tomaliusz 23134 #8151 Napisano 9 Listopada 2017 No bo do tego X-a trzeba dorosnąć, nie każdy potrafi, to samo jest w przypadku logo Orienta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8152 Napisano 9 Listopada 2017 Ja też mam jednego z takim "X" i już w zasadzie nie wiem, czy to dobrze, czy może jednak nie za bardzo? ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #8153 Napisano 9 Listopada 2017 Ja też mam jednego z takim "X" i już w zasadzie nie wiem, czy to dobrze, czy może jednak nie za bardzo? ;-)Też się zastanawiałem nad tym x- em.Może chodzi o to,że takie Seiko nosiła agentka Dana Scully z archiwum x.I właśnie ten x jest na jej cześć 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8154 Napisano 9 Listopada 2017 Jeśli tak, to od razu jestem spokojniejszy! ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8155 Napisano 9 Listopada 2017 Też się zastanawiałem nad tym x- em.Może chodzi o to,że takie Seiko nosiła agentka Dana Scully z archiwum x.I właśnie ten x jest na jej cześć A może ten "X" jest na cześć kategorii filmów w jakich grala nim została agentką? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8156 Napisano 9 Listopada 2017 (edytowane) A może ten "X" jest na cześć kategorii filmów w jakich grala nim została agentką? Jeśli tak, to chyba musiałoby być "XXX" ;-) albo przy najmniej "XX" ;-) Edytowane 9 Listopada 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #8157 Napisano 9 Listopada 2017 Panowie gdyby Seiko nie wprowadziło X to o 1/10 ten temat byłby krótszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8158 Napisano 9 Listopada 2017 https://ch24.pl/seiko-presage-cocktail-z-nowymi-tarczami-cena/ 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #8159 Napisano 9 Listopada 2017 A może ten "X" jest na cześć kategorii filmów w jakich grala nim została agentką? Masz linka? bo niestety nigdy nie znalazłem a Gillian jest dobra:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41514 #8160 Napisano 9 Listopada 2017 No bo do tego X-a trzeba dorosnąć, nie każdy potrafi, to samo jest w przypadku logo Orienta Bracie, mylisz dwa obszary cenowe.X, 5 jest akceptowane. Rykowisko na jeleniu nigdy. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #8161 Napisano 9 Listopada 2017 Wakacje wspominaliśmy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27177 #8162 Napisano 10 Listopada 2017 Żółw dostał nowy kajdan od Strapcode. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Smoliński 15 #8163 Napisano 10 Listopada 2017 Mirosuaw, napisz proszę, jak wrażenia, czy jest lepsza od oryginału? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #8164 Napisano 10 Listopada 2017 Taki trochę spuchnięty skxiak się zrobił z żółwia na tej bransolecie.Fajnie i spójnie to wygląda. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27177 #8165 Napisano 10 Listopada 2017 Wrażenia bardzo dobre. Nie mogę porównać z oryginalną bransoletą od Żółwia, bo nigdy jej nie miałem, mogę tylko powiedzieć, że oryginalna żółwiowa zupełnie mi się nie podoba, Jubilee jest dużo ładniejsza IMO.Porównywać można z Jubilee od SKX-a. Oryginalna ma swoje zalety, bo jest lekka, bardzo elastyczna i wygodna. Ale trzeba uczciwie powiedzieć, że wykonana "po taniości", szczególnie blaszane maskownice kłują w oczy.Ta od Strapcode ma pełne ogniwa, pełne (lite) maskownice, śruby, łatwo ją samodzielnie skrócić, jest mikroregulacja. Ogólnie jej wykonanie jest dużo solidniejsze. Spasowana z Żółwiem jest idealnie. Jest cięższa i nie tak bardzo elastyczna jak Jubilee od SKX-a, ale wciąż na tyle elastyczna, że jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń do wygody noszenia. Po jednym dniu noszenia polecam. Kupowałem bezpośrednio od Strapcode, przyszła bardzo szybko i bardzo starannie zabezpieczona foliami, zaślepkami, itp. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #8166 Napisano 10 Listopada 2017 (edytowane) SNA411 Flightmaster na Zuludiver Marine Nationale Nato Edytowane 10 Listopada 2017 przez Macmac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Smoliński 15 #8167 Napisano 10 Listopada 2017 Mirosuaw, wielkie dzięki za informację. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27177 #8168 Napisano 10 Listopada 2017 Piotr, jeśli szukasz alternatywnej bransolety do Żółwia, to zobacz jeszcze "beads of rice" od yobokies. Nie wiem czy wciąż jest dostępna, ale wygląda nietuzinkowo. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70897 #8169 Napisano 10 Listopada 2017 Jubilee jest dużo ładniejsza IMO.Tak jest. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Smoliński 15 #8170 Napisano 10 Listopada 2017 W sumie to nie wiem, czy szukam. Noszę żółwia na oryginalnej bransolecie i jest ok. Nie ukrywam, że jublilee bardzo mi się podoba. Może kiedyś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #8171 Napisano 10 Listopada 2017 A ja myślę o jubilee do sumo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8172 Napisano 10 Listopada 2017 I bardzo słusznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #8173 Napisano 10 Listopada 2017 I bardzo słusznie widziałeś na żywo? Na zdjęciach wygląda super. I nie ma uskoku miedzy kopertą a bransoletą. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #8174 Napisano 10 Listopada 2017 Ma się wrażenie że to jubilee jest orginala Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15780 #8175 Napisano 10 Listopada 2017 Ja bym poszedł w super inżyniera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach