Gość fidelio #3376 Napisano 6 Stycznia 2018 Droga, jak to na wsi ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3377 Napisano 6 Stycznia 2018 Wyglądacie jak plecy G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3378 Napisano 6 Stycznia 2018 Jak widać droga była taka, że trzeba było znaleźć jakiś bezpieczny sposób fotografowania :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 908 #3379 Napisano 31 Stycznia 2018 Takie to może mało skromne, ale co tam: http://fakty.lca.pl/legnica,news,68440,Poczet_dzielnicowych_oto_asp_Albert_Pruszynski_.html 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1385 #3380 Napisano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Moje gratulacje i szacunek!!W mojej ocenie to obecnie taka praca do łatwych nie należy. A nie lepiej było zostać i pracować w Giżycku? Mniejsze miasto no i bandziory bardziej takie swojskie, takie nasze warmińsko-mazurskie. Czytając komentarze można powiedzieć że nawet "anonimowi" Ciebie chwalą, co rzadko się zdarza. Edytowane 31 Stycznia 2018 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 908 #3381 Napisano 31 Stycznia 2018 (edytowane) A dzięki za miłe słowa Cykl ,,Poczet" jest kontynuowany, ale moje koleżanki i koledzy następni w kolejce (z miasta 14 osó poprosili o wyłączenie możliwości dodawania komentarzy, więc kolejni będą już bez takiej możliwości. A Giżycko, ładne miasto ale zimą, zwłaszcza gdy niema śniegu można dostać depresji. O jakości pracy w tamtym miejscu z litości nie będę się wypowiadał. Edytowane 31 Stycznia 2018 przez albiNOS 01 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5774 #3382 Napisano 1 Lutego 2018 No to pięknie !!! Gratuluję uznania lokalnego społeczeństwa - wypracować sobie taki szacunek to trzeba być naprawdę wyjątkową osobą Powodzenia i oby tak dalej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #3383 Napisano 3 Lutego 2018 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewin Korpyta 2 #3384 Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) Szanowni Państwo, Czytam forum od kilku miesięcy, raz na ruski rok coś również napiszę, więc wypada bym się przywitał zdjęcie zostało wykonane kilka miesięcy temu, więc dość aktualne Edytowane 3 Lutego 2018 przez Kewin Korpyta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5774 #3385 Napisano 3 Lutego 2018 Kuźwa jaki zamyślony A tu ja z przed 10 lat albo lepiej nawet nie pamiętam - z nad Soliny, Polańczyk Oj działo się teraz jestem poważniejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewin Korpyta 2 #3386 Napisano 3 Lutego 2018 Pozowałem, walczyłem o choć jedno przyzwoite zdjęcie z Aten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19169 #3387 Napisano 3 Lutego 2018 A tu ja z przed 10 lat albo lepiej nawet nie pamiętam - z nad Soliny, Polańczyk Oj działo się teraz jestem poważniejszy Poprawiłeś mi humor tym zdjęciem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3388 Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) Blisko 40 lat temu. No more heroes Ed. Poprawiałem kilka razy, bo nie mogę ustalić roku. Niech będzie, że koło 1982 Edytowane 3 Lutego 2018 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5774 #3389 Napisano 3 Lutego 2018 Wspomnienia ........ bezcenne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4796 #3390 Napisano 4 Lutego 2018 Piotrek. Młody gniewny był. Młody został. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1385 #3391 Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) A co tam, wszyscy się chwalą to i ja się pochwalę. Oto "dziadek" w towarzystwie swoich ukochanych klamotów na spotkaniach zegarowców. Żona moje wszystkie zabawki nazywa klamotami. Tu z kolei jeden z moich bardzo sympatycznych Kolegów piszący na tutejszym forum zrobił mi zdjęcie w momencie udzielania Komunii św Kolegom zegarowcom w trakcie pełnienia przeze mnie obowiązków pastora. (Zdjęcie ogólnodostępne skopiowane z publicznego forum). Edytowane 5 Lutego 2018 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #3392 Napisano 4 Lutego 2018 Świetnie się @dziadku trzymacie 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3393 Napisano 4 Lutego 2018 Eeee nie taki dziadek Odsłona nr 3 G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #3394 Napisano 4 Lutego 2018 Jedno z gór bo kocham góry i chodzę. Drugie z tenisa bo gram w sezonie letnim no i jedno zimowe gdzie coś trzeba robić z sobą. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #3395 Napisano 4 Lutego 2018 Widzę, że w trekkingu i sporcie łapka niezagospodarowana, trzebaby to zmienić g-shock + alpinist? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #3396 Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) Denver mam ga 100 i gw 9400 Rangeman teraz czekam na czarnego żółwia. Myślałem też o alpiniscie ale na razie większość funduszy pochłania mi ukończenie mieszkania. To już ostatnia prosta. Trochę ręką usmażona bo zďjecie z lata. Edytowane 4 Lutego 2018 przez mati_rybnik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3397 Napisano 4 Lutego 2018 To ja 3mam kciuki za wykończenie mieszkania! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #3398 Napisano 4 Lutego 2018 Dzięki. Jeszcze kuchnia na wymiar i zabudowa przedpokój i trochę akcesorii. Z górki Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3399 Napisano 4 Lutego 2018 2-3 lata temu przeżywałem to przy okazji budowy domu... Lekko nie było. Głównie dlatego, że jak zwykle w takich przypadkach ścierały się różne koncepcje. Ostatecznie zastosowałem jednak taktykę: "twoja racja, mój spokój" ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 908 #3400 Napisano 4 Lutego 2018 Poprawiłeś mi humor tym zdjęciem Brakuje klapek Kubata i byłoby jedełalnie! 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach