Normad 19 #5526 Napisano 5 Marca 2017 (edytowane) Czy slyszeliscie juz cos na ten temat ???Seiko zamierza wstrzymac produkcje niektorych Modeli SAR !!!Sa bardzo popularne i nadal sprzedawane w dobrych ilosciach wiec nierozumiem tego.http://www.seiyajapan.com/blogs/news/out-of-production-modelzastanawia mnie tylko co ma na mysli Autor :Similar next generation models will be announced soon.Wie juz moze ktos wiecej na ten temat?? Nowe modele jakies wieksze zmiany w werkach wygladzie itd ??Czy jest oficjalnie podane cos o zmianach produkcji w Seiko na przyszlosc Edytowane 5 Marca 2017 przez Normad 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #5527 Napisano 5 Marca 2017 Może chcą podbić ceny, bo boli ich to, że taki Cocktail można kupić za ok 350$, a w końcu ma werk 6r15, świetną tarczę i w ogóle powinien latać przynajmniej za 700 - 800$ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #5528 Napisano 5 Marca 2017 Wie juz moze ktos wiecej na ten temat?? Nowe modele jakies wieksze zmiany w werkach wygladzie itd ??Czy jest oficjalnie podane cos o zmianach produkcji w Seiko na przyszlosc Z modeli w linku tylko Cocktail time jest w miarę popularny i jest tu taki przeciek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41448 #5529 Napisano 5 Marca 2017 Stan na dzisiaj. adult photo sharing 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fw86 12 #5530 Napisano 5 Marca 2017 (edytowane) Ciekawy mod: http://www.uncleseiko.com/store/p37/SKX007%2F009_Automatic_Tuna_MOD.html Może wiecie gdzie można zakupić ryżową bransoletkę taką jak na poniższym zdjęciu, doskolane komponującą się z najnowszą limitką tj srpb01 : Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 5 Marca 2017 przez fw86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #5531 Napisano 5 Marca 2017 Przejrzyj stronę: http://www.strapcode.comMają tam spory wybór bransolet do Seiko, może i ta będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fw86 12 #5532 Napisano 5 Marca 2017 Przejrzyj stronę: http://www.strapcode.comMają tam spory wybór bransolet do Seiko, może i ta będzie.Dziękuje za pomoc, jednakże na strapcode są jedynie inżyniery, presidenty, oystery i jubilery nie mają ryżowego kajdana. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #5533 Napisano 5 Marca 2017 Czy istnieje jakaś bransoleta jubilee do skx'a z bezbłędnie wykonanymi endlinkami? Chodzi mi o takie, które by idealnie pasowały do koperty, nie wystając z żadnej strony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #5534 Napisano 5 Marca 2017 Dziękuje za pomoc, jednakże na strapcode są jedynie inżyniery, presidenty, oystery i jubilery nie mają ryżowego kajdana. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Beads of rice to zawsze Yobokies. http://s161.photobucket.com/user/yobokies/library/Beads%20of%20Rice?sort=3&page=1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #5535 Napisano 5 Marca 2017 Czy istnieje jakaś bransoleta jubilee do skx'a z bezbłędnie wykonanymi endlinkami? Chodzi mi o takie, które by idealnie pasowały do koperty, nie wystając z żadnej strony.Chyba w ogóle nie ma żadnej naprawdę fajnej bransolety do skx-a Ponieważ bardzo go lubię, to jakiś czas temu kupowałem dedykowane do niego bransolety. Właśnie spasowanie końcowych linków + zapięcie + różne inne względy powodowały, że w końcu i tak wracałem do oryginału.Także jeśli od tego czasu nie weszło nic nowego, to z mojej strony nie ma nic co mógłbym polecić Ci jako podmiankę oryginału. Mnie te próby kosztowały dobre Sumo, a na koniec podwoiłem wartość skx-a fundując mu generalny przegląd ze smarowaniem u Dolińskich. Także jakby ktoś chciał, to mogę sprzedać skx-a po kosztach- powiedzmy, że 3 tysie załatwiłyby sprawę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #5536 Napisano 5 Marca 2017 Dziękuję za odpowiedź, trochę mnie to dziwi - jest tyle precyzyjnych obrabiarek, a takie ogniwo to nie jest jakiś niezwykły kształt. Lubię ten typ bransolet, szkoda, że poza Rolexami tak rzadko występują, a jeżeli już się pojawią to zazwyczaj słabej jakości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #5537 Napisano 5 Marca 2017 No właśnie mnie też to jednocześnie dziwiło i zaskakiwało- co to za jakaś kosmiczna trudność, aby ładnie end linki spasować z kopertą- nie rozumiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #5538 Napisano 5 Marca 2017 Najgorsze SEL przy jubilee ma Monsterwatches - zbyt płaskie i za długie. Wjean/Strap boutique ma lepsze, ale wciąż siedzą za nisko. Najlepszą jubilee miałem od Strapcode 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41448 #5539 Napisano 5 Marca 2017 Wjean jeszcze istnieje ❓Szukałem Go na ebay i nie widzę. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #5540 Napisano 6 Marca 2017 Wjean jeszcze istnieje ❓Szukałem Go na ebay i nie widzę. Ebaya chyba wygasił jak rozkręcił sklep StrapBoutique.com 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #5541 Napisano 7 Marca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #5542 Napisano 7 Marca 2017 Ten zegarek nie pożyje dlugo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #5543 Napisano 7 Marca 2017 mówisz, że będzie miał szarżę ? - możliwe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #5544 Napisano 7 Marca 2017 Z nudów.Ale chętnie bym odkupił oryginalną gumę do żółwika. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #5545 Napisano 7 Marca 2017 lepsza jest od SKXa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #5546 Napisano 7 Marca 2017 mówisz, że będzie miał szarżę ? - możliwe Nie koronka niezakręcona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ludwik.berg 32 #5547 Napisano 7 Marca 2017 Dzisiaj tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5548 Napisano 7 Marca 2017 Czad. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrowPL 1 #5549 Napisano 7 Marca 2017 Witam Czy to normalne, że jest tyle paprochów na tarczy czy jestem pedantyczny? Zegarek ma bodaj dwa tygodnie i nie zauważyłem niczego przy zakupie. Dziś jak zacząłem się przyglądać to nie mogłem uwierzyć... Zegarek nowy z gabloty. Iść do zegarkowego i to reklamować? Nie ukrywam, że mnie to trochę denerwuje. Paprochy są nawet na szkiełku od wewnętrznej oczywiście . A przynajmniej wygląda to na paprochy chyba, że to są jakies mikro skazy na tarczy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #5550 Napisano 7 Marca 2017 Ja bym się nie zastanawiał... albo jakiś "odświeżany" albo niechlujnie złożony. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach