Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

Klub Miłośników Zegarków SEIKO

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, cordi7 napisał(-a):

Jak Snake to tylko Plissken - ale ja stary jestem 😆

image.jpeg.784197e4e1cdddaf01aca1236d63a43a.jpeg

Nah. Po prostu nie jesteś fanem PlayStation 😉

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.12.2023 o 20:15, cordi7 napisał(-a):

Jak Snake to tylko Plissken - ale ja stary jestem 😆

image.jpeg.784197e4e1cdddaf01aca1236d63a43a.jpeg

Ooo to to to 😁😁😁

W dniu 31.12.2023 o 10:14, evilym napisał(-a):

Nah. Po prostu nie jesteś fanem PlayStation 😉

A Ty nie byłeś w kinie na tym 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a):

Ooo to to to 😁😁😁

A Ty nie byłeś w kinie na tym 🤗🤗🤗

1981. Myślę że moja kochana mama, była za młoda żeby obejrzeć ten film w kinie 😁

Kurta Russela pierwszy raz w kinie zobaczyłem chyba w Death Proof, Quentina Tarantino. 

A na komunię dostałem PSXa a a nie Casio z melodyjką.

Now do the math 😜

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, evilym napisał(-a):

1981. Myślę że moja kochana mama, była za młoda żeby obejrzeć ten film w kinie 😁

Kurta Russela pierwszy raz w kinie zobaczyłem chyba w Death Proof, Quentina Tarantino. 

A na komunię dostałem PSXa a a nie Casio z melodyjką.

Now do the math 😜

No to masz co nadrabiać 😁😁😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.01.2024 o 11:34, traczu napisał(-a):

Bransa dzisiaj dojechaład060aaca1d92faabb526c0c43e95c5bd.jpg34bf2472a69f990ebfe2a5859d466264.jpgcb996eab318e25c3a4f7c9ff2088d1ac.jpg

Fajna jest 🙂

Tylko uważaj, mi podczas dużego nacisku (pchałem coś bardzo ciężkiego) sama się odpięła. Dwa razy już tak miałem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fajna jest 
Tylko uważaj, mi podczas dużego nacisku (pchałem coś bardzo ciężkiego) sama się odpięła. Dwa razy już tak miałem...
O widzisz, dobrze wiedzieć. Ogólnie zapięcie to największa wada tej bransolety, bo poza tym bardzo mi się pogoda i wygoda też pierwsza klasa. Mogli w tym budżecie dać lepszy mechanizm zapinania/odpinania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, evilym napisał(-a):

Fajna jest 🙂

Może lepiej tak niż jak miała by wyrwać teleskopy 🤔🤔🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, traczu napisał(-a):
8 godzin temu, evilym napisał(-a):
Fajna jest emoji846.png

Pokaż więcej  

O widzisz, dobrze wiedzieć. Ogólnie zapięcie to największa wada tej bransolety, bo poza tym bardzo mi się pogoda i wygoda też pierwsza klasa. Mogli w tym budżecie dać lepszy mechanizm zapinania/odpinania.

Zgadzam się. Są minusy tego zapięcia. Ale z drugiej strony kupiłem tą bransoletę głównie ze względu na... To zapięcie 😅

Chciałem coś bez podwójnego zatrzasku. 

7 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a):

Może lepiej tak niż jak miała by wyrwać teleskopy 🤔🤔🤔

Niby tak. Ale to nie były jakieś gigantyczne przeciążenia czy nacisk. Podejrzewam że inna bransoleta by się nie otworzyła. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dylemat. Posiadam obecnie 5 nurków od Seiko i po głowie chodzi mi szósty. Chciałbym coś w kopercie „tuńczyka” wyboru staram się dokonać pomiędzy SBBN007 oraz SBDY055. Która droga pójść? Jakieś podpowiedzi mile widziane :) może jakieś inne modele/referencje? Budżet tak do 3-3.5k.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Reborn napisał(-a):

Mam dylemat. Posiadam obecnie 5 nurków od Seiko i po głowie chodzi mi szósty. Chciałbym coś w kopercie „tuńczyka” wyboru staram się dokonać pomiędzy SBBN007 oraz SBDY055. Która droga pójść? Jakieś podpowiedzi mile widziane :) może jakieś inne modele/referencje? Budżet tak do 3-3.5k.

Jest obecnie wyjątkowa sytuacja cenowa. Możesz poszukać bardziej klasycznej wersji z 7549. Na eBay nawet za 2k PLN się pojawiają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi