trokpol 4 #7776 Napisano 20 Października 2017 Gdyby nie ten sport i 5 byłby mega. A tak jest tylko fajny.A dzisiaj tak. Nie no, klasyka mam i ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7777 Napisano 20 Października 2017 ..... Werki SEIKO wizualnie to taki paździerz, że aż w oczy szczypie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #7778 Napisano 20 Października 2017 Werki SEIKO wizualnie to taki paździerz, że aż w oczy szczypie Teraz to już nawet w palce szczypią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7779 Napisano 20 Października 2017 (edytowane) Werki SEIKO wizualnie to taki paździerz, że aż w oczy szczypie To prawda, ale nowe Edytowane 20 Października 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebaa_75 43 #7780 Napisano 20 Października 2017 Hello, ten z zielonego pudełka parę postów wyżej bym przytulił. 6s37 świetny, ale chyba ciężko dostać i drogo, więc konsumpcyjnie i po bandzie zasilam grono "80-ciolatków" Pozdrawiam 0 "Życie jest pasmem straconych okazji""Dzień w którym kupię karabin nadchodzi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41640 #7781 Napisano 20 Października 2017 Nie no, klasyka mam i ja Może wrócić do kajdana ❓ 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7782 Napisano 20 Października 2017 Teraz to już nawet w palce szczypiąaż tak to nie ale mogliby to zakryć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71367 #7783 Napisano 20 Października 2017 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #7784 Napisano 20 Października 2017 (edytowane) Hello, ten z zielonego pudełka parę postów wyżej bym przytulił. 6s37 świetny, ale chyba ciężko dostać i drogo, więc konsumpcyjnie i po bandzie zasilam grono "80-ciolatków" PozdrawiamŻe dziadkowy to fakt, ale taka jego natura i przynajmniej nie kastrat ! Edytowane 20 Października 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7785 Napisano 20 Października 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trokpol 4 #7786 Napisano 20 Października 2017 Aj Waj ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meehoo 613 #7787 Napisano 20 Października 2017 Fajna ta piątka Rozmiar typowy dla piątek czy większy?42x11mm, czyli tak akurat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71367 #7788 Napisano 20 Października 2017 Gratulacje, mam takiego, tylko z granatową tarczą. Bardzo fajny zegar ;-) Dlatego moja żona mi powtarza, żebym do pewnych sklepów nie chodził ;-)No i przecież nie poszedłeś. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7789 Napisano 20 Października 2017 (edytowane) No i przecież nie poszedłeś. Fakt, w moim przypadku nawet nie trzeba iść do sklepu, żeby przygarnąć jakiegoś sikora Edytowane 20 Października 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbs 146 #7790 Napisano 20 Października 2017 (edytowane) "..." Ciut może (celowo) przerysowane to podsumowanie sytuacji, ale nie da się ukryć, że trafne. Edytowane 20 Października 2017 przez Robbs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #7791 Napisano 21 Października 2017 Hello, ten z zielonego pudełka parę postów wyżej bym przytulił. 6s37 świetny, ale chyba ciężko dostać i drogo, więc konsumpcyjnie i po bandzie zasilam grono "80-ciolatków" Gdzie go zanabyłeś?O ile to nie tajemnica Bo ostatnio mocno się nad nim zastanawiam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #7792 Napisano 21 Października 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7793 Napisano 21 Października 2017 Bardzo ładny pasior ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71367 #7794 Napisano 21 Października 2017 Ten bardzo fajny Seikacz właśnie zmienił właściciela... Ale ten jeszcze nie.... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #7795 Napisano 21 Października 2017 PETARDA: http://forum.tz-uk.com/showthread.php?410031-SEIKO-travel-report-(pic-heavy-2017) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebaa_75 43 #7796 Napisano 21 Października 2017 Hello, Gdzie go zanabyłeś?O ile to nie tajemnica Bo ostatnio mocno się nad nim zastanawiam... Dystrybucja krajowa, ale kupiony od forumowicza Ja z początku nie brałem go jakoś specjalnie pod uwagę, pooglądałem fotki w necie, poczytałem recenzje... Potem przypadkiem zobaczyłem go w sklepie, jak wziąłem do ręki to nawet mi się spodobał i zrobił bardzo fajne wrażenie. Pomimo tego, że nie przepadam za tym kołowym datownikiem, brak lumy to generalnie też minus. Ale tutaj mi to pasuje. Wykonanie mi się podoba i całość jest OK. Na razie trochę mnie rozczarował mechanizm - od czwartku wieczorem do teraz zrobił do przodu minutę i 15 sekund - uważam, że to trochę za dużo - ale jeszcze trochę się będę łudził, że musi się ułożyć, bo nowy A jak nie to spróbuję wyregulować u zegarmistrza. Generalnie bardzo fajne Seiko. Pozdrawiam 0 "Życie jest pasmem straconych okazji""Dzień w którym kupię karabin nadchodzi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbs 146 #7797 Napisano 21 Października 2017 PETARDA: http://forum.tz-uk.com/showthread.php?410031-SEIKO-travel-report-(pic-heavy-2017) Eskapada robi wrażenie. Pozazdrościć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #7798 Napisano 21 Października 2017 (edytowane) Hello, Dystrybucja krajowa, ale kupiony od forumowicza Ja z początku nie brałem go jakoś specjalnie pod uwagę, pooglądałem fotki w necie, poczytałem recenzje... Potem przypadkiem zobaczyłem go w sklepie, jak wziąłem do ręki to nawet mi się spodobał i zrobił bardzo fajne wrażenie. Pomimo tego, że nie przepadam za tym kołowym datownikiem, brak lumy to generalnie też minus. Ale tutaj mi to pasuje. Wykonanie mi się podoba i całość jest OK. Na razie trochę mnie rozczarował mechanizm - od czwartku wieczorem do teraz zrobił do przodu minutę i 15 sekund - uważam, że to trochę za dużo - ale jeszcze trochę się będę łudził, że musi się ułożyć, bo nowy A jak nie to spróbuję wyregulować u zegarmistrza. Generalnie bardzo fajne Seiko. PozdrawiamMoj nowy Orient Senator od czwartku zrobil plus 1, 7 sek. Edytowane 22 Października 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 720 #7799 Napisano 21 Października 2017 PETARDA: http://forum.tz-uk.com/showthread.php?410031-SEIKO-travel-report-(pic-heavy-2017)mega wycieczka. Nie czytałem wszystkiego ale w oczy rzucił mi się tekst na zakończenie historii odnośnie jednej wersji (swoją drogą świetnie wygląda ten wahnik) I was a little sad that they only had the old style dials but then I heard most of the SEIKO staff and Japanese GS-fans in general prefer the old dial so that changed my perspective. czyli to co było na forum - rezygnacja z logo "Seiko" w GS może była potrzebna z perspektywy lokowania marki "GS" ale ludzie, którzy kupowali GS nie "dla szpanu marką" jednak wolą starą tarczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #7800 Napisano 21 Października 2017 czyli to co było na forum - rezygnacja z logo "Seiko" w GS może była potrzebna z perspektywy lokowania marki "GS" ale ludzie, którzy kupowali GS nie "dla szpanu marką" jednak wolą starą tarczę Mimo wszystko to dobry krok, bo fani marki i tak kupią.Natomiast dodatkowo może kupią też ci, którym (niestety) Seiko kojarzy się tylko z budżetowymi "piąteczkami" i wydaje im się, że cokolwiek nie założą z logo Seiko, to posiadacze "omesi" i "rolków" ich wyśmieją.Natomiast bez loga jest duża szansa, że zegarkowi szpanerzy będą pod wrażeniem, zanim skumają co to za zegar, a jak już skumają to i tak będą pod wrażeniem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach