Gość fidelio #3301 Napisano 16 Listopada 2017 Bo powszechnie wiadomo drogi Kolego, że czapka zmienia człowieka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #3302 Napisano 16 Listopada 2017 Człowiek z miasta meneli :-)Bez urazy. Pierwsze skojarzenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3303 Napisano 16 Listopada 2017 Czy to jest ktoś konkretny, bo posiłkując się klasykiem, "z twarzy podobny zupełnie do nikogo" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3304 Napisano 16 Listopada 2017 Czy to jest ktoś konkretny, bo posiłkując się klasykiem, "z twarzy podobny zupełnie do nikogo" To Ryszard Ochucki, prezes klubu Tęcza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2283 #3305 Napisano 17 Listopada 2017 Ja jednak wole coś innego Ziemia Obiecana to jest majstersztyk, w tym roku bodajże na tvp kultura oglądałem cyfrowy remaster, jak to wygląda i jak to jest nakręcone to naprawdę, czapki z głów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5174 #3306 Napisano 17 Listopada 2017 (edytowane) Czy to jest ktoś konkretny, bo posiłkując się klasykiem, "z twarzy podobny zupełnie do nikogo" I tak pozostać- to właśnie jest NIKT. Edytowane 17 Listopada 2017 przez pawel007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2980 #3307 Napisano 17 Listopada 2017 Ziemia Obiecana to jest majstersztyk, w tym roku bodajże na tvp kultura oglądałem cyfrowy remaster, jak to wygląda i jak to jest nakręcone to naprawdę, czapki z głów. Majstersztyk, ale ów remaster jest wykastrowany 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3308 Napisano 17 Listopada 2017 I dlatego ja najbardziej lubię ziemię obiecaną w wersji serialowej, 4 odcinki, po godzinkę. Jest wszystko ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3309 Napisano 7 Grudnia 2017 Z synem na warsztatach ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3310 Napisano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Trochę przesadziłeś z opcją "upiększania" w telefonie. Wyglądacie jak z plastiku Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3311 Napisano 7 Grudnia 2017 Nikt nie jest idealny ;-) Niestety, wyszło przy tej okazji niezwykle rzadkie wykonywanie selfie. Cały czas się uczę :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2980 #3312 Napisano 7 Grudnia 2017 Z synem na warsztatach ;-) Trochę przesadziłeś z opcją "upiększania" w telefonie. Wyglądacie jak z plastiku Syna to Ci odmłodziło o jakieś dwadzieścia lat 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3313 Napisano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Syna to Ci odmłodziło o jakieś dwadzieścia lat Znakiem tego, jeszcze się nie narodził ;-) Edytowane 7 Grudnia 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88518 #3314 Napisano 14 Grudnia 2017 Kurna, za dużo zegarków z Azji się przewinęło... Niech ta fota będzie przestrogą dla fanów Orienta, Casio, Seiko, Citizena i podobnych.... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5076 #3315 Napisano 14 Grudnia 2017 LSE - trochę byś w okolicach baterii poczyścił.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88518 #3316 Napisano 14 Grudnia 2017 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3317 Napisano 27 Grudnia 2017 Patrząc na wasze zdjęcia, obawiam się że jestem najmłodszy na tym forum Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gąssi_gąsqi 23 #3318 Napisano 28 Grudnia 2017 Patrząc na wasze zdjęcia, obawiam się że jestem najmłodszy na tym forum Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaWatpię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3319 Napisano 28 Grudnia 2017 Ja jestem najmłodszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3320 Napisano 28 Grudnia 2017 Lestaf, jestes starszy ode mnie. Ja jestem najmłoszy. G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3321 Napisano 28 Grudnia 2017 Lestaf, jestes starszy ode mnie. Ja jestem najmłoszy. G6Fake news 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3322 Napisano 28 Grudnia 2017 Są tu facjaty nas obu, kazdy poewie ze wygladam jak nastolatek przy Tobue G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 9126 #3323 Napisano 28 Grudnia 2017 Patrząc na wasze zdjęcia, obawiam się że jestem najmłodszy na tym forum Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Możesz po prostu napisać ile masz lat, to Cię utwierdzimy w tym przekonaniu albo wyprowadzimy z błędu 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Zenith Defy Surf, Baltic MR-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3324 Napisano 28 Grudnia 2017 No... Nie chciałem tego robić bo przez to od razu jestem traktowany niepoważnie i nie jako osoba, która może się wypowiadać. Ale zaryzykuje, mam prawie 14 lat Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27825 #3325 Napisano 28 Grudnia 2017 No... Nie chciałem tego robić bo przez to od razu jestem traktowany niepoważnie i nie jako osoba, która może się wypowiadać. Ale zaryzykuje, mam prawie 14 lat Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaPhi, ja kiedyś miałem 13. A tak na serio to bardzo sympatycznie i dojrzale piszesz, tak trzymać. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach