kokop 13 #226 Napisano 16 Sierpnia 2009 Na zdjęciu ludzi zawsze są czyjeś dzieci.Starzy też wiedzą że mam na imię Robert to żadna tajemnica a córka ma na imię....a po co ci to? 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5076 #227 Napisano 16 Sierpnia 2009 córki sa na zdjęciach dla złagodzenia szoku po obejrzeniu rodzica 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #228 Napisano 16 Sierpnia 2009 Na zdjęciu ludzi zawsze są czyjeś dzieci.Starzy też wiedzą że mam na imię Robert to żadna tajemnica a córka ma na imię....a po co ci to? A ja na przykład dopiero teraz się dowiedziałem że masz na imię Robert Poza tym wcale mi nie chodziło żeby wpisywać imię dziecka, jeśli takowe znajduje się na zdjęciu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
star_20 1 #229 Napisano 16 Sierpnia 2009 Nagib, oczywiście przeoczyłeś moją fotkę z pampersowiczem ps. dla tych z pierwszej poł. XXw.: Bogdan 0 pumpernikiel & zorkij 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #230 Napisano 16 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #231 Napisano 16 Sierpnia 2009 ...no proszę żeby dostać się do klubu to nie tylko trzeba lubić zegarki ale także posiadać ......córkę .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #232 Napisano 16 Sierpnia 2009 To żeby mnie nie wywalili 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #233 Napisano 16 Sierpnia 2009 Idę robić córkę! Fotka będzie, pi razy oko, za 9 miesięcy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #234 Napisano 16 Sierpnia 2009 do tego czasu admin cie zawieszaOOOO!!! 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #235 Napisano 16 Sierpnia 2009 Chyba muszę się wypisać z klubu bo chciałbym mieć syna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #236 Napisano 16 Sierpnia 2009 Słabi z was faceci drodzy forumowicze. Mizeria straszna....zepnijta się w sobie, zostawcie te zegarki na jakiś czas i zróbta syna!!! a nie same dziurawce ...To może przez to żarcie z hipermarketów? Jak widać zrobić syna to sztuka ...a w 21 wieku niemal wyczyn Niech ktoś wklei zdjecie syna!!! Bo mam przed oczami obrazki z seksmisji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #237 Napisano 16 Sierpnia 2009 Jak widać zrobić syna to sztuka ...a w 21 wieku niemal wyczyn Niech ktoś wklei zdjecie syna!!! Bo mam przed oczami obrazki z seksmisji Dla mnie pikuś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #238 Napisano 16 Sierpnia 2009 Widzę że młody nie dał Ci pokierowac A tak w ogóle to trzymasz się jeszcze dziś na nogach?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #239 Napisano 16 Sierpnia 2009 A tak w ogóle to trzymasz się jeszcze dziś na nogach?? Wczora żem lewitował.Dziś wyrównuje loty,bo juz jutro z rana robota 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #240 Napisano 16 Sierpnia 2009 Dla mnie pikuś Wklejaj to zdjęcie co trzy posty...wtedy może wyrówna się średnia kobiety-mężczyźni ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #241 Napisano 16 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #242 Napisano 16 Sierpnia 2009 Wczora żem lewitował.Dziś wyrównuje loty,bo juz jutro z rana robota No to chociaż tyle A tak w ogóle to widzę teraz komu podbierałeś tego Casioka nawet chciałem spytać czy się juz z synem nie wymieniasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #243 Napisano 16 Sierpnia 2009 Słabi z was faceci drodzy forumowicze. Mizeria straszna....zepnijta się w sobie, zostawcie te zegarki na jakiś czas i zróbta syna!!! a nie same dziurawce ...To może przez to żarcie z hipermarketów? Jak widać zrobić syna to sztuka ...a w 21 wieku niemal wyczyn Niech ktoś wklei zdjecie syna!!! Bo mam przed oczami obrazki z seksmisji Co ty trujesz. My twardziele jesteśmy. A syna też mam. I wprawdzie nie zrobiłem go w wieku 21 lat tylko 23 ale mniejsza z tym. Będziesz jeszcze coś wymyślac to naślę go na ciebie 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #244 Napisano 16 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 43 #245 Napisano 17 Sierpnia 2009 Słabi z was faceci drodzy forumowicze. Mizeria straszna....zepnijta się w sobie, zostawcie te zegarki na jakiś czas i zróbta syna!!! a nie same dziurawce ...To może przez to żarcie z hipermarketów? Jak widać zrobić syna to sztuka ...a w 21 wieku niemal wyczyn Niech ktoś wklei zdjecie syna!!! Bo mam przed oczami obrazki z seksmisji zaraz Panowie zaraz ja też mam dóch synów Jeszcz do wieku posaidacza zegarka im daleko (2lata, 2 miesiące) ale zawsze można wychować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nekroskop 11 #246 Napisano 17 Sierpnia 2009 Kontynuując prorodzinny wątek tatusiowo-córeczkowy również wrzucam coś od siebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #247 Napisano 17 Sierpnia 2009 Kontynuując prorodzinny wątek tatusiowo-córeczkowy również wrzucam coś od siebie I fajnie, ale przypominam że jest to temat "jak wyglądamy" a nie jak wyglądają nasze pociechy, jest osobny temat na to.Na tym zdjęciu niestety nie widac jak wyglądasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #248 Napisano 17 Sierpnia 2009 Na tym zdjęciu niestety nie widac jak wyglądasz jak nie widać, jak wiadać? Jest podobny do ......Nikogo Pół Vladimir/ pół "dawca nerek". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #249 Napisano 17 Sierpnia 2009 jak nie widać, jak wiadać? Jest podobny do ......Nikogo Do czarnego power-rangersa najwyżej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2980 #250 Napisano 17 Sierpnia 2009 A, co mi tam...: 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach