Gość fidelio #8551 Napisano 4 Grudnia 2017 U mnie już też ino podróbka została ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7155 #8552 Napisano 4 Grudnia 2017 Od razu widać, że oryginał U mnie chyba podróbka Szczerze mówiąc nawet nie chciało mi się tego analizować.Fajny jest i to mi wystarczy 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #8553 Napisano 4 Grudnia 2017 a czy to harosze zważywszy na walkę z podróbkami? Nadmienię, że osobiście nie mam problemu z podróbkami - ich kupowanie na własne potrzeby nie jest przestępstwem. Sam nie nabywam, ale nie mam nic do tych, co nabywają, byle wiedzieli, czego nie kupują 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4387 #8554 Napisano 4 Grudnia 2017 a czy to harosze zważywszy na walkę z podróbkami? Nadmienię, że osobiście nie mam problemu z podróbkami - ich kupowanie na własne potrzeby nie jest przestępstwem. Sam nie nabywam, ale nie mam nic do tych, co nabywają, byle wiedzieli, czego nie kupują Koledzy żartują , te wszystkie piękne zegarki są w 100% oryginalne...., tylko niektóre są bardziej oryginalniejsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7155 #8555 Napisano 4 Grudnia 2017 Kolega worientom też chyba raczy żartować.Na pewno wie, że kupowanie podróbek to jak współudział w przestępstwie jakim jest ich produkcja i sprzedaż. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrict12 20 #8556 Napisano 4 Grudnia 2017 Witam, w ten przygnębiający poniedziałek przyszedł do mnie SNZF17J1 czyli wersja w całości składana w Japonii. Już niedługo czas na SARB'a 033 0 Tempus fugit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8557 Napisano 4 Grudnia 2017 Kolega worientom też chyba raczy żartować.Na pewno wie, że kupowanie podróbek to jak współudział w przestępstwie jakim jest ich produkcja i sprzedaż. Nie chcę rozpoczynać dyskusji doktrynalnej, odnoszącej się do prawa karnego materialnego, ale kupowania podróbek raczej nie da się zakwalifikować jako współudziału, co w szczególności dotyczy sytuacji, w której ktoś kupuje podróbkę nie mając takiego zamiaru, a więc działając w przekonaniu, że kupuje oryginał W takim przypadku szedłbym raczej w kierunku nieumyślnego paserstwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrict12 20 #8558 Napisano 4 Grudnia 2017 Podobnie jest ze sprzedażą. Teoretycznie można korzystać z prawa domniemania niewinności i zarzekać się, że sprzedaje sie się oryginały, nie mając świadomości że to podróbki. Oczywiście tylko teoretycznie i w przypadku handlem bardzo małą ilością. 0 Tempus fugit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2905 #8559 Napisano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Mini żółwie nadciągają. czy ceny są już może znane ? Edytowane 5 Grudnia 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #8560 Napisano 4 Grudnia 2017 Nie chcę rozpoczynać dyskusji doktrynalnej, odnoszącej się do prawa karnego materialnego, ale kupowania podróbek raczej nie da się zakwalifikować jako współudziału, co w szczególności dotyczy sytuacji, w której ktoś kupuje podróbkę nie mając takiego zamiaru, a więc działając w przekonaniu, że kupuje oryginał W takim przypadku szedłbym raczej w kierunku nieumyślnego paserstwa Podobnie jest ze sprzedażą. Teoretycznie można korzystać z prawa domniemania niewinności i zarzekać się, że sprzedaje sie się oryginały, nie mając świadomości że to podróbki. Oczywiście tylko teoretycznie i w przypadku handlem bardzo małą ilością. Ciekawa analiza, polecam: https://lukratywna.wordpress.com/2015/03/30/czy-kupowanie-podrobek-jest-w-polsce-legalne/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72841 #8561 Napisano 5 Grudnia 2017 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #8562 Napisano 5 Grudnia 2017 Od dawna chodził mi po głowie, w końcu jest Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #8563 Napisano 5 Grudnia 2017 Ciekawy mod: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.A.J. 2 #8564 Napisano 5 Grudnia 2017 Od dziś jest ze mną - długo szukałem zanim trafiłem na ten model i od tego czasu wiedziałem że kiedyś do mnie trafi Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #8565 Napisano 5 Grudnia 2017 Od dziś jest ze mną - długo szukałem zanim trafiłem na ten model i od tego czasu wiedziałem że kiedyś do mnie trafi Wysłane przy użyciu TapatalkaA co to konkretnie za model? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.A.J. 2 #8566 Napisano 5 Grudnia 2017 A co to konkretnie za model? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkSARX045 Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #8567 Napisano 5 Grudnia 2017 SARX045 Wysłane przy użyciu TapatalkaWypas Gratki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #8568 Napisano 6 Grudnia 2017 Wygląda lepiej w takiej wersji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cafedelmar 40 #8569 Napisano 6 Grudnia 2017 dzis juz takich nie robią... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72841 #8570 Napisano 6 Grudnia 2017 Wygląda lepiej w takiej wersji.Widzę, że masz w domu yorka. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Accoun 10 #8571 Napisano 6 Grudnia 2017 ANNOUNCING: Seiko release first ever blue enamel dial on Seiko Presage SPB069 ‘Moonlit Night’ https://timeandtidewatches.com/breaking-seiko-release-first-ever-blue-enamel-dial-on-limited-edition-presage-moonlit-night-and-we-have-20-for-sale-on-our-new-shop-launching-midnight-aest-tonight/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anger76 76 #8572 Napisano 6 Grudnia 2017 (edytowane) I znowu mam ochotę kupić sarba... Edytowane 6 Grudnia 2017 przez anger76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #8573 Napisano 6 Grudnia 2017 Widzę, że masz w domu yorka. Hahahahaha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eq44 486 #8574 Napisano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Może ktoś rzucić okiem, czy aby napewno ta bransa do sbdc053 będzie oryginalna ? https://www.ebay.com/itm/Limited-Original-NEW-S-EIKO-SPB053-SPB051-SBDC051-SBDC053-Bracelet-band/263333920659?hash=item3d4fecbf93:g:TfwAAOSw3xVaBwnZ Edytowane 6 Grudnia 2017 przez eq44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #8575 Napisano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Może ktoś rzucić okiem, czy aby napewno ta bransa do sbdc053 będzie oryginalna ? https://www.ebay.com/itm/Limited-Original-NEW-S-EIKO-SPB053-SPB051-SBDC051-SBDC053-Bracelet-band/263333920659?hash=item3d4fecbf93:g:TfwAAOSw3xVaBwnZMogę! Nie ma pewności skąd pochodzą te bransolety. Wcześniejsze jego aukcje miały inne zapięcia i dopisek, ze na zapięciu jest China. Na obecnych tego nie ma, a zapięcia są 100% zgodne. Bransoleta jest nie do odróżnienia od oryginału, i ciężko nazwać ją podróbą, albo jest to niewiarygodne (nawet sposób ofoliowania jest identyczny). Ja bym obstawiał jakiś wyciek z fabryki Seiko w Chinach. W tej cenie warto kupić. Tylko na przesyłkę czeka się miesiąc i trzeba płacić paypal dla swojego bezpieczeństwa. W tym roku już Ci nie przyjdzie... Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach