Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hiroki

Jak wyglądamy?!

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie - schlebiacie ale jesli ktos lubi stare zegarki to nie znaczy ze je pamieta :)

E tam. Ja myślę, żeś się odrestaurował tak, jak te swoje zegarki. A że Ci to dobrze wychodzi, to trudno się dziwić zdziwieniu kolegów. wink.gif

"Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,

żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."

(Kazn. 3:11)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz znowu schudlem - to floryda jak zwykle :) ale waze kuz jakies 5 kg mniej niz na zdjeciu:)

w kazdym razie nadal 33 :)

zadnych dratsycznych restauracji na ten rok nie przewiduje

na lapie jlc MC geo

pozdrawiam serdecznie - wlasnie wrocilem od zegarmistrza i po calym dniuu walczenia z zegarkami zabieram sie za mala wykonczeniowke

serdeczne dzieki

pozdr

Rafal

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytochrom ? jak widać rocznik 77 to bardzo udany model ale palenie rzuć bo szkodzi zegarkom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafale faktycznie fajna fotka - przytyłeś na garnuszku ... Żony :) - klasyczny urlopik - tam gdzie w zeszłym roku ?

Zegarek chyba faktycznie JLC Master C. niech zgdnę co w kieszonce koszuli - czerwone malborasy :) ?

Zaraz przytył na siłownie chodzi i przybrał masy mięśniowej to przecież widać ... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz ostanio na silke nie wyrabiam :) za duzo kontuzji - wiec chudne :) - znowu zerwalem biceps - wiec od jakiegos czasu znowu wiosla i bieganie ale w malych dawkach

czerwone setki w kieszni --- coz na rzucenie palenia sie nie zanosi :)

co do miejsca to Naples FL, moja zona bardzo je lubi - ja juz srednio - brak dobrych sklepow z zegarkami ale za tu kupa drogich butikow ze szmatami :)

coz w lutym sa targi zegarkowe w Daytonie - wybieramy sie cala banda z alabamy - bedzie nas z 8 aut z samego Birmingahm - -podobno maja byc najwieksza gielda w usa - kiedys ten status mialo Orlando - jesli mi sie uda wyrwac z roboty na te 3 dni to obfoce i zrobie mala relacje.\

Janku a powiedz czy przeszczep bezela sie udal???

pzodr

R

Edytowane przez cytochrom

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafał jak będą jakieś fajne Ruski na tym bazarku to weź mi kilka sztuk :) hehe

A fotki koniecznie !

A fajki to w miękkie paczce co ? :)

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawid, z Ruskimi to akurat tutaj starszna bieda ---- jakies sa :) ale bardzo malo,

Nie sadze abym kupil jakis zegarek - beda dillerzy z calego swiata wiec ceny tez jak znam zycie odopowiednie, ale tez sporo ludzi przywozi czesci - werki, wskazowki tarcze - i na to po cichu licze

na zakupy zegarkowe raczej lepiej sie nastawic na mniejszych lokalnych gieldach - mniejszy wybor ale i lepsze ceny:)

Miekie to przeklenstwo - zwykle w pod koniec dnia to co zostanie wyglada jak z wilka i zajaca:)

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już myślałem, że nikt nie zapyta :) Btw, cytochrom, jakie wiosła? kajak, kanadyjka czy wioślarstwo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys troszke kajak teraz juz glownie ze wzgledu na mega wstret do rannego wstawania i jazdy 50km niestety najczesciej maszyna - na wode wyrabiam niestety co 2 sobote miesiaca,

pozdr

R

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

bienn co to za fura??

Jakiś Gepard, albo i Leopard

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak wyglądałem trzy lata temu :D

post-24452-0-80997100-1331637389.jpg

Edytowane przez Lestaf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak od 3 lat siedzisz w Tatrach to może trzeba lokalizacje w opisie zmienić ;):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzy lata temu to chyba był halny- bez włosów......teraz wybrałeś lepszą aurę w górach to i włos się puścił ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł, do komentarzy to pierwszy a moze bys tak swoja fote wstawił hm? ;)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy serwer wytrzyma? takie "mordy" jak moja ;) są ścigane przez prawo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem ;)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie tak pawel007, bliżej prawdy jest qzn, trzy lata siedzę w Tatrach i zarosłem jak Rumcajs. Teraz na przykład siedzę z laptopem w jaskini koło Giewontu ;) A z tym serwerem to masz rację, odkąd ja swoje zdjęcie wrzuciłem, forum ciągle się sypie, już nawet bana miałem za to dostać :)

W tym wszystkim uciążliwe jest tylko to, że do ubikacji muszę aż pod Rysy chodzić...

post-24452-0-56559500-1331637700.jpg

Edytowane przez Lestaf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również się ujawnię. Tutaj akurat spadam z prędkością ok. 200 km/h. Dla ułatwienia - nie mam wąsów ;)

d193b9ab2c7c9c9dmed.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lestaf- badaczem rzeczy ulotnych jesteś czy miałeś eksmisje a kasy na chatę nie ma? ( ale za to ma się sikory jak się patrzy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo sikory albo chata, trzeciego wyjścia nie ma ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chorwat swietna fota - zazdroszcze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-76537100-1331637752.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe czepiasz sie, poprostu mi sie nudzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi