Gość McIntosh #1401 Napisano 14 Września 2012 Michał... to nie Ty, nie ma bata :lol: Groźny wyraz twarzy ?, to na pewno Michał. No właśnie, dlaczego na większości zdjęć masz taką minę jakbyś chciał komuś przyp.....lić ? . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1402 Napisano 15 Września 2012 Toście mnie podsumowali, nie ma co Mariusz, ogólnie nie lubię jak się mi robi zdjęcia, a to ostatnie jest z tego co widzę z Helu - miałem pamiętam wtedy przeokrutnego kaca, stąd pewnie taka powaga na mojej twarzy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1403 Napisano 15 Września 2012 Michał dobrze Ci z włosami . Wyglądasz jak mafiozo ! Nie wiem czemu, ale we włosach kojarzysz mi się z jakimś włoskim gangsterem 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1404 Napisano 15 Września 2012 (edytowane) Właśnie młodo wyglada Z tą 40stką to koledzy przesadzili...wyglądasz na swój wiek. Ale z łysiną wyglądałeś młodziej Pisałem na podstawie osób, które znam, a są w tym wieku.Wszyscy (no prawie wszyscy, bo jeden kolega wygląda starzej) moi znajomi w podobnym wieku (większość jest o rok starsza od Michała) wyglądają dużo młodziej niż Michał na ostatnim zdjęciu. Co innego zdjęcia z łysiną. Tam wygląda na swój wiek. Może na żywo to zupełnie inaczej wygląda i faktycznie wyglądasz młodziej, ale jak dla mnie na ostatnim zdjęciu 40+, ale kac w sumie wszystko tłumaczy Edytowane 15 Września 2012 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1405 Napisano 15 Września 2012 Krystian, być może zdjęcie mnie postarza, być może to faktycznie wina całonocnych baletów, nie wiem. Zresztą nie ważne czy staro, czy młodo, ważne, że panny za mną sznurem Wczoraj jak powiedziałem młodej, że chce wrócić do łysej pały, to się cały wieczór do mnie nie odzywała. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman 7 #1406 Napisano 15 Września 2012 Krystian, być może zdjęcie mnie postarza, być może to faktycznie wina całonocnych baletów, nie wiem. Zresztą nie ważne czy staro, czy młodo, ważne, że panny za mną sznurem Wczoraj jak powiedziałem młodej, że chce wrócić do łysej pały, to się cały wieczór do mnie nie odzywała. Łysa Pała musi być pewnie dumny, że tak ci w głowie zawrócił ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 207 #1407 Napisano 15 Września 2012 Carlito ja Cię tam widzę pierwszy raz i powiem tak - pasują te zegarki do Ciebie 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 207 #1408 Napisano 15 Września 2012 Michał ja Cię widzę pierwszy raz i powiem tak - pasują te zegarki do Ciebie 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1409 Napisano 15 Września 2012 To może i ja się ujawnię... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 936 #1410 Napisano 15 Września 2012 To może i ja się ujawnię... Remont salonu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1411 Napisano 15 Września 2012 Remont salonu? Dlaczego remont? To tak właśnie miało być... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #1412 Napisano 16 Września 2012 W ktorym miejscu to jest w górach?? 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #1413 Napisano 17 Września 2012 To ja. Fotka robiona około 3 tygodnie temu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #1414 Napisano 18 Września 2012 w moim prywatnym podniebnym jacuzzi (marzenie ostatnio spełnione). Wiosną je wyładnię. 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #1415 Napisano 18 Września 2012 (edytowane) Z Monsterem w strefie Zulu. Edytowane 18 Września 2012 przez Szlamfajer 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1416 Napisano 18 Września 2012 (edytowane) Ejjj kto wykasował moje zdjęcie z wesela kuzynki na Podlasiu z ciotką z Ameryki, ciotką z Białego Stoku i ciotką z wujkiem ze Szczytna? To moja jedyna fotka na której jestem uśmiechnięty... Zdjęcie z patykiem możecie skasować, ale te z wesela musi być bo cookowi bardziej się podobało. Edytowane 18 Września 2012 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #1417 Napisano 18 Września 2012 w moim prywatnym podniebnym jacuzzi (marzenie ostatnio spełnione). Wiosną je wyładnię. Bomba! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #1418 Napisano 11 Października 2012 Temat zaczyna umierać śmiercią naturalną, więc odświeżmy trochę Ze szczytu Śnieżki(sprzed 2 tygodni) czyli z dedykacją jak łatwo się domyśleć dla Lestafa Pogoda była fatalna- zimno, mgła taka, że piękne widoki trzeba było sobie wyobrażać,choć pewnie na tej fotce tego nie widać- to pierwsze po wyjściu z knajpy na szczycie(oczywiście z moją piękniejszą połówką- choć w tym przypadku łatwiej chyba o ćwiarteczce mówić ): tu chyba lepiej widać, że pogoda nie sprzyjała nam zbytnio: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 312 #1419 Napisano 12 Października 2012 hehe ... podobne okolyczności przyrody i niep... Uploaded with ImageShack.us ps . prosz nie regulować odbiorników , ja tak niestety wyglądam 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1420 Napisano 12 Października 2012 Dlaczego niestety? Zdrowy chłop Tylko ten papieroch niepotrzebny. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1421 Napisano 12 Października 2012 Dlaczego niestety? Zdrowy chłop Tylko ten papieroch niepotrzebny.Ten co nigdy nie palil;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1422 Napisano 12 Października 2012 W życiu nie zapaliłem ani jednego papierocha! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1423 Napisano 12 Października 2012 To skąd wiesz, że są niedobre? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 936 #1424 Napisano 12 Października 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1425 Napisano 12 Października 2012 Jacku , niedawno robiłem zdjęcie w tym samym miejscu pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach