Gość Kwiatek #20901 Napisano 1 Września 2020 Jest przekozak! Zajebisty! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #20902 Napisano 1 Września 2020 54 minuty temu, Kwiatek napisał: Do tej koszuli zasugerowałbym truchę inną tarczę a zegarek fajowy gratulujęb:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #20903 Napisano 1 Września 2020 6 minut temu, Noodles napisał: Do tej koszuli zasugerowałbym truchę inną tarczę a zegarek fajowy gratulujęb:) Nie byłem dziś przygotowany koszulowo to fakt Twój GMT zacny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #20904 Napisano 1 Września 2020 @Kwiatek Ten GS nie jest mój, wkleiłem zdjęcia bo on ma na tarczy fakturę no... każdy sam widzi :D wzorki paskują do Twojej koszuli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #20905 Napisano 1 Września 2020 Teraz, Noodles napisał: @Kwiatek Ten GS nie jest mój, wkleiłem zdjęcia bo on ma na tarczy fakturę no... każdy sam widzi wzorki paskują do Twojej koszuli Przepraszam bardzo, ale ja nie mam kuta.../penisów na koszuli... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #20906 Napisano 1 Września 2020 Przepraszam bardzo, ale ja nie mam kuta.../penisów na koszuli... Masz , tylko to był koniec beli i wzór się słabo odcisnął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #20907 Napisano 1 Września 2020 Śpadowa!😂😎 Jeszcze jeden spamik proszę :wub: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #20908 Napisano 1 Września 2020 Ramkę okienka daty mogli dać c’nie ? I tło pod kolor tarczy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #20909 Napisano 1 Września 2020 Mi ten brak ramki w niczym nie przeszkadza. Co do tła daty, to wiem z doświadczenia własnego SRPE69 że data pod kolor tarczy wcale nie jest taka czytelna. Dla mnie ten biedamass jest kompletny! Miał być na sprzedaż a zostaje u mnie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #20910 Napisano 1 Września 2020 Bardzo zacny. To jak nic zazdrość przeze mnie przemawia 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 138 #20911 Napisano 1 Września 2020 i bardzo dobrze że go zostawiasz 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #20912 Napisano 1 Września 2020 1 godzinę temu, Meches napisał: Ramkę okienka daty mogli dać c’nie ? Nie "mogli", a "powinni"... Jeżeli go nie kupię, to z tego właśnie powodu. Co z tego, że jest świetnie wykonany (pomijając typowe nierówności), skoro nie jest do końca? To jak kupno bieżnikowanych opon do Porshe 911. Pozornie oszczędność, ale tak naprawdę głupota. Wkurza mnie to, bo cały czas to widzę i cieszy, bo dzięki temu nie muszę go mieć 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #20913 Napisano 1 Września 2020 Super jest. Coraz bardziej mi się widzi ta wersja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4574 #20914 Napisano 1 Września 2020 13 godzin temu, Kwiatek napisał: Jeden pozytyw dzisiejszego dnia! Na każdym zdjęciu penis z koszuli taki sam to po co tyle takich samych ujęć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #20915 Napisano 1 Września 2020 2 minuty temu, Burns napisał: sam to po co tyle takich samych ujęć? Było jeszcze rano, miałem jeszcze poranny wzwód a dodatkowo podniecenie potęgował ten zegarek, krew odpłynęła od mózgu i tak wyszło... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #20916 Napisano 1 Września 2020 Czy Seiko SARX 041 vel SPB039 da się jeszcze w sensownych pieniądzach zakupić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #20917 Napisano 1 Września 2020 Tam z tym Porsche to trochę @Sol dramatyzujesz 🤔 😉 Gdybym nie miał już czarnego z żółtym to bym prawdopodobnie rozważył. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1914 #20918 Napisano 1 Września 2020 Aż mnie dreszcz przeszedł. Popatrzyłem na zegarek... jest ramka. Jakby nie było, musiałbym TAG-a wyrzucić przez okno, a pod oknem oczywiście już czekaliby ci prowokatorzy, żeby go przejąć. Jak w tych historiach o fałszywych policjantach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 138 #20919 Napisano 2 Września 2020 Wczoraj z ciekawości w sklepie obejrzałem sobie SSA409J1 trzeba przyznać że opakowali go zacnie, obawiałem się cały czas tej "dziury" i nadal mam wiele wątpliwości bo np. przy granatowym SSA405J1 gdzie kolor tarczy podoba mi się 100 razy lepiej jakoś ta dziura jest nie do zaakceptowania ktoś z kolegów używał na co dzień tego Honeycomba??? jakieś wrażenia ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42965 #20920 Napisano 2 Września 2020 20 godzin temu, Kwiatek napisał: Jest przekozak! za***isty! Jaki to model❓ Wyglada zacnie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #20921 Napisano 2 Września 2020 Spb147j1 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #20922 Napisano 2 Września 2020 Godzinę temu, Jash napisał: Spb147j1 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Nie mogło być i u mnie inaczej :B 1 godzinę temu, Dorian06 napisał: Jaki to model❓ Wyglada zacnie. Godzinę temu, Jash napisał: Spb147j1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #20923 Napisano 2 Września 2020 Gratuluję wszystkim nowych biedaMASów 🥰 Ktoś się orientuje czy bezel jest ceramiczny czy coś innego Seiko dało? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #20924 Napisano 2 Września 2020 Bezel i wkładka są stalowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #20925 Napisano 2 Września 2020 Taki autorski modzik dzisiaj 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach