Stary 78 #551 Napisano 30 Października 2010 W czasie przejażdżki weekendowej Jedno ze świeższych..... Uploaded with ImageShack.us 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 #552 Napisano 1 Listopada 2010 (edytowane) To ja, oczywiście G musi być! Edytowane 2 Listopada 2010 przez Ranger 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #553 Napisano 2 Listopada 2010 To ja, oczywiście G musi być! A ja tam nie widzę ani Ciebie ani G... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 #554 Napisano 2 Listopada 2010 Haha, mówisz że się zakamuflowaliśmy ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #555 Napisano 2 Listopada 2010 Haha, mówisz że się zakamuflowaliśmy ? ...chyba tak bo ciężko Cie znaleźć pod tym czerwonym krzyżykiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 #556 Napisano 2 Listopada 2010 Aaa, czyli nie wyświetla wam się fota? Dziwne, już poprawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #557 Napisano 2 Listopada 2010 Panowie!!!użalacie się nad swoim wiekiem a nie wiecie ile inni mają (czyt.ja) 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 457 #558 Napisano 2 Listopada 2010 ACU, kamo wz. 93 plus marpat fiu fiu a do tego fajny oczojebny G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 #559 Napisano 2 Listopada 2010 No, no... Widzę, że się tutaj jeszcze paru militarystów znajdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czino 0 #560 Napisano 2 Listopada 2010 Ja bym powiedział UCP bo ACU to tylko krój, którego zresztą tutaj nie widzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 #561 Napisano 3 Listopada 2010 Aczkolwiek to ACU w UCP, w dodatku kontrakt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czino 0 #562 Napisano 3 Listopada 2010 A to sory, ale na zdjęciu nie widać czy kieszenie są pod kątem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 #563 Napisano 3 Listopada 2010 Ale widać, że ma charakterystycznie przyszyty rzep 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czino 0 #564 Napisano 3 Listopada 2010 Jak dla mnie to za dużo tam nie widać, ale dobra kończymy ten OT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 457 #565 Napisano 3 Listopada 2010 Ale polarek to pewnie Helikon bo to nie nasz kontrakt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 #566 Napisano 3 Listopada 2010 Polarek również kontrakt(tylko kapelusz na tej fotce to Helikon choć resztę munduru MCCUU mam w kontrakcie ). Tyle, że to nie zwykła wersja dla piechoty, a polar gromu firmy Summit. Gadżeciarz ze mnie, przyznaję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha 43 #567 Napisano 3 Listopada 2010 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #568 Napisano 3 Listopada 2010 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha 43 #569 Napisano 3 Listopada 2010 nie, nie, to koszulka "nożowa" SOG czyli Special Operation Group 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #570 Napisano 17 Listopada 2010 Z braku laku pozwole sobie odświeżyć Uploaded with ImageShack.us Dawać swoje foty !! co jest z wami ?! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #571 Napisano 17 Listopada 2010 Dawać swoje foty !! co jest z wami ?! Boimy się... Michał, a gdzie to ta fota robiona? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #572 Napisano 17 Listopada 2010 Carlito - Mafia ! W miarę aktualne 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #573 Napisano 17 Listopada 2010 Czego? A fota pod domem, w drodze na spacerek... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #574 Napisano 17 Listopada 2010 Carlito, chcesz żebym znowu musiał wyłączyć kompa ze strachu?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #575 Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) Michale, Twój nick jest w 200% idealnie dobrany :) Edytowane 17 Listopada 2010 przez SIRLUKE1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach