Tomasz Bożys 1 #626 Napisano 20 Listopada 2010 Panowie - schlebiacie ale jesli ktos lubi stare zegarki to nie znaczy ze je pamieta E tam. Ja myślę, żeś się odrestaurował tak, jak te swoje zegarki. A że Ci to dobrze wychodzi, to trudno się dziwić zdziwieniu kolegów. 0 "Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."(Kazn. 3:11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #627 Napisano 21 Listopada 2010 Juz znowu schudlem - to floryda jak zwykle ale waze kuz jakies 5 kg mniej niz na zdjeciu:) w kazdym razie nadal 33 zadnych dratsycznych restauracji na ten rok nie przewiduje na lapie jlc MC geo pozdrawiam serdecznie - wlasnie wrocilem od zegarmistrza i po calym dniuu walczenia z zegarkami zabieram sie za mala wykonczeniowke serdeczne dzieki pozdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ph7 103 #628 Napisano 21 Listopada 2010 Cytochrom ? jak widać rocznik 77 to bardzo udany model ale palenie rzuć bo szkodzi zegarkom. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #629 Napisano 21 Listopada 2010 Rafale faktycznie fajna fotka - przytyłeś na garnuszku ... Żony - klasyczny urlopik - tam gdzie w zeszłym roku ?Zegarek chyba faktycznie JLC Master C. niech zgdnę co w kieszonce koszuli - czerwone malborasy ? Zaraz przytył na siłownie chodzi i przybrał masy mięśniowej to przecież widać ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #630 Napisano 21 Listopada 2010 (edytowane) Coz ostanio na silke nie wyrabiam za duzo kontuzji - wiec chudne - znowu zerwalem biceps - wiec od jakiegos czasu znowu wiosla i bieganie ale w malych dawkachczerwone setki w kieszni --- coz na rzucenie palenia sie nie zanosi co do miejsca to Naples FL, moja zona bardzo je lubi - ja juz srednio - brak dobrych sklepow z zegarkami ale za tu kupa drogich butikow ze szmatami coz w lutym sa targi zegarkowe w Daytonie - wybieramy sie cala banda z alabamy - bedzie nas z 8 aut z samego Birmingahm - -podobno maja byc najwieksza gielda w usa - kiedys ten status mialo Orlando - jesli mi sie uda wyrwac z roboty na te 3 dni to obfoce i zrobie mala relacje.\ Janku a powiedz czy przeszczep bezela sie udal??? pzodrR Edytowane 21 Listopada 2010 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #631 Napisano 21 Listopada 2010 Rafał jak będą jakieś fajne Ruski na tym bazarku to weź mi kilka sztuk heheA fotki koniecznie ! A fajki to w miękkie paczce co ? 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #632 Napisano 21 Listopada 2010 Dawid, z Ruskimi to akurat tutaj starszna bieda ---- jakies sa ale bardzo malo, Nie sadze abym kupil jakis zegarek - beda dillerzy z calego swiata wiec ceny tez jak znam zycie odopowiednie, ale tez sporo ludzi przywozi czesci - werki, wskazowki tarcze - i na to po cichu licze na zakupy zegarkowe raczej lepiej sie nastawic na mniejszych lokalnych gieldach - mniejszy wybor ale i lepsze ceny:) Miekie to przeklenstwo - zwykle w pod koniec dnia to co zostanie wyglada jak z wilka i zajaca:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 14 #633 Napisano 21 Listopada 2010 bienn co to za fura?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qzn 42 #634 Napisano 21 Listopada 2010 Już myślałem, że nikt nie zapyta Btw, cytochrom, jakie wiosła? kajak, kanadyjka czy wioślarstwo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #635 Napisano 21 Listopada 2010 kiedys troszke kajak teraz juz glownie ze wzgledu na mega wstret do rannego wstawania i jazdy 50km niestety najczesciej maszyna - na wode wyrabiam niestety co 2 sobote miesiaca, pozdrR 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #636 Napisano 21 Listopada 2010 bienn co to za fura?? Jakiś Gepard, albo i Leopard 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #637 Napisano 23 Listopada 2010 (edytowane) A tak wyglądałem trzy lata temu Edytowane 23 Listopada 2010 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qzn 42 #638 Napisano 23 Listopada 2010 Jak od 3 lat siedzisz w Tatrach to może trzeba lokalizacje w opisie zmienić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5355 #639 Napisano 23 Listopada 2010 trzy lata temu to chyba był halny- bez włosów......teraz wybrałeś lepszą aurę w górach to i włos się puścił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #640 Napisano 23 Listopada 2010 Paweł, do komentarzy to pierwszy a moze bys tak swoja fote wstawił hm? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5355 #641 Napisano 23 Listopada 2010 nie wiem czy serwer wytrzyma? takie "mordy" jak moja są ścigane przez prawo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #642 Napisano 23 Listopada 2010 Rozumiem 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #643 Napisano 23 Listopada 2010 (edytowane) To nie tak pawel007, bliżej prawdy jest qzn, trzy lata siedzę w Tatrach i zarosłem jak Rumcajs. Teraz na przykład siedzę z laptopem w jaskini koło Giewontu A z tym serwerem to masz rację, odkąd ja swoje zdjęcie wrzuciłem, forum ciągle się sypie, już nawet bana miałem za to dostać W tym wszystkim uciążliwe jest tylko to, że do ubikacji muszę aż pod Rysy chodzić... Edytowane 23 Listopada 2010 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9560 #644 Napisano 23 Listopada 2010 Ja również się ujawnię. Tutaj akurat spadam z prędkością ok. 200 km/h. Dla ułatwienia - nie mam wąsów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5355 #645 Napisano 23 Listopada 2010 lestaf- badaczem rzeczy ulotnych jesteś czy miałeś eksmisje a kasy na chatę nie ma? ( ale za to ma się sikory jak się patrzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #646 Napisano 23 Listopada 2010 Albo sikory albo chata, trzeciego wyjścia nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #647 Napisano 23 Listopada 2010 Chorwat swietna fota - zazdroszcze 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #648 Napisano 23 Listopada 2010 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #649 Napisano 23 Listopada 2010 Na wieczornym spacerku... Uploaded with ImageShack.usto negatyw? 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #650 Napisano 23 Listopada 2010 hehe czepiasz sie, poprostu mi sie nudzi 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach