dawid82 1719 #501 Napisano 15 Grudnia 2016 Prawda nie jest juz produkowany. 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81617 #502 Napisano 15 Grudnia 2016 Co nie oznacza, że nie da trafić nówki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #503 Napisano 15 Grudnia 2016 Koniec produkcji SKX to taki nasz zegarkowy urban legend Nowe zegarki mają numery zaczynające sie na 6, więc wciąż są produkowane, pewnie w mniejszej ilości bo w sprzedaży jest też nowy żółw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
watchme 2 #504 Napisano 15 Grudnia 2016 W ostatnim roku produkcji można było dorwać SKX z ryskami "mankietowymi" za 350-400 PLN. Gdy przestał być produkowany sięga 900-1000 choć głównie ludzie budzą się z nagłą potrzebą posiadania 007/009 w maju Podobnie było z Samurajem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucass2 1 #505 Napisano 2 Stycznia 2017 To i ja sie dołączę. Dzisiaj przyszedł. Kupiony od kolegi finchers Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81617 #506 Napisano 3 Stycznia 2017 Fajny. Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucass2 1 #507 Napisano 3 Stycznia 2017 Fajny. Gratuluję.Dzięki. Dzisiaj paski doszły Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zooropa156 415 #508 Napisano 4 Stycznia 2017 SKX007/09 jest tak dopracowany w swojej stylistyce i proporcjach że długo jeszcze będzie w polu zainteresowania zegarkomaniaków. Przynajmniej dla mnie ma idealne proporcje jak na divera (nic nie jest za duże ani za małe, koronka ładnie schowana, bezel cyka jak trza. Nawet jak się opatrzy na nadgarstku to po jakimś czasie znów cieszy oko. Prostota i surowy styl jest jego dużym atutem. Pozdrawiam posiadaczy 007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
finchers 3 #509 Napisano 5 Stycznia 2017 zooropa święta prawda, nic dodać nic ująćJak zaczynałem interesować się zegarkami pamiętam że strasznie mi się nie podobał...dzisiaj dalej uważam go za brzydala ale jedynego w swoim rodzaju brzydala;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zooropa156 415 #510 Napisano 5 Stycznia 2017 kolego finchers miałem podobnie. Pierwszy mój 007 sprzedałem po krótkim czasie bo mi się znudził jego wygląd. Indeksy nie miały obwódki świecącej tak jak wskazówki i przez to wydawał się mało efektowny i niespójny. Nie miał stop sekundy i data sie zmieniała 3 godziny. Bransa oryginalna rozlazła jak w starym zegarku dziadkowym. Gdy po raz czwarty go kupiłem to do mnie dotarło że to wszystko to tak naprawdę jego zalety co czyni go takim świetnym zegarem i tyle....co tu dalej się rozwodzić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucass2 1 #511 Napisano 5 Stycznia 2017 U mnie ten zegarek zostaje raczej na długo . A kupiony właśnie od kolegi finchers Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #512 Napisano 5 Stycznia 2017 zooropa święta prawda, nic dodać nic ująćJak zaczynałem interesować się zegarkami pamiętam że strasznie mi się nie podobał...dzisiaj dalej uważam go za brzydala ale jedynego w swoim rodzaju brzydala;)Wszystko to prawda. Jednak aktualnie cena tego zegarka jest sztucznie windowana, po niemających potwierdzenia informacjach, że skx nie jest już produkowany.A jakimś cudem cyklicznie już od roku po tych plotkach wypływa jakaś nóweczka na bazarku :)Reasumując,świetny zegar lecz max. za 700zł czyli po starej normalnej cenie. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #513 Napisano 5 Stycznia 2017 To normalne prawa rynku, a nie żadne sztuczne windowanie, bo niby kto miałby windować ceny?A co do zegarka, to opierałem mu się długo. Bo taki prosty, bo surowy i ta bransoleta...Teraz to dla mnie zalety Czyli podobnie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #514 Napisano 5 Stycznia 2017 To normalne prawa rynku, a nie żadne sztuczne windowanie, bo niby kto miałby windować ceny?A co do zegarka, to opierałem mu się długo. Bo taki prosty, bo surowy i ta bransoleta...Teraz to dla mnie zalety Czyli podobnie Jak kto kto? Popatrz na znany portal aukcyjny. Cena za nowego skx dochodzi do 1800zł.Czy to nie windowanie ceny? Na naszym bazarku na szczęście koledzy nie przesadzają i oferują nie tak wielkie "obcinki" za zakupione w sieci "ostatnie sztuki":) 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4387 #515 Napisano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Wczoraj na portalu sprzedałem po kosztach za 799, skx009 na gumie raptem raz noszonego, żal było, ale kasa poszła na padi'ego , to i długo nie płakałem , ale 007 na bransolecie został Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Macmac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #516 Napisano 5 Stycznia 2017 Przed świetami SKX na bransolecie był do kupienia w outlecie TT za 790 pln. Nie wiem czy sa dalej dostępne bo nie byłem od tamtego czasu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #517 Napisano 5 Stycznia 2017 I jak go nie lubić 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #518 Napisano 5 Stycznia 2017 Już nie ma a niektórzy Koledzy po prostu biznes poczuli po prawie 1k. wołają za to coś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #519 Napisano 5 Stycznia 2017 Skoro są kupujący, to znaczy, że jest tyle dziś wart.Nie widzę w tym niczego sztucznego. Wystawić aukcję możesz nawet za 10 tysięcy, ale niekoniecznie ktoś go kupi 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_44 325 #520 Napisano 7 Stycznia 2017 Wprawdzie SKX ze mną już prawie od pół roku ale witam w klubie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aquacuba 65 #521 Napisano 8 Stycznia 2017 Gdzie najlepiej kupić w PL granatowe Nato do niego ? Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #522 Napisano 8 Stycznia 2017 Forum - dział sprzedam, alle..o i sklepy internetowe.Jest w czym wybierać 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #523 Napisano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Gdzie najlepiej kupić w PL granatowe Nato do niego ? PozdrawiamJa do każdego skx009 którego miałem kupowałem model NATOG10 NAN8080 wygląda świetnie. Masz go tu: http://allegro.pl/nylonowy-pasek-do-zegarka-nato-g10-18-24mm-promo-i6488834934.html Edytowane 9 Stycznia 2017 przez golumiasty 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4387 #524 Napisano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Czarny lub granatowy zulu nato 22mm google lub portal aukcyjny i nic więcej nie potrzeba Na bazarku też ostatnio widziałem tylko chyba z czarnymi ringami u kolegi M.Mike Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Macmac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #525 Napisano 9 Stycznia 2017 Dokładnie 22mm w uszach. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach