Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Klod100

Zapisy na zegarek Stowa Antea z tarczą chronometryczną

Rekomendowane odpowiedzi

Kwestia oznaczeń klubowych na zegarkach Stowy została już przez Klaudiusza przedstawiona w odrębnym wątku, dla przypomnienia poniżej:

Witam,

Zegarek klubowy, jedyny oficjalny, limitowany do 55 ... będzie miał projekt tarczy kkwpk, czerwoną sekundę ( kolor RAL 3001 Siglal Red) logo klubu na rotorze, certyfikat autentyczności.

...

Sprawa zegarka z tarczą chronometryczną.

Zegarek będzie wykonany w 25 egzemplarzach, ... Nie jest to zegarek klubowy, nie będzie nosił klubowych oznaczeń ... to zupełnie niezależny, jednorazowy projekt.

PS. osobiście bardziej podoba mi się pomysł aby Stowa chronomertyczna nie nosiła żadnych oznaczeń klubowch, lecz to tylko moje zdanie :rolleyes:

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. osobiście bardziej podoba mi się pomysł aby Stowa chronomertyczna nie nosiła żadnych oznaczeń klubowch, lecz to tylko moje zdanie :rolleyes:

NIe tylko Twoje, też uważam że nie należy mieszać tych projektów.

To ma być po prostu fajny zegarek.I na taki się zanosi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już się zdecydowałem, zwalniam rezerwację na ten zegarek podtrzymując na klubowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klaudiusz,

ni wiem czy to możliwe, ale czy i na tym zegarku (na rotorze) nie mozna by dodać również naszego logo klubowego?

JJ

Nie da rady. Ten zegarek nie może kolidować z edycją klubową. Tak zostało ustalone w innym wątku i tego musimy się trzymać.

Klaudiusz czy możesz zaktualizować listę ??

Postaram się zdobić to w weekend.

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie da rady. Ten zegarek nie może kolidować z edycją klubową. Tak zostało ustalone w innym wątku i tego musimy się trzymać.

Postaram się zdobić to w weekend.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o rezerwacje najlepiej numer 22 z COSC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o rezerwacje najlepiej numer 22 z COSC

To nie najlepiej gdyż nr 22 zarezerwowałem dla siebie przed Tobą :rolleyes:

Uprzejmie proszę o rezerwację Stowy z tarczą chronometryczną Klaudiusza nr 22/25 ...

PS. Z przyjemnością podtrzymuję chęć zakupu zagarka z nr 22!

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam nie jestem zwolennikiem mieszania i mącenia w ustalonych projektach ale mam pytanie czy może byłaby możliwość napisu CHRONOMETER pod logo Stowa lub na dolnej cześci dla zegarków z mechanizmem certyfikowanym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod wnioskiem ossomaca również się podpiszę w kwestii napisu "chronometer" :P

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ lista staje się dość płynna i nie ogarniam tego :P chciałbym zarezerwować w pierwszej kolejności numer 21 jeśli jest zajęty to numer 11 lub w ostateczności 20 z certyfikatem COSC, dodatkowo oprócz pytania o napis pytanie o koszt certyfikowanego mechanizmu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto lista chętnych na podstawie tego wątku --> LINK

Klaudiusz,

proponuję aby podwiesić tą listę w pierwszym poście tego watku, będzie bardziej widoczna.

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ lista staje się dość płynna i nie ogarniam tego :) chciałbym zarezerwować w pierwszej kolejności numer 21 jeśli jest zajęty to numer 11 lub w ostateczności 20 z certyfikatem COSC, dodatkowo oprócz pytania o napis pytanie o koszt certyfikowanego mechanizmu ?

nr 20 jest zarezerwowany :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koszt mechanizmu chronometrycznego - z certyfikatem COSC - dodatkowo 155 EURO.

Wersje z certyfikatem chronometru będą miały na rotorze napis "Chronometer"

Na tarczy nie da rady nic więcej dopisać - klisze są już gotowe. Ponadto wersje z napisem i bez to były by dwa różne projekty a narzucanie wszystkim COSC jest trudne.

Listę uaktualniłem - na ile potrafiłem rozplątać. W razie czego proszę o reklamacje.

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rezygnuję z rezerwacji zegarka z tarczą chronometryczną z racji innych wydatków... :P

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do kiedy należy zdecydować się na COSC?

Czy można wybrać indywidualnie pasek (bransoletę) do swojego zegarka z oferty Stowy i jak to zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na COST trzeba się będzie decydować w momencie zamówienia u Jorga w styczniu. To samo dotyczy pasków i mesha, które w zamówienie będzie można nabyć taniej niż zwykle.

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstrzymuję się z podjęciem ostatecznej decyzji do końca miesiąca. Do tego czasu rezerwuję ostatni numer (na tą chwilę 25)

Prosiłbym o jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji, powiedzmy do połowy miesiąca

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na COST trzeba się będzie decydować w momencie zamówienia u Jorga w styczniu. To samo dotyczy pasków i mesha, które w zamówienie będzie można nabyć taniej niż zwykle.

Jaka będzie różnica w cenie między zegarkiem z meshem a na pasku skórzanym? Na stronie Stowy wynosi ona 70 euro: Antea 390 ze zwykłym paskiem skórzanym 590 euro, Antea 390 z meshem 660 euro. Jeśli będzie można nabyć zegarek z meshem, to o ile mniej niż 70 euro wyniesie różnica w cenie, skoro ma być taniej niż zwykle. Finalnie: jaka będzie cena zegarka z meshem ponad bazowe 440 euro?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak potwierdzić zamówienie, przelew? można prosić o dane do przelewu? I włąśnie ile kosztuje mesh?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po przemyśleniach i rozmowach z jednym z klubowiczów na temat zegarka klubowego rezygnuje z zakupu zarówno wersji klubowej (33) jak i wersji Klodowej (25)

Gdyby wersja Klodowa była oficjalną wersją klubową nie wahałbym się ani chwili.

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To proszę o przerzucenie mnie na numer 33.

Lubię "takie numery". 44 jest chyba cały czas okupowany przez eye_lipa :rolleyes: ?

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie ponownie,

tak sobie siedzę i myślę i projekt Klaudiusza też mnie w końcu przekonał.

Tak więc warunkowo - jeśli nie załapię się na zegarek z edycji klubowej - wezmę ten - najchętniej z nr 13.

Pozdrawiam

Pułkownik

Ponieważ załapałem się na klubowy - rezygnuję z tego.

Pozdrawiam

Pułkownik

Davosa Classic L.E., Blonex po Dziadku, Poljot budzik (MISTRZ dokładności!), Seiko 5 Aviator, Klubowa Stowa Antea,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie wskakuję na miejsce 25.

Pozdrawiam

“There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.