Jimi Jump 0 #1026 Napisano 14 Lipca 2011 Ciekawe co by było na zdjęciach Lestafa ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 456 #1027 Napisano 15 Lipca 2011 Lestaf....a może ty zrobisz taką prezentację swoich zdjęć ''plenerowych'' Świetny pomysł, bo tak się złożyło, że w sierpniu ja też mam urlop, w tym roku jadę w góry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #1028 Napisano 15 Lipca 2011 Świetny pomysł, bo tak się złożyło, że w sierpniu ja też mam urlop, w tym roku jadę w góry To tak dla odmiany rozumiem ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 456 #1029 Napisano 15 Lipca 2011 Tak co by nudno nie było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #1030 Napisano 15 Lipca 2011 Lestaf, to zdaje się Twój pierwszy wyjazd w góry? Musisz się dobrze przygotować. A najlepiej pooglądać dużo zdjęć z gór... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #1031 Napisano 15 Lipca 2011 Musisz się dobrze przygotować. Kup jakieś buty za kostkę, nóż i zegarek.Aha.. w górach jest zimno czasami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #1032 Napisano 15 Lipca 2011 (edytowane) Lestaf, pamiętaj, w góry to tylko sandały i białe skarpetki po kolana Kup jakieś buty za kostkę, nóż i zegarek.Aha.. w górach jest zimno czasami. Bartka nie słuchaj. Wszędzie czasami jest zimno. Noża nie kupuj, bo w każdej restauracji są sztućce. Edytowane 15 Lipca 2011 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 456 #1033 Napisano 15 Lipca 2011 Cenne uwagi, wszystko rzetelnie notuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #1034 Napisano 15 Lipca 2011 Lestaf, pamiętaj, w góry to tylko sandały i białe skarpetki po kolana Bartka nie słuchaj. Wszędzie czasami jest zimno. Noża nie kupuj, bo w każdej restauracji są sztućce. Krystek, od razu widać, że byłeś już w górach... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #1035 Napisano 15 Lipca 2011 Krystek, od razu widać, że byłeś już w górach... Byłem, ale też pierwszy raz i nie wiedziałem tych wszystkich rzeczy, dlatego po obserwacjach ostrzegam Lestafa żeby nie zaliczył takiej wtopy jak ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #1036 Napisano 15 Lipca 2011 Ostatnio mi wszyscy robią chcice na góry. Planuję w 4 tygodnie kondycje odbudować i zaliczyć parę lubianych prze zemnie tras. Np Gąsienicowa, Krzyżne, Pięć stawów, Szpiglas, Morskie oko. Albo na Świnicę podskoczyć ? Ładnie tam jest ;]Tylko nie mam noża Kupię sobie za to survivalowy widelec ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 456 #1037 Napisano 15 Lipca 2011 Tylko nie mam noża Kupię sobie za to survivalowy widelec ! Krystek mówi, że nie trzeba noża 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1038 Napisano 15 Lipca 2011 Albo na Świnicę podskoczyć ? Ładnie tam jest ;] Na Świnicę nie jeżdżą dorożki jak do Morskiego Oka, więc trochę lipa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 456 #1039 Napisano 15 Lipca 2011 Na Świnicę nie jeżdżą dorożki jak do Morskiego Oka, więc trochę lipa Kolejką na Kasprowy możesz sobie wjechać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #1040 Napisano 15 Lipca 2011 I to jest słuszna koncepcja, bo przecież nie po to się jedzie w góry, żeby po nich chodzić... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #1041 Napisano 15 Lipca 2011 Wiesz ile to trudu żeby przejść od knajpy do knajpy w tych terenach? Kto by chciał się jeszcze dodatkowo męczyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #1042 Napisano 15 Lipca 2011 Bo między knajpami powinny kursować kolejki...Albo dorożki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 456 #1043 Napisano 15 Lipca 2011 Przed knajpą w Zakopcu zawsze jest kolejka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1044 Napisano 15 Lipca 2011 Co by nie było,ze nie aktualne I takie zwyczajne rafy Sztuka zrobić film pod wodą aparatem http://www.youtube.com/watch?v=PObMEzr1kBo 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #1045 Napisano 15 Lipca 2011 heh, nie poznałbym CIę Darku w tej masce. Nie ta twarz, nie te włosy 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kaido2 #1046 Napisano 15 Lipca 2011 Wiesz ile to trudu żeby przejść od knajpy do knajpy w tych terenach? Kto by chciał się jeszcze dodatkowo męczyć A tam. Na piwnej kroplówie zdziałasz cuda i to takie które nie zawsze zostają w pamięci, bo to przecież cuda o których nie warto pamietać , zresztą kto w nie uwierzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4192 #1047 Napisano 16 Lipca 2011 z lepsza polowa 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #1048 Napisano 17 Lipca 2011 (edytowane) z lepsza polowa No ładna. Trochę niska ... A ta kobieta w okularach obok to kto? Mod Edit: Baretek nie wie, że zdjęc nie cytujemy? Edytowane 17 Lipca 2011 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1049 Napisano 17 Lipca 2011 Dobre 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #1050 Napisano 17 Lipca 2011 Czas się ujawnić 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach