Burns 4515 #8876 Napisano 3 Stycznia 2018 Amerykę odkryleś Zegarek a nie zegar bo rozmiar inny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2905 #8877 Napisano 3 Stycznia 2018 Amerykę odkryleś Zegarek a nie zegar bo rozmiar innyteraz dobrze Kolumbie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #8878 Napisano 3 Stycznia 2018 Prefekt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fiere 143 #8879 Napisano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Sam nie cierpię homarów i traktuję je jak podróby. Dziwi mnie tylko oburzenie w tym temacie. Jak takie szacowne marki jak Steinhart czy Davosa i wiele innych "słiss qualit" to robi to jest git, a jak inna marka nie "szwajcarska" to podnosi się larum o podróby. Chcą, niech klepią. Dziwię się tylko ludziom co to kupują... Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Fiere 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #8880 Napisano 3 Stycznia 2018 99,9 % ludzi nie wie że to homary. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fiere 143 #8881 Napisano 3 Stycznia 2018 99,9 % ludzi nie wie że to homary. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie no w to już nie uwierzę. Kupujący microbrandy i mniej popularne marki takie jak Steinhart raczej ma jakieś rozeznanie. Przeciętny człowiek i tak kupi Armaniego czy tam coś na witrynie z galerii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #8882 Napisano 3 Stycznia 2018 Możesz nie mieć wiary ale dużo ludzi kupuje zegarki w necie. Widzi aukcje, podoba mu się, opinie na + to klika i ma. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #8883 Napisano 3 Stycznia 2018 Sam nie cierpię homarów i traktuję je jak podróby. Dziwi mnie tylko oburzenie w tym temacie. Jak takie szacowne marki jak Steinhart czy Davosa i wiele innych "słiss qualit" to robi to jest git, a jak inna marka nie "szwajcarska" to podnosi się larum o podróby. Chcą, niech klepią. Dziwię się tylko ludziom co to kupują...No to mało rozumiesz - nie kto a co podrabia = Seiko, Świat się skończył. Pytanie tylko czy to ujma dla Seiko czy jednak wartość dodana, że i z nich warto zżynać.Ja tam wiele jestem w stanie zrozumieć i nawet zrozumiałbym gdyby zrobili taki zegarek a mieli na to jakieś 50 lat gdy zaprzestano jego produkcji. Zrobili to jednak w tym samym czasie kiedy Seiko zrobiło reedycję swojego produktu a po zdjęciach wygląda na zrobiony jota w jotę.Podobnie jest z podróbkami MM300 i tuńczyka, które nadal produkowane są przez Seiko. Oczywiście są jeszcze skxy i żółwie. To już całkiem sporo a pewnie na tym nie koniec... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #8884 Napisano 3 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #8885 Napisano 3 Stycznia 2018 Dziś o mały włos kupiłbym takie cudo: Seiko SUS 7T32-9000 (SCFL001 ) black dial alarm chronograph A są jeszcze dancing hands.. Tyle fajnych zegarków ma seiko - i to chyba jeszcze nie kwalifikuje się jako vintage - szkoda tylko że wysyłka, cło i vat tak mocno podnoszą cenę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #8886 Napisano 3 Stycznia 2018 Jest czarny jest niebieski będzie zielony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #8887 Napisano 3 Stycznia 2018 Jest czarny jest niebieski będzie zielony.Nawet jak Marcin napisze że to odgrzewany kotlet to mi już się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #8888 Napisano 3 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8889 Napisano 3 Stycznia 2018 Nawet jak Marcin napisze że to odgrzewany kotlet to mi już się podoba. Po tym co mi ostatnio wrzuciłeś na Whatsapp i po tym co tu napisałeś............jednak masz skopany gust 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #8890 Napisano 3 Stycznia 2018 Nawet jak Marcin napisze że to odgrzewany kotlet to mi już się podoba.Zielonych zegarków jak na lekarstwo, więc nie napiszę. Poza tym zegarek ma dopiero pół roku na rynku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #8891 Napisano 3 Stycznia 2018 Po tym co mi ostatnio wrzuciłeś na Whatsapp i po tym co tu napisałeś............jednak masz skopany gust Spadówa Mi się podoba:)Zielonych zegarków jak na lekarstwo, więc nie napiszę. Poza tym zegarek ma dopiero pół roku na rynkuAle on w sprzedaży jest od pół roku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8892 Napisano 3 Stycznia 2018 Nie, Marcin pisze ogólnie o biedaMASie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #8893 Napisano 3 Stycznia 2018 Spadówa Mi się podoba:)Ale on w sprzedaży jest od pół roku? A Ty flaszkę z okazji zostania MODem kiedy stawiasz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #8894 Napisano 3 Stycznia 2018 Zrobię jakaś większą wikse i Ciebie również zaproszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2905 #8895 Napisano 3 Stycznia 2018 dobry jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23182 #8896 Napisano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Dobry, podoba mi się. Gratuluję Muszę go na żywo obejrzeć, tylko wizualnie nie za bardzo podchodzi mi wskazówka godzinowa, znaczy brzydka Edytowane 3 Stycznia 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #8897 Napisano 3 Stycznia 2018 Druga połowa tego zegarka to bransoleta! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2905 #8898 Napisano 3 Stycznia 2018 Dzieki, brzydka godzinowa to według niektorych jest w Tudorach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8899 Napisano 3 Stycznia 2018 W modach wygląda dopiero paskudnie. IMO jest ok tak jak jest fabrycznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #8900 Napisano 4 Stycznia 2018 W modach wygląda dopiero paskudnie. IMO jest ok tak jak jest fabrycznie Wskazówki na tym na dole są ok.Osobiście w oryginale też mnie uwiera (przynajmniej patrząc na zdjęcia) ten grot wskazówki godzinowej, który ma rozmiar kuchennej patelni... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach