Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

To że tarcza jest z Ukrainy - to nie podlega dyskusji. Tylko nie widzę zasadności produkcji tarczy która tylko pasuje do złotej koperty . Leżaki magazynowe można zdobyć jak najbardziej - sam kupiłem ponad 200 sztuk tarcz do poljota automata tzw. "boxa" z ringami , że o ponad setce tarcz do Rakiety zero nie wspomnę (  mam też  z 5 sztuk tarcz do złotych Łuczy )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam aż tylu nowych tarcz, ale do Łucza de lux'a złotego mam ze 3 sztuki, do big zero mam dwie i trochę do różnych poljotów i zarii. Ale uważam, że to stara produkcja. Wiem od kogo to mam. Szkoda tylko, że ten mój sprzedawca już nam tego nie powie…Człowiek był starej daty, ale podobno zegarki naprawiał jak mało kto...

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proponuje aby utworzyć temat z Nickami nieuczciwych sprzedawców  

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dobrze kojarzę to ten "zegarek" zalicza już ok. trzecią turę licytacyjną (zawsze zakańczaną zakupem)

Ja go widuję chyba już od miesiąca.

Ale tym razem cena jest już zupełnie absurdalna.

@mejkut - nie wrzucaj takich tematów do "Okazji.." bo się robi bałagan. Ta aukcja nie ma nic wspólnego z okazjami.

To kwestia do działu "Nie przepłacajcie.."

Edytowane przez Gregorian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GUT IDEA !!!

Kazdy mógłby szybko sprawdzić czy sprzedawca to czasami nie jest twórcą frankensztainów :);) ;D

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Propozycja bardzo dobra tylko tytuł powinien być inny bo sie zacznie niekończący się spór o uczciwości :-)

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Propozycja bardzo dobra tylko tytuł powinien być inny bo sie zacznie niekończący się spór o uczciwości :-)

Jako nowicjusz popieram propozycję. Nazwę zaś by nie wywoływać sporów proponuję "Wątpliwi sprzedawcy" lub "Sprzedawcy ?".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dobrze kojarzę to ten "zegarek" zalicza już ok. trzecią turę licytacyjną (zawsze zakańczaną zakupem)

Ja go widuję chyba już od miesiąca.

Ale tym razem cena jest już zupełnie absurdalna.

@mejkut - nie wrzucaj takich tematów do "Okazji.." bo się robi bałagan. Ta aukcja nie ma nic wspólnego z okazjami.

To kwestia do działu "Nie przepłacajcie.."

W alladrogo jest opcja wyszukiwania zakończonych aukcji, jak widać ten super duper deljuks idzie pierwszy raz:

http://allegro.pl/listing/listing.php?string=PI%C4%98KNY+POLJOT+DE+LUXE+AUTOMATIC+-+NIEU%C5%BBYWANY+!!!!&search_scope=closed

Ten sam sprzedawca sprzedawał wcześniej inne Poljoty. Nikogo nie bronię bo wg. mojej skromnej opinii podrabiane współczesne tarcze i hasło "nieużywany" "z lat 60-tych" to przegięcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z innej beczki Rakieta World Time na razie jest w dobrej cenie:

http://allegro.pl/totalny-unikat-rakieta-worldtime-pozlacana-au-i3859019928.html

Rakieta przyjemna - tylko niestety u Sprzedawcy, który już od dawna "słynie" z frankenów i składaków.

Praktycznie taka lista jak proponowana w dyskusji powyżej to powinna się rozpoczynać właśnie od niego..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W alladrogo jest opcja wyszukiwania zakończonych aukcji, jak widać ten super duper deljuks idzie pierwszy raz:

http://allegro.pl/listing/listing.php?string=PI%C4%98KNY+POLJOT+DE+LUXE+AUTOMATIC+-+NIEU%C5%BBYWANY+!!!!&search_scope=closed

Ten sam sprzedawca sprzedawał wcześniej inne Poljoty. Nikogo nie bronię bo wg. mojej skromnej opinii podrabiane współczesne tarcze i hasło "nieużywany" "z lat 60-tych" to przegięcie.

Zgadza się, za każdym razem inny zestaw wskazówek.

Ten sprzedawca kupił hurtem tarcze z Ukrainy, składa i sprzedaje. Mi zapadł w pamięć po serii Sygnałów budzików ze wskazówkami kompletnie od czapy, po cenach zupełnie z kosmosu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rakieta przyjemna - tylko niestety u Sprzedawcy, który już od dawna "słynie" z frankenów i składaków.

Praktycznie taka lista jak proponowana w dyskusji powyżej to powinna się rozpoczynać właśnie od niego..

Własnie sprawdzimy co to za gość i co ma za towar bo własnie przepłaciłem za tarcze do Poljotów ...Sprawdzimy co On tam ma :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem po dodaniu postu. W ramach porawy:

Slava olimpijska:

http://allegro.pl/moskwa-80-olimpijska-pozlacana-slawa-26-k-rzadka-i3859324001.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta Sława to oczywiście co innego.. :D

Wczoraj zakończyła pierwszy tydzień wiszenia na A.

Nie sprzedała się więc zaproponowałem "sympatyczna cenę" dla Sprzedawcy ale jak widać wybrał kontynuację i będzie czekał na chętnego za 200zł. :(

Cena nie jest zła ale nie jestem pewien rzeczywistego stanu tego zegarka (wygląda na lekko podmęczony)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wisi jeszcze na alle Rakieta olimpijska, ale stan tarczy jest kiepski a cena mocno wg. mnie przestrzelona, więc linku nie wrzucam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z innej beczki Rakieta World Time na razie jest w dobrej cenie:

http://allegro.pl/totalny-unikat-rakieta-worldtime-pozlacana-au-i3859019928.html

Tak, cena jeszcze ok tyle że sprzedający "znany"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak osiągnie minimalną, to można powiedzieć, że cena ok. Na razie to tylko taka gra wstępna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwilą uciekł mi taki oto Majak.

Ale pech. Ktos chyba źle wystawił aukcje, bo wystawił za złotówkę.

http://allegro.pl/stary-majak-16-jewels-super-stan-rzadki-i3860968148.html

Sądząc po cenach jakie oferuje ten sprzedawca to aukcja mogła pojawić się kilka razy a w końcu ktoś się z nim dogadał, Wystawił za 1 zł żeby nie bulić prowizji do allegro. Często widuje się taki praktyki. Ważne żeby ślad w systemie został i można było wystawić komentarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądząc po cenach jakie oferuje ten sprzedawca to aukcja mogła pojawić się kilka razy a w końcu ktoś się z nim dogadał, Wystawił za 1 zł żeby nie bulić prowizji do allegro. Często widuje się taki praktyki. Ważne żeby ślad w systemie został i można było wystawić komentarz.

A to też bardzo prawdopodobne, chyba nawet pewne.

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi