Marcin_L 11 #1 Napisano 3 Czerwca 2009 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #2 Napisano 3 Czerwca 2009 Ponosiłbym A mój wodołaz tak nie błyszczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #3 Napisano 3 Czerwca 2009 Zacny zegar, bo to już chyba nie zegarek- prawda? Ale szkiełko nie pozwoliło Ci wykonać fotek- przecież ma antyrefleks więc co jest? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #4 Napisano 3 Czerwca 2009 Z Tobą nie ma się co cackać, idź pan w p....u z takimi zdjęciami Gratulować, już gratulowałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #5 Napisano 3 Czerwca 2009 Ten typ tak ma Poza tym mam zwykłą idioten kamerę, no i ponad wszystko chciałem pokazać załamanie światła na grubym szkle. PiterM ze mnie nie będzie 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yariyh 3 #6 Napisano 3 Czerwca 2009 Ale szkiełko nie pozwoliło Ci wykonać fotek- przecież ma antyrefleks więc co jest? Sądząc po zdjęciach - robione były kompaktem (mogę się mylić). Żeby idealnie uchwycić co jest pod szkiełkiem trzeba użyć filtra polaryzacyjnego. Sorry za OT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #7 Napisano 3 Czerwca 2009 Cieszysz się, nie :-) Gratulacje z okazji pozyskania do kolekcji kolejnego klasyka. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #8 Napisano 3 Czerwca 2009 Cieszysz się, nie :-) Nooooo! 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yariyh 3 #9 Napisano 3 Czerwca 2009 BTW także szczerze gratuluję! Minimalizm w pięknym wydaniu. Oby dobrze się nosił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stig 0 #10 Napisano 3 Czerwca 2009 Gratulacje, oby nigdy nie zawiódł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #11 Napisano 3 Czerwca 2009 (...)A mój wodołaz tak nie błyszczy Wypolerować na wysoki połysk Swoją drogą ciekawe czy ktoś próbował polerowac szczotkowaną kopertę i jaki tego był efekt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #12 Napisano 3 Czerwca 2009 Już gratulowałem przez telefon ale nie zaszkodzi jeszcze raz G R A T U L A C J E 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #13 Napisano 3 Czerwca 2009 Cieszysz się, nie :-) Marcin, cieszysz się? Gdyby nie to zawsze mogę pomóc Ci pozbyć się zmartwienia Ale na razie - gratuluję. Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #14 Napisano 3 Czerwca 2009 Ponosiłbym A mój wodołaz tak nie błyszczy Ale też tyle nie kosztuje 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #15 Napisano 3 Czerwca 2009 Moja solidnie opakowana ETA a jaka to eta?>jak mozna sie spytac... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #16 Napisano 4 Czerwca 2009 a jaka to eta?>jak mozna sie spytac... 6497 a dokładniej Panerai OP X (16 1/2''', 17 jewels, 21,600 vph, base ETA-6497) 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #17 Napisano 4 Czerwca 2009 Gratuluję!!!Świetny wybór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #18 Napisano 4 Czerwca 2009 Marcin, wielkie gratulacje, jest swietny! Dasz przymierzyc na spotkaniu, co? PozdrawiamMarcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #19 Napisano 4 Czerwca 2009 Dam, dam Muszę powiedzieć, że w pierwszej chwili PAM był jakby nieco obcym ciałem na mojej ręce. Noszę go jednak od poniedziałku i muszę powiedzieć, że już przyrósł, i jakoś tak fun factor rośnie z każdym dniem 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #20 Napisano 4 Czerwca 2009 Marcinie, gratuluję! Cieszę się, że wybór padł na Pama, zwłaszcza, że na historycznego Teraz kolej na paski! Igor 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1626 #21 Napisano 4 Czerwca 2009 GratulujęPamy mają to do siebie, że najpierw sięgamy po nie z pewną doza nieśmiałości a potem przyrastają do ręki 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach