Funky_Koval 21139 #28651 Napisano 6 godzin temu (edytowane) 20 minut temu, GTR napisał(-a): Domyślam się bo wcale nie wygląda źle , nadaje fajnego retro klimatu Przy okazji jaki masz nadgarstek , i jak rozmiarowo ta piątka ? Tymczasem … 16.5 cm więc dka mnie ok orange monster to prawdziwy klasyk EDIT: z Uncle Straps bransa z kodem wyszła około 350 zeta i ma wliczony podatek Edytowane 6 godzin temu przez Funky_Koval 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTR 5247 #28652 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): 16.5 cm więc dka mnie ok orange monster to prawdziwy klasyk EDIT: z Uncle Straps bransa z kodem wyszła około 350 zeta i ma wliczony podatek U mnie jakoś 18.5 cm więc są lekkie obawy. Czekam z niecierpliwością na opinie i fotki jak przyjdzie nowy kajdan 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hoplaj 60 #28653 Napisano 5 godzin temu Witam wszystkich, niedawno byłem w Tokyo i stwierdziłem, że aż głupio byłoby nie kupić pierwszego Seiko więc dorwałem takie cudo za grosze w Yodobashi Camera Za 2 tygodnie wracam do Japonii (tym razem Kyoto/Osaka) więc pewnie będę polować na jakieś okazje - Będę bardzo wdzięczny za informacje o godnych uwagi modelach dostępnych tylko w Japonii 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiblue2 9749 #28654 Napisano 5 godzin temu 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach