Lincoln Six Echo 72596 #11776 Napisano 21 Lipca 2018 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11777 Napisano 21 Lipca 2018 Ostatnio gdzieś przeczytałem komentarz (albo na szacownym forum albo na wus, nie pamiętam w tej chwili ) z którego wynikało, iż do azjatyckich sklepów internetowych trafiają egzemplarze po selekcji, czyli te gorsze. Pytanie, czy ta zasada (o ile rzeczywiście funkcjonuje) dotyczy również dystrybucji w PL... pytanie retoryczne ? Wszyscy dostają the same shit Google Pixel 2 | Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #11778 Napisano 22 Lipca 2018 Koledzy, jaka jest szerokosc paska w sumo, konkretnie w sbdc033 ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16027 #11779 Napisano 22 Lipca 2018 20 mm zwężane do 18 mm przy zapięciu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #11780 Napisano 22 Lipca 2018 Dziekuje @satanic To w takim razie ta bransoleta to troche nieszczescie. Zegarek ma 44 mm, a bransoleta tylko 20 i jeszcze sie zweza, a tego nie lubie. No nic, jutro to sobie obejrze i podejrzewam, ze i tak mnie nie zniecheci do zakupu. 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16027 #11781 Napisano 22 Lipca 2018 No szału nie ma też mnie denerwuje, ale co począć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #11782 Napisano 22 Lipca 2018 ale co począć. https://www.strapcode.com i po problemie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16027 #11783 Napisano 22 Lipca 2018 Znam miałem w innym Sumo, ogólnie wolę na Crafter Blue, ale i tak bym wolał żeby było w uszach 22. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #11784 Napisano 22 Lipca 2018 A z tym się zgodzę Też miałem w sumo i jeszcze w SARBie 059 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #11785 Napisano 22 Lipca 2018 (edytowane) ... do azjatyckich sklepów internetowych trafiają egzemplarze po selekcji, czyli te gorsze...Moja najgorsza sztuka Seiko jaką kiedykolwiek widziałem i posiadałem była z japońskiego sklepu dla rodowitych Japończyków. Jednocześnie najgorsza i najlepsza sztuka Citizenów GT były z angielskiego sklepu. Co dowodzi że: Wszyscy dostają the same shit Edytowane 22 Lipca 2018 przez M.Mike 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 724 #11786 Napisano 23 Lipca 2018 Dziekuje @satanic To w takim razie ta bransoleta to troche nieszczescie. Zegarek ma 44 mm, a bransoleta tylko 20 i jeszcze sie zweza, a tego nie lubie. No nic, jutro to sobie obejrze i podejrzewam, ze i tak mnie nie zniecheci do zakupu.podczas noszenia tego nie widać a w użytkowaniu szerokość bransolety jest idealna. Dla mnie to trochę szukanie problemu na siłę. Jakby marudzić, że auto super ale obrotomierz jest po prawej a nie po lewej i przez to auto nie nadaje się do jazdy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11787 Napisano 23 Lipca 2018 (edytowane) Mam nadzieję dziś jeszcze przekonać się, jak to jest z tą bransoletą w Sumo, choć jak znam życie, to pewnie i tak od razu zegarek wyląduje na jakimś pasku Edytowane 23 Lipca 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #11788 Napisano 23 Lipca 2018 podczas noszenia tego nie widać a w użytkowaniu szerokość bransolety jest idealna. Dla mnie to trochę szukanie problemu na siłę. Jakby marudzić, że auto super ale obrotomierz jest po prawej a nie po lewej i przez to auto nie nadaje się do jazdy Problem nie jest praktyczny, a wylacznie estetyczny 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42182 #11789 Napisano 23 Lipca 2018 Mam nadzieję dziś jeszcze przekonać się, jak to jest z tą bransoletą w Sumo, choć jak znam życie, to pewnie i tak od razu zegarek wyląduje na jakimś pasku W Sumo jest wielka szpara po założeniu paska. I to słabo wygląda. Chyba, że specjalnie jest pogróbiony przy teleskopie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11790 Napisano 23 Lipca 2018 W Sumo jest wielka szpara po założeniu paska. I to słabo wygląda. Chyba, że specjalnie jest pogróbiony przy teleskopie.Wiem o tym wszystkim Dlatego pasek do sumo robi mi Filip, który obiecał, że coś z tym zrobi. A do tego planuję nosić sumo także na jakimś nato, więc powinno być dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16027 #11791 Napisano 23 Lipca 2018 Ja miałem Crafter Blue i to chyba jedna z lepszych opcji jak ktoś lubi na gumie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #11792 Napisano 23 Lipca 2018 Japonczycy jescze nie wpadli na to, ze w uszach mozna wywiercic dwie pary dziur ? Do paska i do bransolety oddzielne. 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11793 Napisano 23 Lipca 2018 Problem nie jest praktyczny, a wylacznie estetyczny Dokładnie tak.Jeżeli ktoś twierdzi, że 20 mm jest wygodniejsze w noszeniu i estetyką się nie przejmuje, to niech do zegarka 22 mm zakłada nato 20 mm albo i 18 mm. Dla mnie sumo broni się jedynie w wersji Kwiatka, na jubilee. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #11794 Napisano 23 Lipca 2018 Sumo na NATO źle się nosi. Masywna koperta nie lubi szmatek. Nosiłem sam i po czasie doszedłem do takiego wniosku, o. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11795 Napisano 23 Lipca 2018 (edytowane) Sumo na NATO źle się nosi. Masywna koperta nie lubi szmatek. Nosiłem sam i po czasie doszedłem do takiego wniosku, o.A ja spróbuję i sam się przekonam Na szczęście, pasek od Filipa powinien być lada dzień No chyba, że do bransolety się przekonam, ale w moim przypadku to raczej nie wchodzi w grę Edytowane 23 Lipca 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #11796 Napisano 23 Lipca 2018 Pasek do divera pasuje, owszem, ale w chłodniejsze miesiące. Na lato, gdy człowiek się chlapie i poci, mamy albo bransoletę, albo gumę. To moje zdanie oczywiście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11797 Napisano 23 Lipca 2018 Kiedyś wydawało mi się, że życiu nie przekonam się do bransolety.Najpierw mi się nie podobały zegarki na nich, a później jak już założyłem pierwszy, to były ciężkie i nie mogłem przywyknąć (przez pierwszy dzień)Teraz wiem, że są zegarki stworzone do nich, tak jak i lato jest specjalnie dla nich.Jak się spocę, czy zaleję kawą/piwem to pod kran i po problemie.Paski czekają do października 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11798 Napisano 23 Lipca 2018 (edytowane) Na lato, gdy człowiek się chlapie i poci, mamy albo bransoletę, albo gumę. To moje zdanie oczywiście.Z dwojga zdecydowanie guma. Widziałem fajną na naszym bazarku Edytowane 23 Lipca 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #11799 Napisano 23 Lipca 2018 Wracając do pasków NATO, Squale bardzo je lubi. Mała, zgrabna koperta. Sumo to, w gruncie rzeczy, bydle. Przyjemne, ale bydle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11800 Napisano 23 Lipca 2018 Sumo to, w gruncie rzeczy, bydle. Przyjemne, ale bydle.Trochę się boję, jak będzie wyglądać na mojej wątłej rączce Ale podobno przez sumo trzeba przejść, a najwyżej sprzedam z fajnymi paskami do kompletu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach