Burns 4494 #5176 Napisano 28 Stycznia 2017 (edytowane) to jest nie do rozstrzygnięcia - daremny wasz trud - trzeba mieć dwa Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #5177 Napisano 28 Stycznia 2017 I bardzo dobrze. Kupujcie czarne a ja może zostanę jedynym na forum w szampańskim humorze pfff niedoczekanie To nie moje zdjęcie. Pisałem to w kontekście, który zegarek a nie pasek! sr** na paski. Jak mówiłem szampańskiemu jepiej w czarnym. Brązy mu nie pasuja. Mając dwa takie zegarki chyba czarnego nosił bym na czarnym pasku a jasnego zostawił na bransolecie. Chyba że odwrotnie?tak jak Ci pisałem, czarny pasek będzie ale tylko kiedy będzie wymagała tego sytuacja bransoleta jest świetna i ona będzie przez 99.9% czasu na zegarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5178 Napisano 29 Stycznia 2017 Taka sytuacja... Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5179 Napisano 29 Stycznia 2017 Sumo , ile sklepowo ? 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #5180 Napisano 29 Stycznia 2017 Jash możesz zrobić zdjęcie sumo i nowego żółwia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5181 Napisano 29 Stycznia 2017 Przyszedł bez ceny, a jak go zamawiałem to nie zwróciłem uwagi, ale chyba coś koło 2500zł. Zejdzie szybko, tak ja SKX, które wydawało mi się, że nie będą szły, a ten jest 5, który zamówiłem.Jako ciekawostkę dodam, że jeśli chodzi o spasowanie (w sensie równości indeksów bezela, indeksów tarczy i ringu) to każdy jeden SKX jest zrobiony wzorowo. Sumo, widzę, że cierpi na przypadłość tą co miałem w moi egzemplarzu i na którą cierpi prawie każdy Żółw Japan mejd Jash możesz zrobić zdjęcie sumo i nowego żółwia?10zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5182 Napisano 29 Stycznia 2017 Wg. mnie dobrze skalkulowana cena na rynek polski za Sumo. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5183 Napisano 29 Stycznia 2017 Zdjęcie dla kolegi dla porównania Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #5184 Napisano 29 Stycznia 2017 Dzięki. Dylematów cd ( oba fajne, oba duże, oba trzeba mieć ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5185 Napisano 29 Stycznia 2017 Jakbym szukał niebieskiego to zdecydowanie Żółw, bo ma ładniejszy odcień niebieskiego i fakturę tarczy. Sumo wpada tak jakoś w fiolet. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12768 #5186 Napisano 29 Stycznia 2017 Jakbym szukał niebieskiego, to zdecydowanie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fw86 12 #5187 Napisano 29 Stycznia 2017 Zdecydowanie lepsze proporcje są w żółwiku ale jeszcze lepsze byłyby gdyby zachował wymiary starego, jednakże ta reedycja Seiko bardzo dobrze wyszła, o sumo nie będę nic złego pisać bo wiem że dla wielu to "must have" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28044 #5188 Napisano 29 Stycznia 2017 And the winner is 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pharmacon 172 #5189 Napisano 29 Stycznia 2017 Ja wolę na bransolecie . Lepiej leży na nadgarstku no i wygląda jak milion $$ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anger76 76 #5190 Napisano 29 Stycznia 2017 w rzeczy samej, na pasku też super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #5191 Napisano 29 Stycznia 2017 pharmacon jaki pasek założyłeś do 003?Super elegant powstał. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #5192 Napisano 29 Stycznia 2017 Tak, na pasku też się broni. Uwielbiam ten zegarek. To jedyny i ostatni przystanek przed stacją o tajemniczej nazwie "GS". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12768 #5193 Napisano 29 Stycznia 2017 pharmacon jaki pasek założyłeś do 003?Super elegant powstał. Wygląda jak Hirsch Duke - pasek fajny, ale moim zdaniem ten model (o ile to ten) jest nieco za cienki dla SDGM003 przy uszach. Zakładałem identyczny na SARB035 i był akuratny. Tak, na pasku też się broni. Uwielbiam ten zegarek. To jedyny i ostatni przystanek przed stacją o tajemniczej nazwie "GS". Trzymamy za słowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pharmacon 172 #5194 Napisano 29 Stycznia 2017 (edytowane) To tylko tani Bros. Większość nazwałaby go wężem ogrodowym. Ale w drodze do mnie jest właśnie fajniejszy pogrubiany pasek, chociaż nie do końca z myślą o tym zegarku. Kto wie, może będzie fajnie pasować Edytowane 29 Stycznia 2017 przez pharmacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #5195 Napisano 29 Stycznia 2017 Trzymamy za słowo To jeszcze potrzymasz, bo teraz szukam jakiegoś chronografu za 10-15k. Wracam tym samym do pierwotnego planu i nie zamierzam się rozdrabniać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41846 #5196 Napisano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Koronka bez S też dobrze wygląda ... przynajmniej mi się tak wydaje To jest jedno z najbrzydszych Seiko na święcie. Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #5197 Napisano 29 Stycznia 2017 To jest jedno z najbrzydszych Seiko na święcie. Jest takie brzydkie, że aż mi się podoba i nie tylko mi z tego co wiem , a wogóle o gustach się nie dyskutuje A może nie miałeś na łapie? i tylko swoje opinie wypowiadasz na podstawie zdjęć, opowieści itd. Ja kupiłem w ciemno i dopiero teraz się ,,oglądamy" ... ten zegarek jest moim zdaniem niesamowity, zaprojektowany z dbałością o każdy szczegół i ma to COŚ! I jak kultowy jeszcze dla tej marki nie jest to będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #5198 Napisano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Taka sytuacja... Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu TapatalkaJacku a mnie interesuje "ten pierwszy od lewej",coś więcej na jego temat? Edytowane 30 Stycznia 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5199 Napisano 29 Stycznia 2017 To jest jedno z najbrzydszych Seiko na świecie. Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami Jacku a mnie interesuje "ten pierwszy od lewej",coś więcej na jego temat? To zależy co chcesz wiedzieć? Model SPB041J1, kolekcja Prestige w linii Presage, Made in Japan Technikalia na dedykowanej stronie:http://www.seiko-presage.com/Cena w PL 3990zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41846 #5200 Napisano 30 Stycznia 2017 Jest takie brzydkie, że aż mi się podoba i nie tylko mi z tego co wiem , a wogóle o gustach się nie dyskutuje A może nie miałeś na łapie? i tylko swoje opinie wypowiadasz na podstawie zdjęć, opowieści itd. Ja kupiłem w ciemno i dopiero teraz się ,,oglądamy" ... ten zegarek jest moim zdaniem niesamowity, zaprojektowany z dbałością o każdy szczegół i ma to COŚ! I jak kultowy jeszcze dla tej marki nie jest to będzie Miałem nieprzyjemności obcować z tym jegomościem. Pomimo, prawie a może i już, jego kultowości nie przypadł mi do gustu. Ale w 100% się z Tobą zgadzam, że o gustach dyskutować nie będziemy. I bardzo się cieszę, że Tobie się podoba. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach