naprawdę spore. Ale ja stara sroka jestem i lubię takie z "bajerami" 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #104 Napisano 11 Listopada 2019 Praski endler czeka, będzie następny ... powoli i delikatnie go tylko umyć i odświeżyć. Zegar umyć i będzie chodził ... Też zrobił na mnie wrażenie i to naprawdę spore. Ale ja stara sroka jestem i lubię takie z "bajerami" Skąd ta nagła zmiana Milordzie? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #105 Napisano 11 Listopada 2019 Książę, bo ja bliźniak jestem, czyli i to i owo - dwie dusze w jednym ciele ... .Lubię jazz, blues, rock, ale i Bacha i Vivaldiego ... Nie lubię tylko kryminałów (książkowych) Czyli jak to się mówi - spory krąg zainteresowania, w zegarach też. Poza tym zmienność cechą ewolucji i rozwoju jest ... Ps uwielbiam Mleczkę - Andrzeja 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #106 Napisano 11 Listopada 2019 Ja też jestem bliźniak... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #107 Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) To z charakteru widać.... . U mnie też.... tylko się zestarzałem Edytowane 11 Listopada 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #108 Napisano 11 Listopada 2019 To z charakteru widać.... . U mnie też.... tylko się zestarzałem Akurat.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1801 #109 Napisano 11 Listopada 2019 Ojjjj , to nas tu dużo ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #110 Napisano 11 Listopada 2019 Hehehe...To z charakteru widać.... . U mnie też.... tylko się zestarzałem maj czy czerwiec? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #111 Napisano 11 Listopada 2019 9 czerwca - środek znaku 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #112 Napisano 11 Listopada 2019 Ja 26.05 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #113 Napisano 11 Listopada 2019 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #114 Napisano 12 Listopada 2019 Wstawiłem na miejsce , ale wymagało to przesunięcia do sypialni zegara (nie chodzi) ale aż się boję co będzie ... .Idę wcześnie spać i nałykam się proszków nasennych , może przeżyje noc ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #115 Napisano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Coś się skończyło , trzeba zacząć nowe ... Udało mi się trafić na kolejnego krzyżowego Eppnera w całkiem przyzwoitym stanie . To z tych mniejszych .... nr 1690Trochę przeszedł , ale nie jest "sterany" brak szyby przedniej , reszta wydaje się w oryginale .Zatem zaczynamy ... Edytowane 3 Grudnia 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #116 Napisano 4 Grudnia 2019 Wszyscy myją ... to i ja , ale składać będę jutro 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1801 #117 Napisano 4 Grudnia 2019 Wszyscy myją ... to i ja , ale składać będę jutro Czyli , płyny na ostro i szczoteczką ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #118 Napisano 4 Grudnia 2019 Dokładnie , dodatkowo myjka ult. Poza tym myjka wypłukuje brud i smar z miejsc gdzie szczotka i włos nie dojdzie (łożyska, zęby) . 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaha 22 #119 Napisano 4 Grudnia 2019 Jaka powinna być optymalna pojemność myjki aby zmieścił się mechanizm linkowca?Co sądzicie o tym:https://emaks.pl/myjka-ultradzwiekowa-2-litry-60-w-basic-eco/3321 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #120 Napisano 4 Grudnia 2019 Mam podobną 2l. Nie wszystkie elementy się mieszczą.Polecam 4 l , albo dwie . Ja mam drugą 6l 240W. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #121 Napisano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Złożony , przetestowany usterki przy składaniu usunięte (kolumny muszą być poskładane we właściwej kolejności i obrócone właściwie (może się inaczej blokować w czasie pracy - a były przestawione). Czeka teraz na przygotowanie i lekkie odświeżenie skrzyni ... Edytowane 7 Grudnia 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #122 Napisano 7 Grudnia 2019 Ciekawostka - otworzyłem wahadło rozbieranego Eppnera bo trochę się z niego "sypało" i .... . Oprócz tego, że popisane ołówkiem na tylnej stronie, znalazłem w jaki sposób trasowano pod otwory i miejsca wlutowywania kołków do łączenia obu połówek serca. . 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #123 Napisano 7 Grudnia 2019 Ale numer... pracownik Kretschmann... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #124 Napisano 7 Grudnia 2019 No też nie skojarzyłem początkowo ale po wpisaniu w google ... Oczywiście nie będę mył tej strony ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #125 Napisano 13 Grudnia 2019 No i końcówka - na stanowisku testowym - idzie jak na Eppnera przystało. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach