Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hiroki

Jak wyglądamy?!

Rekomendowane odpowiedzi

Na forum o zegarkach w hyde parku gdzie setki są nie zegarkowych tematów.

Tak do tego mam zieloną cerę i propaguje weganizm.

W sumie najlepiej to nic tu nie pisać jak nie jeden się już przekonał (min w dziale perfumy) bo kółko wzajemnej adoracji zaczyna się oburzać że jakiś obcy wbija się między wersy.

Ok bez odbioru.

S7

Pisz pisz, a Marka nie słuchaj bo on jest wredny i samolubny. :P

Ed.

A w dodatku do japonek nie zakłada skarpet, fu. :lol:

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I zawsze musi mieć ostatnie zdanie ;)

Edytowane przez tarant

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zawsze, nie zawsze :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edit.

O już widzę że z forum zlatują się lajkujące ptaki :)

post-109557-0-84878300-1560796726.jpg

Edytowane przez Master Yoda

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edit.

O już widzę że z forum zlatują się lajkujące ptaki :)

Tarantino dostał plusa jako pierwszy odemnie, zawsze byłem za jawnoscią plusów i możliwością dania minusa.

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I takim wpisem "dokarmiłeś" tych co często swojego zdania wcale nie mają :)

Graty, graty, mega petarda :)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mieszkam na wsi i jako element obcy i napływowy też budziłem zainteresowanie autochtonów.A kto?A co?A czemu taki płot?A co tam sąsiad na pace wiezie?A czemu w ziemi się grzebie?Od kiedy na płocie powiesiłem takie tabliczki stałem się jakby mniej popularny :D

ae1ed8e224b5.jpg

A tak na poważnie to ludek tu w zasadzie uczciwy, zatargów żadnych nie miałem. W czasie budowy nic nie zniknęło z terenu co w mieście jest czasami trudne do uzyskania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edit

A tak do wszystkich szukających w moich postach "ukrytych przekazow", dajcie pooddychac i się od...

Dziękuję. :)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mieszkam na wsi i jako element obcy i napływowy też budziłem zainteresowanie autochtonów.A kto?A co?A czemu taki płot?A co tam sąsiad na pace wiezie?A czemu w ziemi się grzebie?Od kiedy na płocie powiesiłem takie tabliczki stałem się jakby mniej popularny :D

[/img][/url]

A tak na poważnie to ludek tu w zasadzie uczciwy, zatargów żadnych nie miałem. W czasie budowy nic nie zniknęło z terenu co w mieście jest czasami trudne do uzyskania.

A w której części Polski się osiedliłeś? Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze mieszkałem na augustowszczyźnie( z 4- letnią przerwą na Śląsk) ale nie na wsi.Przeniosłem się na wieś i za żadne skarby III Rzeszy nie wróciłbym do miasta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ja wtedy wciągnąłem, że mi taki uśmiech wyszedł?

post-6402-0-61260500-1560870352_thumb.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może wciągnąłeś wszechobecny klimat starych zegarów ?  ;)

pozdrawiam, Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ritter

A to fotka z tamtego roku, teraz pies jest dwa razy większy i dwa razy głupszy.

:D

To jest zgodne z obecnie modną teorią inflacji wszechświata, wszystko jednocześnie rozszerza się i stygnie :) .

Na forum o zegarkach w hyde parku gdzie setki są nie zegarkowych tematów.

Tak do tego mam zieloną cerę i propaguje weganizm.

W sumie najlepiej to nic tu nie pisać jak nie jeden się już przekonał (min w dziale perfumy) bo kółko wzajemnej adoracji zaczyna się oburzać że jakiś obcy wbija się między wersy.

Ok bez odbioru.

S7

Wchodząc w interakcję zawsze po primo narażasz się na w sumie "wszystko" a po sekundo na coś jeszcze gorszego.

Nie porównałbym tego np. do potyczki na miecze ale blisko ;) . Gdy w zwarciu widzisz nabrzmiałe powieki i obłęd w oczach tego, który w tej chwili cię właśnie ocenia, zrodzony świadomością, że jutro znów "do tego kieratu" albo jeszcze gorzej, adwersarz widzi oczami wyobraźni w Tobie swoją teściową... . I ten smak krwi w ustach, bo Ty także masz parę rachunków do wyrównania...

To wszystko trwa dłuższą chwilę i gdy rano następnego dnia budzisz się bardzo obolały ale jak nowonarodzony i oczyszczony to wiesz, że tej interakcji nie zamieniłbyś na nic innego. Zaś s-rajfonik nie jest całym światem a jedynie zwyczajnym narzędziem do ustalenia miejsca i zasad następnej prawdziwej interakcji.

Tem samym nie stroń od interakcji, one są piękne. Jak mawiał klasyk, mają smak zwycięstwa :) .

Edytowane przez Ritter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wchodząc w interakcję zawsze po primo narażasz się na w sumie "wszystko" a po sekundo na coś jeszcze gorsze

To wszystko trwa dłuższą chwilę i gdy rano następnego dnia budzisz się bardzo obolały ale jak nowonarodzony i oczyszczony to wiesz, że tej interakcji nie zamieniłbyś na nic innego. Zaś s-rajfonik nie jest całym światem a jedynie zwyczajnym narzędziem do ustalenia miejsca i zasad następnej prawdziwej interakcji.

Tem samym nie stroń od interakcji, one są piękne. Jak mawiał klasyk, mają smak zwycięstwa :) .

Ja to bym nazwał kopaniem się z koniem ... albo inaczej, całowaniem go pod ogon. Przyjemność żadna, a ryzyko duże. Ale jak ktoś lubi ... :huh:

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kiedy na płocie powiesiłem takie tabliczki stałem się jakby mniej popularny :D

Barrett - z dużej odległości muszą Cię omijać  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ritter

Ja to bym nazwał kopaniem się z koniem ... albo inaczej, całowaniem go pod ogon. Przyjemność żadna, a ryzyko duże. Ale jak ktoś lubi ... :huh:

"Bezboleśni, uśmiechnięci w ciągu dnia najgłośniej szlochają nocą"...

Trochę wysiłku i bólu, zrodzonych z fizycznej interakcji, która ma określone, ścisłe i honorowane zasady nie jest niczym niebezpiecznym a już na pewno ryzykownym. Zdradzę pewną tajemnice, w tej konkretnej chwili intensywnej interakcji o niczym się nie myśli a tym bardziej o teściowej :) .

Najcenniejsze jest to, że po takiej interakcji nie ma wzajemnych niedomówień. Gdyby tak było w internetach...

Edytowane przez Ritter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Barrett - z dużej odległości muszą Cię omijać  :D

Aż tak dużego kalibru w swoich szafach nie posiadam- największy to 308 Win, ale tabliczka z wielkim karabinem robi wrażenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolisz, że skopiuję pomysł? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi