kiniol 2283 #3901 Napisano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Paweł dzięki za miłe słowo A co do czasu to wiesz jak jest, leci niezwykle szybko i zaraz będę w Twoim wieku. Też bym pare razy cofnął czas, ale pamiętaj o jednym. Jeśli popełniłes jakiś błąd, to raczej go już nie popełnisz Głowa do góry, na pocieszenie powiem Ci, że znalazłem u siebie już pare siwych włosów Poza tym jesteś bardziej doświadczony życiowo, przy Tobie wypadam pewnie blado Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaEch Szymon... mój starszy syn jest w Twoim wieku... Kurcze, i tak jak Tobie, wydaje mu się, że życie można podzielić na części czarne i białe... Tak nie jest ...chyba,że chodzi tylko o włosy... Powiem Ci też, że cały czas powtarzam błędy i chyba już tak zostanie...Pozdro Wczora pisali do nocy to dzisiaj wszyscy śpio... Moje drugie selfi w życiu. A nie! Sorki. TrzecieSię zmęczyli... Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3902 Napisano 8 Sierpnia 2018 Ech Szymon... mój starszy syn jest w Twoim wieku... Kurcze, i tak jak Tobie, wydaje mu się, że życie można podzielić na części czarne i białe... Tak nie jest ...chyba,że chodzi tylko o włosy... Powiem Ci też, że cały czas powtarzam błędy i chyba już tak zostanie...Pozdro papugi.jpg Się zmęczyli... Z tym postrzeganiem świata tylko czarno i biało to mam wrażenie, że to trochę mit. Przynajmniej jeśli chodzi o mnie, to nie wydaje mi się, żebym postrzegal świat tylko jako zły, bądź jako dobry. Są rzeczy neutralne, a są złe i dobre jednocześnie Fajny ptaszor na głowie Pozdrawiam Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7605 #3903 Napisano 8 Sierpnia 2018 (...) Są rzeczy neutralne, a są złe i dobre jednocześnie (...) Zgadza się. Jak mawiał klasyk: "są plusy dodatnie i ujemne" Nie zawsze można ocenić rzeczy w sposób czarno-biały. Pozostaje jeszcze strefa półcienia... P.S. Swoją drogą "Strefa półcienia" to tytuł świetnej piosenki Budki Suflera z genialnego albumu "Nic nie boli tak jak życie" z 1997 roku. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3904 Napisano 8 Sierpnia 2018 Wczora pisali do nocy to dzisiaj wszyscy śpio... Moje drugie selfi w życiu. A nie! Sorki. TrzecieJak na trzecie, to bardzo udane Ja w życiu zrobiłem może z 10. Nie podążam za trendami Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #3905 Napisano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Hehe... jako jedyny z rodziny uchowałem się, i z premedytacją nie zakładam konta na fb, choć jako pasjonat informatyk, nie jestem uprzedzony, a wręcz przeciwnie, ciągnie mnie do wszystkiego co nowe. Ale zdjęcia zdecydowanie wole robić takie:...jak już wlezę na górę Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #3906 Napisano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Przynajmniej jeśli chodzi o mnie, to nie wydaje mi się, żebym postrzegal świat tylko jako zły, bądź jako dobry. Są rzeczy neutralne, a są złe i dobre jednocześnie Moim zdaniem nie ma rzeczy złych i dobrych, to nasze myślenie czyni je takimi. Ja osobiście zawsze byłem i nadal jestem wolnym człowiekiem i również szanuję wolność innych ludzi, a to w sposób naturalny pozwala mi prawie zawsze myśleć pozytywnie, wiec w otaczającym mnie świecie widzę zdecydowanie więcej dobra niż zła. Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3907 Napisano 8 Sierpnia 2018 Moim zdaniem nie ma rzeczy złych i dobrych, to nasze myślenie czyni je takimi. Ja osobiście zawsze byłem i nadal jestem wolnym człowiekiem i również szanuję wolność innych ludzi, a to w sposób naturalny pozwala mi prawie zawsze myśleć pozytywnie, wiec w otaczającym mnie świecie widzę zdecydowanie więcej dobra niż zła. Zgadzam się, właśnie to miałem na myśli Ja mówię o moim własnym postrzeganiu świata, co czyni niektóre rzeczy dobrymi, bądź złymi, jak i neutralnymi w mojej opinii Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #3908 Napisano 8 Sierpnia 2018 No, to my wyglądamy mniej więcej tak: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3909 Napisano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Taki wstydliwy właściciel, że Go Szyszka musi uchem przykrywac Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #3910 Napisano 9 Sierpnia 2018 Tak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #3911 Napisano 9 Sierpnia 2018 Widzę że w tym dziale udziela się sama młodzież. Jak z powyższego widać, to najmłodszy dyskutant i forumowy aktywista ma 14 lat. Jestem ciekawy ile lat ma najstarszy dyskutant i aktywista piszący w tym dziale? Mnie stuknęło już 61 lat. Mam nadzieję że nie jestem tu najstarszy. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #3912 Napisano 9 Sierpnia 2018 Miło mi to słyszeć, chociaż dodam, że młodzieżą niestety już od jakiegoś czasu nie jestem, do dziadka mniej, niż w pól drogi za to Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5784 #3913 Napisano 9 Sierpnia 2018 Widzę że w tym dziale udziela się sama młodzież. Jak z powyższego widać, to najmłodszy dyskutant i forumowy aktywista ma 14 lat. Jestem ciekawy ile lat ma najstarszy dyskutant i aktywista piszący w tym dziale? Mnie stuknęło już 61 lat. Mam nadzieję że nie jestem tu najstarszy. Z tego co wiem http://zegarkiclub.pl/forum/user/63245-omegadeville/ no i jeszcze ciut młodszy http://zegarkiclub.pl/forum/user/255-safinowski/ Zdrowia dla naszych seniorów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3914 Napisano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Widzę że w tym dziale udziela się sama młodzież. Jak z powyższego widać, to najmłodszy dyskutant i forumowy aktywista ma 14 lat. Jestem ciekawy ile lat ma najstarszy dyskutant i aktywista piszący w tym dziale? Mnie stuknęło już 61 lat. Mam nadzieję że nie jestem tu najstarszy. Najstarsi ludzie żyją po około 120 lat, co daje Ci jezcze drugie tyle A tak całkiem serio to piszesz jak energiczny 20 latek, więc ja nie widzę problemu Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #3915 Napisano 9 Sierpnia 2018 Z tego co wiem http://zegarkiclub.pl/forum/user/63245-omegadeville/ no i jeszcze ciut młodszy http://zegarkiclub.pl/forum/user/255-safinowski/ Zdrowia dla naszych seniorów No i nie można jeszcze zapomnieć o naszym Lechu wierszoklecie, który, z przykrością stwierdzam, dość rzadko ostatnio nas odwiedza http://zegarkiclub.pl/forum/user/63153-lec/ 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8993 #3916 Napisano 10 Sierpnia 2018 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Zenith Defy Surf, Baltic MR-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #3917 Napisano 10 Sierpnia 2018 Przepraszam Cię, ale tak mi jednego gościa przypominasz że szok S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5442 #3918 Napisano 10 Sierpnia 2018 Wczora pisali do nocy to dzisiaj wszyscy śpio... Moje drugie selfi w życiu. A nie! Sorki. TrzecieCześć, nie zmieniłeś się , choć widać pozytywny wysiłek. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #3919 Napisano 10 Sierpnia 2018 Cześć Staszek. A co tu się ma zmieniać na starość Fakt. Jedynie wysiłek coraz większy na tych samych szczytach Ledwo włażę tam, gdzie kiedyś wbiegłem dla rozgrzewki 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5442 #3920 Napisano 10 Sierpnia 2018 Nie przesadzaj, młodzieniaszku. Problemy zaczynają się pięćdziesiątce, lub po kilku... 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3921 Napisano 10 Sierpnia 2018 Szymony to generalnie z wyglądu sympatyczne chłopaki Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaTutaj zgadnąć miejscowość będzie łatwiej Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3922 Napisano 10 Sierpnia 2018 A co to za koszulka z widmem pulsara? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3923 Napisano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) A co to za koszulka z widmem pulsara?Teraz to mi zaimponowales Koszulka to okładka płyty Unknown Pleasures zespołu Joy Division, a to co na niej widnieje oryginalnie nazywa się "100 kolejnych uderzeń pulsara CP 1919"Był to pierwszy taki "odczyt" fal radiowych pulsara Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3924 Napisano 10 Sierpnia 2018 To była podpucha. Nie znam się zbytnio na pulsarach, ale tę płytę słuchałem pierwszy raz w 1979 roku Warsaw wcześniej. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3925 Napisano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) To była podpucha. Nie znam się zbytnio na pulsarach, ale tę płytę słuchałem pierwszy raz w 1979 roku Warsaw wcześniej.Kurde, sprytny jestes Ktos może ma do pożyczenia/sprzedania książkę Deborah Curtis o mężu i zespole? Zazdroszczę Ci możliwości słuchania Joy Division jezcze przed śmiercią Iana... Ile bym dał żeby być na koncercie! Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Sierpnia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach