soft 0 #601 Napisano 17 Września 2007 ale ta cena :shock: no spora. ale jak na ten konkretnie model - niestety raczej standardowa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #602 Napisano 23 Września 2007 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JG 0 #603 Napisano 24 Września 2007 Witam Seikowiczów.Podpowiedzcie bardzo proszę, gdzie w Wawiemożna zrobić test nadgarstkowy SNZD71K ?Bardzo mi się ten zegarek spodobał i chętnie bym go zanabył.Dzięki.Pozdrawiam,Jarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #604 Napisano 26 Września 2007 chyba nie było o nim na forum .... a taki ładny http://www.pbase.com/kelvinphoto/seikosnkf07k piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #605 Napisano 26 Września 2007 Świetny!Pierwszy raz widzę. Przypomina mi trochę Mido, tylko nie ma idiotycznego mocowania paska :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #606 Napisano 26 Września 2007 Widziałem dzisiaj w TimeTrend na Chmielnej fajnego Seikacza. Mechaniczny, koperta jakby ugładzony Samuraj i bez obrotowego pierścienia, mechanizm ten co w 5, wr 100m, bransoleta, 760 zł. EDIT: Piotrek go wkleił powyżej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #607 Napisano 26 Września 2007 Rewelacyjny :shock: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #608 Napisano 26 Września 2007 Bardzo fajny 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1264 #609 Napisano 26 Września 2007 Ładny. Na pierwszy rzut oka taki wygładzony do garnituru samuraj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #610 Napisano 26 Września 2007 Ładny. Na pierwszy rzut oka taki wygładzony do garnituru samuraj. Mam dokładnie to samo skojarzenie 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Krvavy #611 Napisano 26 Września 2007 44 mm średnicy. Kawał zegarka, ale rzeczywiście bardzo fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #612 Napisano 26 Września 2007 44 mm średnicy. Kawał zegarka, ale rzeczywiście bardzo fajny. i uszy chyba 24mm? :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #613 Napisano 26 Września 2007 Tak, uszy 24mm, ale koronka nie zakręcana i tylko 100m :cry: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #614 Napisano 26 Września 2007 Tak, uszy 24mm, ale koronka nie zakręcana i tylko 100m :cry:Masz głęboki zlewozmywak :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #615 Napisano 26 Września 2007 Ładny. Ktoś wie jaką ma grubość koperty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #616 Napisano 26 Września 2007 Ładny. Ktoś wie jaką ma grubość koperty?Przestałem biegać z suwmiarką po sklepach Jest dosyć gruby, ale nie karykaturalnie. Jest proporcjonalny i nieprzerysowany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Krvavy #617 Napisano 26 Września 2007 Znalazłem tu że ma 12 mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #618 Napisano 26 Września 2007 tu więcej zdjęćhttp://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ighlight=SNKF07 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #619 Napisano 26 Września 2007 Ech, jest rewelacyjny. Wygooglałem go za jakieś 169$, przy obecnym kursie, jest jak za darmo. tu więcej zdjęćhttp://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ighlight=SNKF07 :shock: A ten podobny do 007, to co to jest? Jestem wstrząśnięty po raz drugi dzisiaj za sprawą Seiko :shock: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #620 Napisano 26 Września 2007 A ten niepodobny do 007 to wielbłądzia stopa (vel Sumo) nowość sprzed paru miesięcy. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #621 Napisano 26 Września 2007 ... bardziej podobny do marinemastera - i tak chyba miało też być piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terao 0 #622 Napisano 27 Września 2007 Zegarek piękny, ale dla mnie zbyt duży no i jestem fanem asymetrycznie umieszczonej koronki - to trochę jak czapka na bakier :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość irex #623 Napisano 28 Września 2007 Wreszcie mogę pochwalić się swoim pierwszym Seiko Model chyba wszystkim znany SNK809K2 Trochę mroczne zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #624 Napisano 28 Września 2007 Gratuluję, ten lotnik jest bardzo urodziwy 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #625 Napisano 28 Września 2007 i ja gratuluję - dobre Seiko nie jest złe 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach