brz 1956 #5351 Napisano 1 Maja 2020 (edytowane) Ja swoją maseczkę postanowiłem przy okazji kwarantanny wyhodować. Unikam pojawiania się w jakimkolwiek kadrze, a jeszcze bardziej stronię od robienia autoportretów, ale rezultatem jestem zdruzgotany zawsze. ? Edytowane 1 Maja 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5352 Napisano 1 Maja 2020 Jakoś tak ...srogo ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23931 #5353 Napisano 1 Maja 2020 Łukasz, nie przejmuj się. Takich jest więcej. Skądś to znam ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #5354 Napisano 1 Maja 2020 Srogość - słowo łączące w sobie czasownik, rzeczownik i element grozy. ? Srogo to wygląda loco50. Ja mogę się prezentować najwyżej jak skonfundowany żydowski intelektualista. ? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 42694 #5355 Napisano 1 Maja 2020 Dobre? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13164 #5356 Napisano 1 Maja 2020 Dziwnie 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5357 Napisano 2 Maja 2020 We własnym garażu maseczki nie potrzebuję ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1084 #5358 Napisano 2 Maja 2020 11 minut temu, fidelio napisał: We własnym garażu maseczki nie potrzebuję ? Ładne zdjęcie Rafał Yeti w garażu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5359 Napisano 2 Maja 2020 Dzięki Piotr ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość D@dik #5360 Napisano 3 Maja 2020 Zgodnie z trendami ...szmata na gębę przed wyjazdem z krzaków ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13164 #5361 Napisano 3 Maja 2020 W dniu 2.05.2020 o 19:27, fidelio napisał: We własnym garażu maseczki nie potrzebuję ? Niby we własnym, a jednak za kratami ? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #5362 Napisano 3 Maja 2020 Mocno oficjalne i do tego pozowane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #5363 Napisano 4 Maja 2020 (edytowane) 11 godzin temu, SIRLUKE1 napisał: Mocno oficjalne i do tego pozowane Łukasz na prezydenta kandydujesz ?? Edytowane 4 Maja 2020 przez pawelb29 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 27873 #5364 Napisano 4 Maja 2020 13 godzin temu, SIRLUKE1 napisał: Mocno oficjalne i do tego pozowane I powiedz, który to salon ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5365 Napisano 4 Maja 2020 2 minuty temu, rmak napisał: I powiedz, który to salon ? Bardzo prosto to znaleźć https://www.audiszczecin.audi.pl/pl/samochody-nowe/nasi-sprzedawcy.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #5366 Napisano 4 Maja 2020 (edytowane) No to czy ja coś więcej muszę pisać. Mocno oficjalne jest, jest Tu mniej i ostatnio w trendzie: 9 godzin temu, pawelb29 napisał: Łukasz na prezydenta kandydujesz ? Jasne, a co mi szkodzi. Pocztówkę ślij gdzie bądź Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Maja 2020 przez SIRLUKE1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #5367 Napisano 4 Maja 2020 (edytowane) 22 godziny temu, SIRLUKE1 napisał: Mocno oficjalne i do tego pozowane Najmocniej przepraszam, ale muszę się Ciebie jako profesjonalisty o coś zapytać. Dlaczego wszyscy pracownicy działu handlowego i jego otoczenia, skądinąd zapewne niezwykle sympatyczni starannie wyedukowani młodzi ludzie i niezwykle profesjonalni sprzedawcy przy pozie mocno oficjalnej mają skrzyżowane ręce? Zapewne wiesz co w mowie ciała taki gest oznacza. Jeszcze raz przepraszam że o to pytam. Edytowane 4 Maja 2020 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #5368 Napisano 4 Maja 2020 5 minut temu, dziadek napisał: Najmocniej przepraszam, ale muszę się Ciebie jako profesjonalisty o coś zapytać. Dlaczego wszyscy pracownicy działu handlowego i jego otoczenia, skądinąd zapewne niezwykle sympatyczni starannie wyedukowani młodzi ludzie i niezwykle profesjonalni sprzedawcy przy pozie mocno oficjalnej mają skrzyżowane ręce? Zapewne wiesz co w mowie ciała taki gest oznacza. Jeszcze raz przepraszam że o to pytam. Żeby było zegarek widać ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #5369 Napisano 4 Maja 2020 Od wielu, wielu lat teza o skrzyżowanych rękach, tym samym o pozycji zamkniętej jest już nie do końca aktualna Jeśli rozmawiasz z kimś i on będzie miał skrzyżowane ręce, to zgodnie z naszymi uwarunkowaniami będziemy się starali do rozmówcy, bezwiednie dostosowywać, tym samym zanim się spostrzeżemy, również będziemy mieli skrzyżowane ręce.Zwróć uwagę, że jak sam piszesz, masz odczucie, że są to osoby sympatyczne, młode i profesjonalne i o to chodzi.ŁukaszWysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Żeby było zegarek widać I to jest najlepsze podsumowanie Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5370 Napisano 4 Maja 2020 Zwróć uwagę, że jak sam piszesz, masz odczucie, że są to osoby sympatyczne, młode i profesjonalne i o to chodzi.Nie od dziś wiadomo, że dziadek się nie zna na ludziach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 73843 #5371 Napisano 4 Maja 2020 34 minuty temu, Szyszkops napisał: Nie od dziś wiadomo, że dziadek się nie zna na ludziach Na kobietach się zna jak nikt inny 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #5372 Napisano 4 Maja 2020 Mam wrażenie, że chodzi i kwestę kadru. Jeśli jest to tzw. portret amerykański (jak tu), widać dużo człowieka. A jeśli dużo go widać , a na zdjęciu jednak nie ma rąk, to jest to jakieś dziwne/podejrzane. Bo gdzie on te łapy ma i co z nimi robi? No to ludzie krzyżują na piersi, bo przynajmniej widać, że konkretni są i nie gmerają w gaciach albo kieszeniach czy nie zwieszają wzdłuż ciała jak ameby. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5373 Napisano 4 Maja 2020 Na kobietach się zna jak nikt inny No właśnie, przecież mówię A jeśli dużo go widać , a na zdjęciu jednak nie ma rąk, to jest to jakieś dziwne/podejrzane. Bo gdzie on te łapy ma i co z nimi robi?Sięga paluszkami do kieszeni klienta, już zwinnie chwyta jego portfel, już wślizguje się do przegródek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #5374 Napisano 4 Maja 2020 9 minut temu, brz napisał: Mam wrażenie, że chodzi i kwestę kadru. Jeśli jest to tzw. portret amerykański (jak tu), widać dużo człowieka. A jeśli dużo go widać , a na zdjęciu jednak nie ma rąk, to jest to jakieś dziwne/podejrzane. Bo gdzie on te łapy ma i co z nimi robi? No to ludzie krzyżują na piersi, bo przynajmniej widać, że konkretni są i nie gmerają w gaciach albo kieszeniach czy nie zwieszają wzdłuż ciała jak ameby. Tak tylko chciałem sprostować plan amerykański... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #5375 Napisano 4 Maja 2020 Faktycznie, mea culpa. Lata minęły, pomieszałem pojęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach