Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

Klub Miłośników Zegarków SEIKO

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AdamB

Też byłem w szoku jak go zobaczyłem. Ale z tego co pamiętam to kilka lat temu w TT były monstery SKX779. To było w okresie kiedy była zniżka 50% ze zdrapkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skx007 na gumie w centrum Gdyni z 2 miesiące temu w czasie festiwalu filmowego - teraz jak na mapę patrzę na 99% był to zakład Ogrodowicz i syn. Był za 1300 zl z hakiem. Z kolei np. Brylowscy w Gdańsku mają teraz Bambino i Ray'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Aż z ciekawości zalogowałem się na ich magazyn, ale nie ma nic co zaczyna się na SKX ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do Ogrodowiczów? Chodzę po google street view, ale nie widzę innego pasującego zakładu w okolicy, jestem prawie pewien że to było u nich.

Edit: a, pewnie do TT.

Edytowane przez hugo012

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skx007 na gumie w centrum Gdyni z 2 miesiące temu w czasie festiwalu filmowego - teraz jak na mapę patrzę na 99% był to zakład Ogrodowicz i syn. Był za 1300 zl z hakiem. Z kolei np. Brylowscy w Gdańsku mają teraz Bambino i Ray'a.

Bambino widziałem juz w kilku sklepach po ok. 800 pln.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli zleceniodawca Ghostridera miałby nosić zegarek to byłoby to na pewno to seiko :P , nie wiem czy sam bym nosił ale mi się podoba, przyłożyli się do designu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezu, okropny, aż mi się podoba.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Oryginalności nie można mu odmówić, ale brzydki brrrrrrrrrr :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek dla Burnsa! ;)

Napisałem, że w diverach nie dzieje się ostatnio nic ciekawego, a tu proszę. Na WUS i innych chyba jeszcze milczą, ale źródłem grafiki jest jeden z azjatyckich sklepów, który już kiedyś robił przecieki, więc chyba nie jest to lewe info. Koresponduję odnośnie oczekiwanej ceny i daty premiery.

11147210_1679522362289373_38612231900410

Edytowane przez hugo012

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładny nic więcej,wydaje się być ciekawszym projektem od zeszłorocznej limitki Sumo,przynajmniej do mnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

X w innym miejscu i tam mu lepiej. Przypuszczam, że to będzie znowu edycja tylko na Tajlandię bo jest lupka a inne elementy poza kolorami niezmienione. No i 50 lat minęło w 2015 więc ciężko wyczuć co będą obchodzić.

Przypomnę, że tajska limitka w tym roku wyglądała tak:

a45a649c5b5277b3dfc3e669eb3e5c9a.jpg

a Ty Krwisty pewnie nawiązujesz do tej:

post-32788-0-90992200-1422092771_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, zegar to na pewno nie widmo. Limitacja na Tajlandię, premiera 27 listopada, 822 sztuki. Cenę zakładają podobno na poziomie 36000 bahtów, czyli lekko 1000 USD (plus opłaty). Nie jest to jeszcze wszystko oficjalnie nigdzie potwierdzone; samemu byłem pewien, że zegarek będzie kosztował bliżej 750 USD.

Co do 50 rocznicy - myślę, że obchodzą to samo co i rok temu, tyle że z opóźnieniem. ;)

Wg mnie jest bardzo ładny, szczególnie przejście czarnego w zielony na tarczy. Na renderze widać też fale, tak jak w białej limitce. Ciężko znaleźć coś podobnego na rynku, dla miłośników Alpinista 017 w sam raz.

sumo_2.jpg

Edytowane przez hugo012

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że srebrna koronka bardziej pasowałaby do tego Sumo.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

real foto SDGZ021:

w dobrym oświetleniu musi robić świetny efekt, widać że polerowane elementy proszą się o słońce ;)

złota koronka w sumo to fajny detal chociaż nie wiem czy przebije białego :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi