Carrot 2432 #4676 Napisano 30 Czerwca 2019 Kilka lat temu ale nic się nie zmieniłem Teraz na pewno wszyscy Cię rozpoznamy na ulicy, straciłeś anonimowość Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4677 Napisano 5 Lipca 2019 Pozdrawiam Koleżeństwo z Tunezji :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #4678 Napisano 5 Lipca 2019 Pozdrawiam Koleżeństwo z Tunezji :-)Dziękujemy za pozdrowienia z czarnego lądu Minę masz nie tęgą, spoko jeszcze coś upolujesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #4679 Napisano 5 Lipca 2019 Urlop Ci chyba służy I okulary gdzieś zapodziałeś Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4680 Napisano 5 Lipca 2019 Dziękujemy za pozdrowienia z czarnego lądu Minę masz nie tęgą, spoko jeszcze coś upolujesz To się nazywa all inclusive ;-)Urlop Ci chyba służy I okulary gdzieś zapodziałeśWysłane z mojego SM-A530F przy użyciu TapatalkaKorekcyjne raczej mi się tu nie przydają ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #4681 Napisano 5 Lipca 2019 Zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4682 Napisano 5 Lipca 2019 Konrad, ja już ostatnio "na oparach" jechałem. Do tego przez kilka miesięcy sam w robocie, bo koleżanka na zwolnieniu lekarskim i na ten urlop czekałem jak "Żydzi na Mesjasza " ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 45476 #4683 Napisano 5 Lipca 2019 Pozdrawiam Koleżeństwo z Tunezji :-)A gdzie uśmiech w końcu na wakacjach jesteś 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4684 Napisano 5 Lipca 2019 A gdzie uśmiech w końcu na wakacjach jesteś Uśmiech będzie. Jutro ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 82977 #4685 Napisano 5 Lipca 2019 Dziękujemy za pozdrowienia z czarnego lądu Minę masz nie tęgą, spoko jeszcze coś upolujesz Przecież z żoną pojechał Pozdrawiam Koleżeństwo z Tunezji :-)Dzięki i również pozdro z kończącego się niebawem wywczasu w krainie CR7:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #4686 Napisano 5 Lipca 2019 Przecież z żoną pojechał Tym większa frajda z polowania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 82977 #4687 Napisano 5 Lipca 2019 Tym większa frajda z polowania To tylko dla twardzieli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4688 Napisano 5 Lipca 2019 Ja już jestem za stary na ten sport ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #4689 Napisano 5 Lipca 2019 Ja już jestem za stary na ten sport ;-)E tam, do końca życia jesteśmy myśliwymi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4690 Napisano 5 Lipca 2019 E tam, do końca życia jesteśmy myśliwymi Może i tak, ale jak ma się fajną żonę, to chęć do myślistwa jakby taka mniejsza ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
C3SS 7 #4691 Napisano 5 Lipca 2019 Może i tak, ale jak ma się fajną żonę, to chęć do myślistwa jakby taka mniejsza ;-) Pięknisiu no Nas raczej takimi gadkami to nie oszukasz ,no chyba ,że tak mówisz tylko po to aby oszukać własnego siebie bez wyjątku każdy z Nas pozostanie do końca życia myśliwym...mamy to w DNA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 82977 #4692 Napisano 5 Lipca 2019 Niech wypoczywa w spokoju, polowanie męczące jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #4693 Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) Przecież z żoną pojechał To zależy z czyją żoną ps. Udanego wypoczynku Edytowane 5 Lipca 2019 przez Jędrula.wawa 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #4694 Napisano 6 Lipca 2019 Pięknisiu no Nas raczej takimi gadkami to nie oszukasz ,no chyba ,że tak mówisz tylko po to aby oszukać własnego siebie bez wyjątku każdy z Nas pozostanie do końca życia myśliwym...mamy to w DNA Bzdura... Życzę Ci kobiety, która zmieni twoje poglądy. I nie zrobi tego wałkiem do ciasta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69236 #4695 Napisano 6 Lipca 2019 Rafał, zresetuj się i na czas urlopu pozostań biernym obserwatorem. Unikniesz w ten sposób wybrednych komentarzy zazdrosnych kolegów z Forum 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #4696 Napisano 6 Lipca 2019 Rafał, zresetuj się i na czas urlopu pozostań biernym obserwatorem. Unikniesz w ten sposób wybrednych komentarzy zazdrosnych kolegów z Forum A najlepiej jak wyłączy całkiem internet i uważa na tubylców z kałachami 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5768 #4697 Napisano 8 Lipca 2019 Tutaj się żalę bo gdzie w pewnym sensie wygląd się zmieni Maszyna stolarska (wyrówniarka) wciągnęła mi dzisiaj kciuka prawej ręki i zmieliło jakieś 2 cm aż do nasady paznokcia zanim wyrwałem Poklepcie po plecach może mniej w nocy będzie bolało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #4698 Napisano 8 Lipca 2019 Tutaj się żalę bo gdzie w pewnym sensie wygląd się zmieni Maszyna stolarska (wyrówniarka) wciągnęła mi dzisiaj kciuka prawej ręki i zmieliło jakieś 2 cm aż do nasady paznokcia zanim wyrwałem Poklepcie po plecach może mniej w nocy będzie bolało O kurde, współczuję!!! Jak zmieliło to nic się przyszyć nie dało... Życzę, żeby jak najwięcej się odtworzyło. Mojemu tacie kiedyś kosiarka tak właśnie do końca paznokcia haratnęła, po kilku latach prawie się całkiem odbudował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 866 #4699 Napisano 8 Lipca 2019 Tutaj się żalę bo gdzie w pewnym sensie wygląd się zmieni Maszyna stolarska (wyrówniarka) wciągnęła mi dzisiaj kciuka prawej ręki i zmieliło jakieś 2 cm aż do nasady paznokcia zanim wyrwałem Poklepcie po plecach może mniej w nocy będzie bolało Ale już wcześniej byłeś prawdziwym stolarzem, czy dopiero teraz? Sorki za głupie żarty ... Dobrze, że nic bardziej poważnego ale sympatyczne to raczej nie było. Zdrówka życzę 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25658 #4700 Napisano 8 Lipca 2019 Współczuję stary.. głowa do góry. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach