MasterFan 977 #51 Napisano 12 Lutego 2006 Oj nie sądzę, że kosztuje poniżej 1k zł, ale mogę być oczywiście w błędzie, czego wszystkim życzę :wink: :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #52 Napisano 12 Lutego 2006 http://kseiya.zoovy.com/product/S-SCVS013 260$ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #53 Napisano 12 Lutego 2006 W Polsce w 1k zł by się nie zmieścił :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #54 Napisano 12 Lutego 2006 Wspaniały! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamm 3 #55 Napisano 12 Lutego 2006 fajny jest i cena tez niezla :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #56 Napisano 16 Lutego 2006 Moja skromna kolekcja Diverow: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #57 Napisano 16 Lutego 2006 Bojowa gromadka Jacys tacy znajomi Ci Japonczycy. :shock: :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #58 Napisano 16 Lutego 2006 Bojowa gromadka Jacys tacy znajomi Ci Japonczycy. :shock: :twisted: Na razie chyba starczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #59 Napisano 16 Lutego 2006 Bojowa gromadka Jacys tacy znajomi Ci Japonczycy. :shock: :twisted: Eeeh - prowokatorze jeden... a tak mialbym 007 i swiety spokoj (oraz brak dylematow: "ktorego dzis zalozyc") 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #60 Napisano 16 Lutego 2006 Jedna parke widze.... ale 007 jakis samotny Nie martw sie poszukamy cos :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #61 Napisano 18 Lutego 2006 Pcichosz gratuluję zegarka..Bombowy.Też bym taki chciał ale żona wystawiłaby mi torby,już i tak krzywo patrzy na moje skromne zegareczki.Ja mam niestety tylko Seiko 100 tkę ale może kiedyś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #62 Napisano 18 Lutego 2006 nie wiem czy mi się uda ale chyba tu znajdziecie mój skromny zegarek... http://img157.imageshack.us/content.php?pa...snz445k13kf.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #63 Napisano 18 Lutego 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #64 Napisano 18 Lutego 2006 pięknie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #65 Napisano 18 Lutego 2006 informuję,że zakupiłem go w firmie IMPORTER i jestem zadowolony z zegarka jak i dostawy.Teraz pora zastanawiać się nad jakimś nowym zakupem.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #66 Napisano 18 Lutego 2006 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #67 Napisano 20 Lutego 2006 Na stronie TimeFactors: http://www.timefactors.com/seiko.htm Dwa nowe klasyczne modele: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #68 Napisano 20 Lutego 2006 I jeszcze takie: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #69 Napisano 20 Lutego 2006 Ale kusicie tymi potworami, 007 i innymi osobnikami z tej gromadki... 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #70 Napisano 20 Lutego 2006 Ale kusicie tymi potworami, 007 i innymi osobnikami z tej gromadki... Rip zapomnial napisac, ze te nowe "monsteropodobne" wystepuja tylko w wersji kwarcowej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #71 Napisano 21 Lutego 2006 w Importerze pokazał się nowy nurek...szkoda,że na gumie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #72 Napisano 21 Lutego 2006 Szkoda, że nie ma 007 na bransolecie. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #73 Napisano 21 Lutego 2006 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pcichosz 4 #74 Napisano 21 Lutego 2006 Gratulacje, mam nadzieję że dotrze szybko i pokażesz własne zdjęcia oraz podzielisz się wrażeniami. Mnie zniechęca do tych zegarków tytan, do którego podchodzę nieufnie, ale pewnie nie mam racji. Od kogo -- Higuchi? Pewnie z $800-900? Czy miał od ręki, czy trzeba czekać? Pozdrawiam, Paweł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #75 Napisano 21 Lutego 2006 no no...ale ostatnio i tak częściej w Niedziele pracuję niż chodzę do kościoła... /b.ładny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach