STARUSZEK 207 #3451 Napisano 13 Marca 2018 Zdjęcie Kolegi TigerBear było w taki sposób przerobione, że wyglądało naprawdę na figurę woskową. Połysk, ostre przejścia etc. A Piotr jako biskup wyglądał całkiem spoko 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3452 Napisano 13 Marca 2018 (edytowane) Staruszku, tylko takie miałem Praktycznie nie mam swoich zdjęć.Uznałem, że sztucznie to wygląda, a ze nie jestem bufonem, dla hecy wstawiłem powyższe Ot cała historia Edytowane 13 Marca 2018 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3453 Napisano 13 Marca 2018 Rozumem, że może się to komuś nie podobać, ale nie ma co przesadzać... TigerBeEr to po prostu śmieszek Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3454 Napisano 13 Marca 2018 Noech wszyscy komentujacy wstawia swoje G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3455 Napisano 13 Marca 2018 (edytowane) Ja tam już jakiś czas temu zrobiłem "coming out" ;-) Edytowane 13 Marca 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3456 Napisano 13 Marca 2018 Noech wszyscy komentujacy wstawia swoje G6Obawiam się jakichś memow z moją osobą Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3457 Napisano 13 Marca 2018 No co Ty, tu są sami poważni użytkownicy i na pewno nikt na taki pomysł by nie wpadł :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3458 Napisano 13 Marca 2018 No co Ty, tu są sami poważni użytkownicy i na pewno nikt na taki pomysł by nie wpadł :-) 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3459 Napisano 13 Marca 2018 Tarant podsumował wypowiedź Fidelio haha Niepoważny pozytywnie Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8375 #3460 Napisano 13 Marca 2018 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8464 #3461 Napisano 13 Marca 2018 Normalnie jak młody Chris Cornell 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3462 Napisano 13 Marca 2018 (edytowane) Jezus faktycznie! Młody Chris Już Cię lubię hahaChris był jedynie trochę bardziej przypakowany Edytowane 13 Marca 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8375 #3463 Napisano 13 Marca 2018 Szkoda tylko, że to było dwadzieścia lat i 35 kg. temu to też ja 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3464 Napisano 13 Marca 2018 Jezus faktycznie!Jeśli to faktycznie Jezus to w niedzielę idę do kościoła a co tam... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #3465 Napisano 13 Marca 2018 Jeśli to faktycznie Jezus to w niedzielę idę do kościoła a co tam...Taaa, chyba z tacą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3466 Napisano 13 Marca 2018 (edytowane) Jeśli to faktycznie Jezus to w niedzielę idę do kościoła a co tam...Mnie nawet nie przekona A co do naszego Chrisa, to fakt, 25 lat później już torche mniej "Krisowaty" Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Marca 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3467 Napisano 13 Marca 2018 Taaa, chyba z tacąOd razu z tacą... na razie się rozejrzę. Piotr nie wszyscy powinni pić, niektórym to raczej nie służy 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3468 Napisano 13 Marca 2018 Wasz Enkil też taki cziornyj, czy mam uszkodzony komputer? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15492 #3469 Napisano 13 Marca 2018 Od razu z tacą... na razie się rozejrzę.Bezpośrednio po mszy gość rozgląda się po kościele, zagląda w boczne nawy, na zakrystię... W końcu podchodzi kościelny:-w czym mogę pomóc?- a wie pan, rozglądam się, bo ściepa była, a nie wiem, gdzie piją... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3470 Napisano 13 Marca 2018 Wasz Enkil też taki cziornyj, czy mam uszkodzony komputer?"Fakt, jest trochę fleja, nie zawsze się umyje po robocie. Tu Pan władza ma całkowitą rację" - to cytat, żeby nie było! 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8375 #3471 Napisano 13 Marca 2018 Co prawda to prawda, czasem nawet zegarek zapominam umyćA czasami nie zapominam 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3472 Napisano 14 Marca 2018 O rany, co tu się dzieje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 877 #3473 Napisano 14 Marca 2018 Normalnie jak młody Chris Cornell Nie żaden Chris, tylko Michał Szpak :D Przepraszam Przemku 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #3474 Napisano 14 Marca 2018 Bezpośrednio po mszy gość rozgląda się po kościele, zagląda w boczne nawy, na zakrystię... W końcu podchodzi kościelny:-w czym mogę pomóc?- a wie pan, rozglądam się, bo ściepa była, a nie wiem, gdzie piją...Na ogół jest tak, że ksiądz legalnie pije na oczach wiernych a ministranci z kościelnym po cichu sączą w zakrystii, a organista przepłukuje gardło na chórze. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3475 Napisano 14 Marca 2018 (edytowane) Usunięte bo się awanturka zrobiła :/ Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Marca 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach