esteta 14 #401 Napisano 19 Sierpnia 2016 No teraz już oficjalnie skx zgłoszony skoro jest zdjęcie I nie daj sobie wmówić,że oryginalna bransoleta jest blee,festyniarska,zwijanka i takie tam.Bo takie opinie słyszałem.Wbrew pozorom to przemyślana japońska myśl techniczna :)Bardzo wygodna i zegarek bez niej traci swój rodowód. 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #402 Napisano 19 Sierpnia 2016 Zapamiętam , ale nie mam zamiaru nic w nim zmieniać, jak dla mnie jest w swoim rodzaju perfekcyjny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #403 Napisano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Bransoleta w skx-ie ma taką konstrukcję,że możesz uregulować ją krócej na nadgarstku .Mimo to będzie bardzo wygodna i nie będzie latać po nadgarstku niczym "żyd po pustym polu" Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez esteta 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #404 Napisano 19 Sierpnia 2016 Takie tam rodzinne zdjęcie 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArchAniol 0 #405 Napisano 19 Sierpnia 2016 Chwalisz czy żalisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #406 Napisano 19 Sierpnia 2016 Oczywiście że chwale 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArchAniol 0 #407 Napisano 19 Sierpnia 2016 Ładny pasek na 007 ten że skóry.Ładny pasek na 007 ten że skóry. A to mój z najlepszym browarem w Polsce Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18739 #408 Napisano 19 Sierpnia 2016 Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy: http://www.watcheszon.com/seiko-mens-skx007k2-diver-sport-bnib-watch-p-210336/ Ja jednego dziubnąłem bo trochę się stęskniłem i ręka zaswędziała ze zdwojona siłą przy ładnej cenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekzaw 0 #409 Napisano 19 Sierpnia 2016 Jest i mój SKX009. Prezent od narzeczonej, jednak dla mnie zegarek jest zbyt mały, dlatego jutro wyląduje na giełdzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #410 Napisano 20 Sierpnia 2016 Krygo, skąd te ceny????Ktoś tam kupował? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18739 #411 Napisano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie wiem skąd, ale ważne, że są Kupowałem tam kiedyś gshocka. Inni z forum z tego co czytałem też robili tam zakupy. Nie ma powodów do zmartwień. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #412 Napisano 20 Sierpnia 2016 Sklep sprawdzony, wcześniej nazywał się MyWatchesHub.com. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #413 Napisano 20 Sierpnia 2016 Jest i mój SKX009. Prezent od narzeczonej, jednak dla mnie zegarek jest zbyt mały, dlatego jutro wyląduje na giełdzie.Musisz jeszcze dostukać 21 merytorycznych postów aby wystawić na bazarku 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #414 Napisano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) ...Ktoś tam kupował?Jaja sobie robisz? Czytając forum mogę powiedzieć że conajmniej kilkaset osób z tego forum o których wiem i u sąsiadów też.Ja conajmniej 10 razy tam kupowałem Jesteś już dość długo na forum i musiałeś kilkakrotnie słyszeć o tym skleie i zakupach tam dokonywanych przez Kolegów.No chyba że tylko piszesz i tego postu nawet też nie przeczytasz A cena jest jak najbardziej normalana i każda wyższa jest dziwna za ten model Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #415 Napisano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Cena bardzo dobra.Wychodzi ze wszystkimi opłatami około 700zł.Ja za swojego 009 płaciłem na A.....o 970zł. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez esteta 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #416 Napisano 20 Sierpnia 2016 970 zeta to za dużo za ten model 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #417 Napisano 20 Sierpnia 2016 970 zeta to za dużo za ten model Ale to cena z przesyłką 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebak 3453 #418 Napisano 20 Sierpnia 2016 Chyba trochę przepłaciłeś. Gdyby to jeszcze była wersja J. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #419 Napisano 20 Sierpnia 2016 Miałem poprzednio wersję J z krzywo przyklejonym bezelem i babolkami na tarczy Wersja K,która przyszła do mnie jest bez zarzutu.Dodatkowo stwierdzam mając obydwie wersje,że wersja K jest ładniejsza z uwagi na mniejszą ilość literatury na tarczy,zegar zyskuje jest bardziej czytelny. 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #420 Napisano 20 Sierpnia 2016 Jaja sobie robisz? Czytając forum mogę powiedzieć że conajmniej kilkaset osób z tego forum o których wiem i u sąsiadów też.Ja conajmniej 10 razy tam kupowałem Jesteś już dość długo na forum i musiałeś kilkakrotnie słyszeć o tym skleie i zakupach tam dokonywanych przez Kolegów.No chyba że tylko piszesz i tego postu nawet też nie przeczytasz A cena jest jak najbardziej normalana i każda wyższa jest dziwna za ten model Przepraszam stary wyjadaczu.Bardziej cenną informacją było, że to MyWatchesHub pod nową nazwą (o czym nie wiedziałem) niż Twój bełkot. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #421 Napisano 20 Sierpnia 2016 Przepraszam stary wyjadaczu.Bardziej cenną informacją było, że to MyWatchesHub pod nową nazwą (o czym nie wiedziałem) niż Twój bełkot.Tak to jest jak nie umie się czytać ikonek Poluźnij trochę gatki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #422 Napisano 20 Sierpnia 2016 Luźna guma.Forum czytam, Twoje posty też. A zbyt duża ilość emotikonek kojarzy mi się ze szlaczkami we wczesnej podstawówce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #423 Napisano 20 Sierpnia 2016 To jeszcze się napij. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #424 Napisano 22 Sierpnia 2016 A wracając do tematu cen SKX'ów na Watceszon: cena 160USD na bransolecie jubilee chyba jednak była atrakcyjna a nie normalna (jak to ujął tomaliusz), bo kilkadziesiąt sztuk od piątku wymiotło...a na Creationwatches w cenie 187Euro nadal są dostępne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12873 #425 Napisano 22 Sierpnia 2016 160 USD to bardzo dobra cena na dzień dzisiejszy. A Kolega tomaliusz się nie zna - jak każdy fan skxowych homarów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach