pablozpueblo 70 #12251 Napisano 2 Września 2018 To dobrze.Chyba najlepiej mu właśnie na bransolecie. 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #12252 Napisano 2 Września 2018 To dobrze.Chyba najlepiej mu właśnie na bransolecie.Tego jeszce nie wiem, ale chyba zmienię swoje nastawienie do bransolet. W taki gorący dzień, jak mam w Łodzi, nosi się go na stali bardzo komfortowo :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12253 Napisano 2 Września 2018 (edytowane) Pasek do Kościoła a do roboty bransoleta Edytowane 2 Września 2018 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 724 #12254 Napisano 2 Września 2018 macałem ostatnio tego Presage w TT. Wskazówki malowane ale całkiem spoko, tarcza super, indeksy tak samo. Fajny zegarek. Trochę grubawy ale wszystkiego mieć nie można 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12255 Napisano 2 Września 2018 Jeszcze wczoraj zastanawiałem się czy go nie sprzedać, nie noszę go, bo nie mam gdzie, to jest typowy garniturowiec, szybciej wbijam się w dresy Dzisiaj jak go wziąłem do reki i popatrzyłem, to głupie myśli przeszły mi. Tak wskazówki malowane, ale pod kątem zmieniają odcień na niebieski, itd. Druga miłość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4199 #12256 Napisano 2 Września 2018 Jeszcze wczoraj zastanawiałem się czy go nie sprzedać, nie noszę go, bo nie mam gdzie, to jest typowy garniturowiec, szybciej wbijam się w dresy Dzisiaj jak go wziąłem do reki i popatrzyłem, to głupie myśli przeszły mi. Tak wskazówki malowane, ale pod kątem zmieniają odcień na niebieski, itd. Druga miłość Właśnie się zastanawiałem, czy nie wymienić sarba na niego, ale sarb staje się powoli coraz bardziej deficytowym towarem... i ta grubość trochę mnie powstrzymuje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16027 #12257 Napisano 2 Września 2018 Ostatnio tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12258 Napisano 2 Września 2018 Właśnie się zastanawiałem, czy nie wymienić sarba na niego, ale sarb staje się powoli coraz bardziej deficytowym towarem... i ta grubość trochę mnie powstrzymuje...Chyba nie jest grubszy od sarba, nie zauważam tego Ostatnio tak.Ładny, żeby piątki jeszcze miały szafirowe szkło.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fiere 143 #12259 Napisano 2 Września 2018 Chyba nie jest grubszy od sarba, nie zauważam tego Ładny, żeby piątki jeszcze miały szafirowe szkło.... Jest grubszy i to sporo. Sarb033 i 035 mają 11.2 mm wysokości. Twój model ma 13.2 na środku wypukłego szkła. Różnicę czuć i widać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12260 Napisano 2 Września 2018 Fakt grubszy, chyba przez 6R27 i te dodatkowe kamloty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19415 #12261 Napisano 3 Września 2018 Koledzy gdzie teraz dostać sarba033?Musi być seiko ? Na duty masz odpowiednik obywatela za dwieście baksòw Zdjęcia zajumane z sieci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12262 Napisano 3 Września 2018 Karloss, chyba pomyliłeś kluby, tak jakby ktoś z klubu PO przyszedł na spotkanie klubu PIS i jeszcze ten cytat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19415 #12263 Napisano 3 Września 2018 Ja nikogo nie dzielę, a sam miałem sporo zegarków Seiko. Nie rozumiem tego jak można zamykać się na jedną markę . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12264 Napisano 3 Września 2018 Ha, ha kto mówi o podziałach (to w TV), tylko śmiesznie to wygląda przypomniał mi się film " Gang dzikich wieprzy" z Travoltą gdzie Dzikie Wieprze wchodzą do baru Hell's Angels (czy jakoś tak się nazywali). Też miałem Citezena, mam kilka innych marek (nie zamykam się), ale sam pomyśl jak to wygląda, wchodzisz i walisz: "Jakość SEIKO w kategorii zegarków do 5kpln staje się mitem. Poza GS firma kompletnie nie trzyma fasonu.", jednocześnie proponujesz "konkurenta" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19415 #12265 Napisano 3 Września 2018 Też miałem Citezena, mam kilka innych marek (nie zamykam się), ale sam pomyśl jak to wygląda, wchodzisz i walisz: "Jakość SEIKO w kategorii zegarków do 5kpln staje się mitem. Poza GS firma kompletnie nie trzyma fasonu.", jednocześnie proponujesz "konkurenta" Ja tego nie napisałem A konkurent zacny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12266 Napisano 3 Września 2018 Karloss, jak nie napisałeś to po co drażnisz rekina i wklejasz, czy Citizen może pokazać coś takiego: https://timeandwatches.pl/aktualnosci/basel-2018-grand-seiko-blue-ceramic-limited-edition-sbgj229g 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #12267 Napisano 3 Września 2018 Karloss, jak nie napisałeś to po co drażnisz rekina i wklejasz, czy Citizen może pokazać coś takiego: https://timeandwatches.pl/aktualnosci/basel-2018-grand-seiko-blue-ceramic-limited-edition-sbgj229g Ten GS jest paskudny- pomimo tego, że lubię ich zegarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12268 Napisano 3 Września 2018 Rzecz gustu wygląd, chodzi o jakość i innowacyjność, Citizen nie może pochwalić się czymś podobnym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 9022 #12269 Napisano 3 Września 2018 Taki żółwik dziś wskoczył na nadgarstek : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #12270 Napisano 3 Września 2018 Rzecz gustu wygląd, chodzi o jakość i innowacyjność, Citizen nie może pochwalić się czymś podobnym Ale to co, porownujesz GS (który jest odrębną marką w grupie) do Citizena za 200$? Jak już to weź coś z wyższej półki jak The Citizen albo Campanola. A poza tym - wyluzuj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #12271 Napisano 3 Września 2018 Rzecz gustu wygląd, chodzi o jakość i innowacyjność, Citizen nie może pochwalić się czymś podobnym Może i tak, ale jest w stanie pochwalić się czymś takim: https://zegarkiipasja.pl/artykul/15400-citizen-prezentuje-tourbillon-y01 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12272 Napisano 3 Września 2018 A proszę bardzo: https://zegarkiipasja.pl/artykul/1144-seiko-credor-fugaku-tourbillion 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #12273 Napisano 3 Września 2018 To chyba dowód jedynie na to, że i Citizen na tym polu ma czym się pochwalić i w związku z tym trudno mówić o braku jakości i innowacyjności w jego przypadku Ale dość już o tym, bo za chwilę OT zrobimy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12274 Napisano 3 Września 2018 Prawda dość i piss, tzn pokój 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #12275 Napisano 3 Września 2018 i piss, tzn pokój No nie bardzo to jest pokoj.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach