Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Brawo Atletico...

I moja konkluzja uważam że po tym meczu naprawdę skończyła się "era" Barcelony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Katastrofa :(. Gratulacje dla Atletico.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Katastrofa to była dla Atletico, że 2 graczy w pierwszych minutach stracili.

Świetny mecz był.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasluzyli na zwyciestwo wg mnie. co do ery barcy. subiektywnie oczywiscie ale moim zdaniem kres barcelonie polozyl mourinho w 2011/12. rok temu barca wprawdzie wrocila na tron la liga, ale to juz nie bylo to samo co wczesniej, te dwie ekipy zrownaly sie, tak jak wczesniej jedna z nich byla wyzej (blaugrana) teraz dolaczyla do nich trzecia, ktora (bez zlosliwosci) uwazam, ze nie utrzyma sie za rok na szczycie, a nawet w walce o mistrzostwo. tak to jest. wykupia zawodnikow, moze i trenera (w to akurat watpie) i wszystko sie posypie. teraz jednak moga swietowac, gratulacje dla nich bo odwalili kawal dobrej roboty. obym w sobote im nie gratulowal. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arsenal z piekła do nieba , od 0:2 wyciągnęli na 3:2 i maja pierwsże trofeum od bodajże 9 lat . Polacy z Pucharem Anglii :)

W Berlinie Lewy jeszcze walczy o ostatnie trofeum dla BVB .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo się cieszę że Atletico zdobyło mistrzostwo, zasłużyli w przeciągu całego sezonu. Poza tym to jakaś odmiana :)

Oglądam też mecz w Berlinie, trochę jestem rozczarowany poziomem. Zaraz dogrywka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo Atletico!

Ciekawe jak będzie wyglądał finał LM...

Edyta: Bayern prowadzi w dogrywce!@#%!

Edytowane przez MagMa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na to że będą karne . Jednak nie 1 - 0 Robben znowu każe BVB jak w finale Ligi Mistrzów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Katastrofa to była dla Atletico, że 2 graczy w pierwszych minutach stracili.

Poważnie ?. A dla Barcy nie uznanie prawidłowo zdobytej bramki. Odnosząc się jeszcze do tego, co napisałeś… tak to się kończy jak do meczu wystawia się zawodników z niedoleczonymi kontuzjami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do takiego meczu trzeba zaryzykować i wystawić najlepszych zawodników, nawet jeżeli ma się świadomość, że może to grozić kontuzjami.

To był mecz o wszystko i Barca po prostu była słabsza. Zresztą Barca niech się cieszy z drugiego miejsca jak się spojrzy na to co pokazywali w całym sezonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Do takiego meczu trzeba zaryzykować i wystawić najlepszych zawodników, nawet jeżeli ma się świadomość, że może to grozić kontuzjami.

To był mecz o wszystko i Barca po prostu była słabsza. Zresztą Barca niech się cieszy z drugiego miejsca jak się spojrzy na to co pokazywali w całym sezonie.

Dziękuję, cieszymy się  :mellow:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Ja też :D

To była ironia. Po raz pierwszy od 6 lat nie zdobyliśmy żadnego istotnego trofeum, co zresztą przewidywałem.  Wszyscy kibice Barcy są teraz porządnie wkur…ni więc nie będę dalej dyskusji prowadził. Lepiej napić się browaru albo whiskey i trochę uspokoić  <_<.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kibice Realu za to są szczęśliwi :D, ale i tak Cię lubię :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poważnie ?. A dla Barcy nie uznanie prawidłowo zdobytej bramki.

Gdzie można zobaczyć powtórkę, na której tak jednoznacznie widać prawdiłowo zdobytą bramkę. Fani Barcelony widzieli na pewno na tych ujęciach pokazanych w czasie meczu, na których niewiele było widać :P  Daj jakis link, bo sam jestem ciekaw tej sytuacji.

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za tydzień pojadą z kolejnym bollywoodem ;)

Nazwiska , prze reklamowane primadonny same meczu nie wygrają . Wygrywa pasja , chęć zwycięstwa i serce do walki i trener co ma wielkie j..ca .

Wszystko to ma Atletico .

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez gogi78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Za tydzień przynajmniej będę miał ten komfort, że będę oglądał mecz bez takich nerwów i emocji jak wczoraj. Liczę na to, że finał będzie ciekawy zwłaszcza, że spotkają się topowe drużyny z najlepszej ligi świata  :). Niech wygra lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za tydzień pojadą z kolejnym bollywoodem ;)

Nazwiska , prze reklamowane primadonny same meczu nie wygrają . Wygrywa pasja , chęć zwycięstwa i serce do walki i trener co ma wielkie j..ca .

Wszystko to ma Atletico .

nowa fala sezonowcow ?  :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sezonowców tylko fanów piłki nożnej . Jeśli nie gra MU to zawsze kibicuje słabszej drużynie . A Atletico dodatkowo pokazuje obecnie to co w futbolu jest najważniejsze .

Mam dość patrzenia na rozkapryszone gwiazdy które od dekady są za cienkie na wygranie LM ( real ) lub grają bezpłciowym stylem tryliarda podań ( barcelona , bayern ) lub stawiają dwa tiry pod bramką (chelsea ) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sezonowców tylko fanów piłki nożnej . Jeśli nie gra MU to zawsze kibicuje słabszej drużynie . A Atletico dodatkowo pokazuje obecnie to co w futbolu jest najważniejsze .

Mam dość patrzenia na rozkapryszone gwiazdy które od dekady są za cienkie na wygranie LM ( real ) lub grają bezpłciowym stylem tryliarda podań ( barcelona , bayern ) lub stawiają dwa tiry pod bramką (chelsea ) .

w takim razie na swojego ukochanego klubu tez powinienes miec dosc :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co się działo w ostatnich kolejkach la liga to jakiś żart!!! Buchmacherzy rządzą  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie jak w Premiership- tu też bukmacherzy zarobili...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Atletico po prostu fajnie gra, ma ciekawy styl. Ja nie jestem jakimś wielkim fanem, ale zawsze, kiedy oglądam ligę hiszpańską, patrzę na nich z pewną sympatią. Chociażby dlatego, że hegemonia dwóch klubów bywa monotonna. Bardzo lubiłem też Torresa w czasach jego gry w Atletico. No i mamy polskie "connection" w tym klubie - dawne, ale jest... A z racji wieku i czasu, jaki poświęciłem na oglądanie ich meczów, trudno mnie (niestety! ;) ) nazwać sezonowcem. ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi