kiniol 2282 #3726 Napisano 17 Czerwca 2018 I Mitsubishi L200... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3727 Napisano 17 Czerwca 2018 Jak się Yokohamy sprawuja? niedługo muszę w swoim jakieś gumy założyć I zastanawiam się jakie założyć 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #3728 Napisano 18 Czerwca 2018 hubex, tylko fałdy widać.Eee tam, widać więcej, np. syf w garażu Nie no, jeszcze „fajek“ jest i dwa zegarki No, dwa muszą być. Wiesz jak to jest z mechanikami, skąd mam wiedzieć, że dobrze chodzi? Jak dwa pokazują to samo, to prawie wierzę, że jest właśnie ta godzina.I Mitsubishi L200... Pomyłka co do marki. Ale tak, to też taczka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #3729 Napisano 18 Czerwca 2018 I Mitsubishi L200... Toyota przeca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #3730 Napisano 18 Czerwca 2018 Jak się Yokohamy sprawuja? niedługo muszę w swoim jakieś gumy założyć I zastanawiam się jakie założyćWcześniej miałem BFG AT. Te są bardziej "cywilizowane" - mniej hałasują i trochę lepiej zachowują się na mokrym. Jestem zadowolony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3731 Napisano 18 Czerwca 2018 (edytowane) W drodze na strzelnicę Nastawienie widzę też bojowe Edytowane 18 Czerwca 2018 przez _Kwiatek_ Nie cytujemy zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #3732 Napisano 18 Czerwca 2018 Toyota przeca Teraz to łatwo 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21823 #3733 Napisano 19 Czerwca 2018 Nastawienie widzę też bojowe Cała tylna kanapa sprzętu to musi być bojowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3734 Napisano 19 Czerwca 2018 Cała tylna kanapa sprzętu to musi być bojowe Nie inaczej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3735 Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) :-) Edytowane 4 Lipca 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #3736 Napisano 4 Lipca 2018 :-)Plitvickie ? 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3737 Napisano 4 Lipca 2018 Plitvickie ? Trafiony, zatopiony! Perfekcyjny strzał :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5771 #3738 Napisano 4 Lipca 2018 Trafiony, zatopiony! Perfekcyjny strzał :-)Sami sie wybraliście czy na plaży was upolowali naganiacze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3739 Napisano 4 Lipca 2018 Sami sie wybraliście czy na plaży was upolowali naganiacze? Zaplanowaliśmy to jeszcze w Polsce :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 908 #3740 Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) Koledze raczej chodziło o to, że powinieneś napisać "półtora" a nie "półtorej", ale to bardzo często powielany błąd i mi również się go zdarza popełnić Postaram się zapamiętać. Choć nie mam zamiaru nie spać z tego powodu, czy wręcz mieć lęki w nocy. No cóż, mój tato od zawsze tak mówi, a na kim jak nie na nim mam się wzorować. Postaram się zapamiętać. Ja znam O to zazdroszczę. Całkiem niedawno stałem się jego fanem, choć rodzaj muzyki mi nie leży, to w tym przypadku pozwalam sobie zrobić wyjątek.. Edytowane 4 Lipca 2018 przez albiNOS 01 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 761 #3741 Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) Znalazłem fote z przygotowań do egzaminu w sesji zimowej ze mną w roli głównej Zgadnie ktoś przedmiot? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Lipca 2018 przez egzo18 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #3742 Napisano 5 Lipca 2018 Znalazłem fote z przygotowań do egzaminu w sesji zimowej ze mną w roli głównej Zgadnie ktoś przedmiot? Odpowiem słowami "klasyka" - bendem strzelał. A chodzi o przedmiot pn. Mniemanologia Stosowana Zgadłem ? 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #3743 Napisano 5 Lipca 2018 Projektowanie układów logicznych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #3744 Napisano 5 Lipca 2018 (edytowane) Nauka najpotrzebniejszych liter i cyfr? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 5 Lipca 2018 przez Szyszkops 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1211 #3745 Napisano 5 Lipca 2018 Jakieś podstawy analizy matematycznej? 0 e x p a n d y o u r t i m e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #3746 Napisano 5 Lipca 2018 (edytowane) Jakieś podstawy analizy matematycznej? I żeby było trudniej w konwencji binarnej !? Edytowane 5 Lipca 2018 przez LMed 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1211 #3747 Napisano 5 Lipca 2018 I żeby było trudniej w konwencji binarnej !? Napisałem o podstawach analizy bo na 0,1 najłatwiej się liczy...ale rzeczywiście ręka zasłania jakiś układ logiczny (czego nie widziałem na ekranie telefonu) 0 e x p a n d y o u r t i m e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3748 Napisano 5 Lipca 2018 W-F Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #3749 Napisano 5 Lipca 2018 (edytowane) Napisałem o podstawach analizy bo na 0,1 najłatwiej się liczy... Hmm..., najłatwiej się liczy . Tylko te nawyki. Edytowane 5 Lipca 2018 przez LMed 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 761 #3750 Napisano 5 Lipca 2018 Projektowanie układów logicznych.Tak! Technika cyfrowa.Czyli projektowanie układów logicznych . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach